Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Eddig tökéletes kijelzőmön most megjelent egy hiba.
Pár pixel világosabb mint a többi körülötte lévő, és ha világos amit meg kellene jelenítani vibrálnak. Ha sötét akkor csak simán világosabbak.
-
eami
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Fele ennyiért már bent lenne a kosárba, de azért azt se felejtsük el hogy ad mellé +1 töltőt is. Samsungnál egy ilyesmi töltő 22k.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Kéne egy kis segítség.
Felraktam a Proton QT-t, a legfrissebb Proton GE-t.
Amikor a játékhoz szeretnék kompatibilitást választani, ott megjelenik a Proton Experimental, de azzal nem indul semmi, csak a GE-vel.
Kéne még valamit telepítenem, vagy egy beállítás hiányzik.
Előre is köszi. -
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem ez az ár annyira azért nem vesztett. Itt kapunk supportot is mellé remélem.
-
30z.Samu
titán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
És még csak kinézetben hagyján, de tudásban sincs semmi extra.

-
hito
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Megyek is szarrá kommentelni az ilyen hirdetéseket
"
Sajnos úgyis Te húzod a rövidebbet, majd meglátod 
-
hito
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nincs ebben semmi hírérték. A gyári dokkolót minden gyártó aranyárban méri, ráadásul itt a főtermék (maga a Deck) baromira alul volt árazva. A Ft árfolyam csak hab a tortán. 300 alatt lenne az Euro (ahol lennie kéne), ez sem lenne ennyire drága.
-
kriszpontaz
veterán
Láttátok a gyári dock árát? Normálisak ezek?
[link] -
30z.Samu
titán
Na, van fejlemény, de még mindig nincs teljes siker.
Megjött a gyorsabb HDD ház, áttettem az SSD-t, gyors is lett a rendszer, mint a villám. Viszont a Fortnite még mindig akad..kapcsolati problémát ír folyamatosan. Mintha egy tárcsázós nettel próbálnék játszani, rámértem megint a netre, az továbbra is jó. Én most már nem értem mi baja van. 
-
chemand
aktív tag
válasz
hedgehog86
üzenetére
Én rendeltem kb. 2 hónapja. Sajnos nem emlékszem, hogy milyen úton érkezett meg, de nekem nem kellett semmilyen plusz költséget fizetnem. Megnéztem, $42,5 volt mert 15% kedvezményt kaptam az első vásárlásom miatt.
Ja, és minden jól működik rajta.
Kijött rá egy firmware update, ami ha jól tudom monitor kompatibilitási hibát orvosol. -
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már felzárkóztak a rendelésekkel, de van egy 64gb-os előfizetésem, ami 3 napig él még, ha valakit érdekel. Nekem már 2 hete megérkezett egy másik.
-
Cucuska2
Topikgazda
Videó az új update-ekről. Konkrétan System Shock 2-vel demózzák az új Steam Input funkciókat.

És a várólista is véget ért, mostmár szabadon vehető a Deck.
-
hedgehog86
csendes tag
Rendelt már valaki ilyen JSAUX dokkolót? [link]
Van vám, vagy valami plusz költség az árán kívű, mert nem látom honnan postáznak? -
Nunder
őstag
Nem láttam még itt, de nyílhat a pénztárca újra, rendelhető a hivatalos Dock.
100€, 1-2 hetes esztimált szállítási idővel.
-
eami
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
448-at ír ami verified

de azért ennél lényegesen több van ami simán megy, csak még nincs plecsni rá.
-
gyugyo79
addikt
válasz
basnake
üzenetére
Nem hanem lehet, hogy kell elsőnek egy origin launchert telepíteni neked manuálisan és azt futtatni és abból a játékot pld. Nem tudom menyire vannak most összekapcsolva a fiókok, lehet, hogy jelenleg sem kell ezt így csinálni(Tehát lehet elég steamből telepíteni a játékot és az előfizu miatt átadja a jogot, hogy játszhatsz vele a launcherrel való szórakozást elintézi a steam kliens), viszont így 100% hogy működik. Nem tudom mert nincs előfizetésem. De azt olvastam, hogy nagyon jóban lesz a EA és a Steam ilyen téren.
-
Damateo
aktív tag
Heroic vagy Lutris jobb a külső luncher-ek telepítésére?
uPlay, Epic, Gog kellene nekem. -
gyugyo79
addikt
válasz
basnake
üzenetére
Steam Deck: F1 22 | 60 & 30 FPS Mode | Ultra, High, Medium & Low Settings | Proton
Ha Steamen át vagy előfizetve akkor egyszerűbben ha nem akkor ici picit bonyolultabban telepítve, de tudsz vele játszani. -
basnake
újonc
Lehet balfasz kérdés de pl a forma1nel ha elvagyok fizetve ea playre akkor játszhatok steamdecken vele?
-
Cucuska2
Topikgazda
Na, a külső monitoroknak végre lehet állítani a felbontását és a képfrissítését az új bétától kezdve. [link]
-
30z.Samu
titán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Kiemelkedő fordítás.

-
eami
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére

nem is figyeltem hogy Osztihun ennyire elhúzott

-
gyugyo79
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Igen így csináltam. Csak nem ez a leírás volt amit követtem, ott valami Fix GE proton XY verziót állíttattak be. De azóta egyszer tesztből átraktam a Proton Experimentálra és úgy is működött azóta meg ott maradt nem állítottam vissza és nem vettem észre semmi különbséget (ennek ellenére lehet, hogy van
) . Szóval elsőnek szerintem nézd azzal és ne rakj GE -t csak ez miatt max akkor ha nem megy valami. -
G_N
csendes tag
A 4 nagy kedvenc a játéktermi időkből!

Ha nem volt pénz rá, akkor 3as - 4es citerahúrral játszottuk őket
Street Figther 2
Final Fight
Cadillac and dinosaurs
PunisherSokat szoptam, mire rá tudtam venni őket a működésre, és mire bekerülhettek a steam könyvtárba is. Az irányítás is teljesen rendben van. Ma felkerül a Mortal Kombat 2, meg keresek, nézek valami flippert is rá.

valamint most kaptam meg az 512 SSD-t is bele. 64 ről indult műlt pénteken, hétfőn belekerült a 256-os. Szombaton meg ha lesz rá időm belekerül az 512, aztán szoftverelgethetem újra
-
30z.Samu
titán
Nekem is van Xbox, PS (bár jelenleg gép nincs hozzá), Steam, Nintendo, GoG, meg az Epic. Talán más nincs...szóval van egy rahedli játékom. El is határoztam, hogy nem veszek március 23-ig játékot (akkor jelenik meg a RE4 Remake), hanem a backup-ot kezdem el felélni. Ez alól kivételt képezhet a God of War Ragnarök PC megjelenése, de szerintem attól nem kell félni hogy márciusig megjelenik.

-
kovsol
titán
Steam fiókomon 288 játék. Volt időszak amikor a karácsonyi akciókat rendesen megérezte a pénztárcám.

Playstation 5 saját gyűjteményre 470 -t ír.
Van mellette epic, uplay, origin és battle.net fiókom is. Jah meg a gog. Meg xboxom is, nintendo és PS Vitára is még egy 150 játék kb. -
CPT.Pirk
Jómunkásember

Annyi GoG-os csomagot vettem fillérekért 1-2 játék miatt, hogy már kategorizálni kellett a Steam könyvtáramat a sok érdektelen extra játék miatt.
Plusz haverokkal Steam családot alapítottunk így egymás könyvtárait is látjuk... Most valahol 200 fölött vagyok a könyvtárban.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Steam OS és tökéletesen. Rákeresel biztos lesz több YT találat is rá ha meg akarod nézni. Azért ez volt az első játékom amúgy mert kíváncsi voltam, hogy a bnet launcert jól raktam e fel ezért elindítottam és telepítettem a játékot amit utána meg nyilván ki is próbáltam

Utána meg ott is ragadtam előtte mert teljesen jó volt minden már elsőre is. Azóta meg rengeteget játszottam már vele. Amúgy indításnál kell 1x a kijelzőre tapizni a battle.net indítóban, utána ha használva van bármi a kontroller részből akkor már rögtön felismeri, hogy kontrolleres lesz az irányítás és egy a -t kér a továbblépéshez is a töltőképernyő után, de ha ez elmarad akkor is még egy ok-ra kell bökni. Utána már teljesen jól irányítható a steam által betöltött alap kontroller konfiggal. -
karesz59
csendes tag
F1-et honnan lehet letölteni? Köszi....
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nálam: Anachronox, Doom, Doom 2, Fallout 3, Day of the Tentacle. GTA3-at akartam de black screenes.

-
Én még talán Humble-n szereztem meg ingyen, haverokkal kicsit toltuk aztán egy jó darabig hozzá se nyúltam. Tavaly novemberben határoztam el magamat, hogy akkor kijátszom. Elég f*sza kis game, főleg hogy én belső nézetben meg full hud nélkül toltam
Full gold-ra meg is csináltam mindent. Én is valami autós játékkal akarom tolni mert elég jó élmény ezen a cuccon (NFS Rivals-t néztem meg, de nem igen jött be). Majd lehet megnézem a DiRT 4/5-öt, hátha azokra is ráfüggök mint a harmadikra
-
30z.Samu
titán
Have fun mindenkinek!

Resident Evil 2 volt az első, amit el is kezdtem végigjátszani rajta. Végigjátszottam már kétszer is igazából, de a magyar szinkron miatt elkezdtem harmadjára is. A memóriakártya végett most szünetel, addig külső meghajtón nyúzom a Windows-t, Rendeltem egy 3.1-es házat az SSD-nek, annak már jobbnak kéne lennie.
Amiket tegnap próbáltam Windows alatt az a Forza Horizon 5, Forza Motorsport 7 és a Grounded. A FH5 úgy döntött, hogy nem akar együttműködni Velem, Turn10 intro után sötét képernyő fogad, majd ha megjön a gyorsabb HDD ház lehet teszek vele még egy próbát. Forza Motorsport 7 High beállítás mellett konstans 60fps, ultra beállítások mellett 35-40. Biztos lehetne szórakozni a beállítással hogy valahol a kettő között legyen, de őszintén szólva nem hiszem hogy sok értelme lenne 7"-on ezzel szórakozni, szóval jó a High.
Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között. -
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem is megvan megjelenése óta, de valahogy tökre adja magát a decken, hogy autós játékokat nyomjon rajta az ember a vezérlés miatt így kipróbáltam, és ottragadtam.
-
-
sirarcheer
senior tag
Jó játékot !
Akkor már várhatjuk is a Deck kettőt.
-
Stief83
csendes tag
Köszi

-
Stief83
csendes tag
Sziasztok,
Júli 18-án foglat 64gb steam deckem ma végre megérkezett
Üdv Stief
-
30z.Samu
titán
Beadtam ma vizsga után a memóriakártyát garanciába. Addig a Windows-t próbálgatom külső meghajtón. Hogy miért tölt itt is qrva lassan azt nem tudom, mert az SSD tud 200mb-vel olvasni és írni is egy telepítés alapján. Mire letölti a Forza Horizon 5-öt, leteszem a hajam.
De majd kíváncsiságból lehet ott is lefuttatok egy tesztet hogy a tákolt csatlakozással mennyivel tud az SSD írni meg olvasni. Később kap egy 3.0-s házat. -
hito
nagyúr
Ez így van és ezért nem a hirdetés topicjába írtam közvetlenül (mint ahogy azt sokan - akár nyomdafestéken nem tűrő hangnemben - teszik), hanem ide, érdekességképpen. Innentől kezdve szerintem semmilyen szabályt nem szegtem a hozzászólásommal, abszolút túlkapásnak érzem a hozzászólás törlését. Ezzel az erővel minden ezzel kapcsolatos hozzászólás törölhető lenne, ahol említést tesznek inkorrekt árazással, nepperkedéssel, tisztességtelen haszonnal kapcsolatban. De mindegy is, nekem nem hiányzik az a hozzászólás, csak érdekes volt amilyen elánnal törlésre került...
-
Kismuk
csendes tag
Azért itt még nem tartunk!
A 64GB -os EU deckek sora még nem fogyott el. Az én 64GB -os rendelésem szept 2. -ai volt és tegnap kaptam levelet. A reddit tanulsága szerint a szept 3.-ai rendeléseket még nem szolgálták ki. Biztosan kell még 1-2 hét mire az EU 64GB -os queue -t is kitolják... -
consono
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Hát, gondolom ha 360-as euróval vette még így is megéri neki... És mivel már várni sem kell a Deckre, nincs értelme várni valami madárra.
-
kovsol
titán
Eljutottunk oda, hogy aki rendel az következő szállítmányban már kapni tudja a decket. Redditen is ma van az utolsó alkalom, hogy listázzák hol járnak a szállítmányok.
-
Múlt hét hétfő, ma érkezett meg alsónémedi raktárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"