Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én azért ezt árnyaltabban látom. Ha nem éhezik a család és a játék vétel tényleg bőven belefér akkor azért nem ördögtől való megvenni előre rendelve is játékokat, főleg, hogy soknál az előrendelés miatt + is kapsz. Nálam pld van olyan is, hogy egy cég előző játékaival bőven játszottam annyit, hogy nem érdekel az sem ha az amit előrendeltem nem is lesz jó, késik is stb.
Sőt pld vannak olyan kattanásaim is, hogy miután megtehettem megvettem az összes régi játékot amikkel gyerekként okosba játszottam.
Vagy az olyat ami nem jött ki megjelenéskor Steamre azt amikor kijött akkor megvettem oda is ...Mert ha mindenki okosba tolná valószínűleg egy idő után nem lennének okosba elérhetően se olyanoknak akiknek tényleg nem fér bele.
A "Pénzből ér az ember na" embereknél meg már nem biztos, hogy árnyalnám.
Biztos ők is szeretik ha hasonló felindulásból lopja meg őket valaki ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Macbook Pro 14" M3 MAX 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF0135EU Thunderbolt 3 hub
- ÚJ, bontatlan MacBook AIR 13,6 M4 CHIP (2025) silver magyarországi ALZA számla 3 év Apple garancia!
- Eladó MSI GF63 10SC
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2