Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Szerintem koca gamerkedésre való, arra még a 2 óra is sok
Ally helyett azért vettem SD-et, mert az meg inkább 1 órát tud, ami viszont tényleg lehet karcsú.
Amúgy én pl diablo 4 et tolok most, azt közepes beállítás mellett 3 órát tudja, ha kell ez lehetne 4 is de akkor d2r grafikán kb"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Használt gépet vennék próbára, aztán ugyan annyiba elmegy ha mégsem jön be. Switch vagy deck akkor talán mindegy is. Előbbit az exclusiveok viszik el. Engem azon nem igazán érdekelnek, én switchen is diablot toltam
De ha ilyen közös game a cél akkor lehet switch jobb. Ott egy gép két joycon is alkalmas akár ilyenre, dokkolni lehet azt is. Oled már nem horror áron van, azt venném, színek 100x jobbak, üzemidő is jobb picit mint v2 nek."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Majd lehet ránézek 40hz re is még több lesz az üzemidő
10w tdp vel tudja amúgy 45 öt, szóval lejjebb veheted.
Nekem mondjuk pcm gyengébb, mint deck, de na erősebb lenne is decken tolnám. Igaz még néha össze zavarodom melyik skill melyik gomb, de attól függetlenül nagyon élem. Nem is vonz, hogy nagyobba nézzem, ilyen játékhoz ez tök komfortos kijelző méret. Mobilitás mindenért kárpótol"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Most írták nemzetközi csoportban, hogy egyik ember a megrendelt 1gb limited oled helyett egy 64gb base modellt kapott drukkolok az itteni nagy várakozások vége senkinek ne ez legyen
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Segítsetek kérlek!
Próbáltam infót találni, de nem sikerült (ami nyilván lehet az bénaságom is).
Dokkolással kapcsolatosak a kérdés:-dokkolt és kézi üzemű beállításokat külön menti a gép vagy mindig állítgatni kell ha más lenne a teljesítmény beállítás dokkolva?
-saját kijelző kikapcsol ha dokkolom?
-ha dokkolom, akkor kontroller rész működik? Tehát monitoron nézném, de deck a kezemben lenne és az lenne az irányítás?Ma lett egy dell dokkolom, de időm még nem volt tesztelni, azért a sok (lehet hogy hülye) kérdés
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
Nem lehet, hogy a te géped beteg vagy valami driver /frissítés bugol?
Nekem 45 fpst fixen hozza 10w al. Médium/low beállítással, fsr2 balance, 4x élsimítás vsync on.
Volt hogy próbáltam állítani rajta és sikerült olyat is össze hozni, hogy ronda volt és darabos , de így elég pacek most.
Nem mondom hogy néha ritkán nincs lagg de az inkább hálózati dolog lesz sztem."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz szilasz007 #7967 üzenetére
Hangról keveset írnak /mondanak, pedig engem nagyon érdekel. Volt lcd decked? Ahhoz képest tényleg érezhető a javulás?
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Skynet258 #8083 üzenetére
Vedd.
Igaz nekem a PC-m fos, de annyira elmenne rajta ami érdekel, hogy ne legyen egy deck must have. De csak ezen játszom, imádom. Ha uncsi a meeting, de ott kell legyen a nevem a résztvevők között akkor nagyon kapóra jön
Amúgy nálam ugyan ez, nem fogja a házat elhagyni sosem mert vahy HO vagy vezetek éppen."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz inspiroyhome #8196 üzenetére
Nekem LCD 512 lett (ez volt jó áron használtan) és amíg nem dokkoltam ki monitorra, nem tűnt fel, hogy hasznos a matt kijelző, mert monitort alig láttam, pedig nem sütött bele a nap
Switch OLEDnél pl külön gáz a fényes kijelző, mert nem túl harcos a fényerő és beltérben is tud szenvedés lenni vele. Na most ezzel nem mondom, hogy én az 1T-t vettem volna emiatt, inkább csak mesélem, hogy meglepett engem is, hogy csak lehet ebben a matt dologban valami"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz chris0000 #8218 üzenetére
Nekem nem túl harcos a pc (fx8350, gtx1060, 8gb ram). Decken harmad annyi ideig tölt a tp
Grafikát nem tudom össze nézni, mert 1080p vs 720 illetve 24" vs 7 et nehéz összehasonlítani
Persze, fps méréssel lehetne játszani, de ahhoz lusta vagyok, meg csak decken tolom, azóta nem is érdekel pc n mizu a játékkal"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Šolaire #8370 üzenetére
Akkor velem lehet a hiba, mert amit szívtam battlenet-el, hogy menjen és nem kevésbé volt fájdalmas bármi telepítése, ami nem steam-ből jön
Persze, tudom miért vettem steam-es cuccot, ha nem onnan játszomFélig kényszerből (jsaux átlátszó előlap átépítés közben megsérült a gép és nem volt idegzetem feléleszteni, így egy haverom elvitte olcsón a deckem) Ally-ra váltottam és azt kell mondjam, hogy az elős frissítés halom kivárása után nekem ez egyszerűbben működésre bírható.
De deck pl sokkal kényelmesebb volt fogásban. Anyagminőség is jobbnak tűnt nekem. Mivel üzemidő lényegesebb nekem, mint a végtelen fps úgyis tdp limitálom ezt is, így deck HW is tök megfelelő volt. Bános is, hogy agyon vágtam. De a steamOS, na az nem hiányzik"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
na, itt pont azt mondják, hogy 50% ot ver allyra. Ha azonosí teljesítmény mellett teszi az faja. Grip része nekem tetszik, allyn most nekem egy mocskos nagy 3g nyomtatott markolat van, hogy ne szenvedjek vele Ha SD kártyát sem süti meg még életképes is lehet allyval szemben
amúgy van [ebben] a topicjában kis élet, átmehetünk oda szerintem, itt ez elég off. Egyelőre legalábbis, mert az jön le, hogy minden szempontból allyval száll majd versenybe, nem deck-el
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Ha már tok téma. Valami lowbudget tipp nincs valami "mocskos nagy" táskara? egy 3d nyomtatott gripel szerelt ally hoz keresek, de ahogy nézem így szélesebb mint egy deck
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest