- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365u/512SSD/8GB/Magyar billentyűzet
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Pro Max 14 MC14250 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Cucuska2