Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Kísérletezgetek még Deck-en, vagyis akkora kísérletet nem csináltam, a Resident Evil 2 Remake volt az egyedüli teszt alany. Ki akartam próbálni Windows vagy Steam Deck alatt néz ki jobban a játék, de nem indul el az előbbi alatt, hanem kifagy a bánatba. Ami fura, mert amúgy mennie kéne, mindegy, annyira nem fogom ezt erőltetni, Gamepass játékok menjenek, a többi nem érdekel, a Steam-es játékokat SteamOS alatt fogom tolni úgy is.
Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.Apropó FSR, rájöttem, hogy Menü+A gombbal külső controller-el is meg lehet nyitni a gyors elérés menüt, amit a gépen alapból a három pont gomb megnyomásával érsz el.
És egy screenshot a végére...jó volt a buli.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.
Cucuska2