Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombiex
tag
Fifa 23-at vagy az eFootball-t sikerult mukodesre birnia valakinek? Protondb-n is par honapos bejegyzesek vannak, amik egyaltalan nem szivderitoek
-
zombiex
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
A gepnek nem tudsz kart okozni, viszont arra erdemes figyelni, hogy a tapegyseg ne melegedjen tul (ne takard le pokroccal, mikozben ugy tolt, ahogy a csovon kifer, mert epp valami AAA cimet porgetsz).
Nekem epp a minap "tiltott le" Days Gone alatt. Azt vettem eszre, hogy hiaba van bedugva, egyszer csak lemerult az akksi. A takaro alatt volt az eloszto es tuz forro volt a tap. Szerencsere miutan kihult, gond nelkul mukodik. -
zombiex
tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Stimmt, munka miatt teljesen ertheto..
-
zombiex
tag
Ezt a ket modot kell letolteni hozza (ingyenes, csak regisztralnod kell magad):
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2759
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/5716 <- en a 150%-ost szedtem leKitomorited oket es kapsz ket mappat (modbigfont & modBigSubs150).
Steam kliensben jobb klikk a jatekra -> Kezeles -> Helyi fileok bongeszese
Ide csinalsz manualisan egy Mods nevu mappat. A fent emlitett ket mappat bemasolod ide es kesz is. Nem kell kulon aktivalni, ami ebben a mappaban van, azt automatikusan hasznalja a jatek.Nem lesz olyan nagy, hogy kiszurja a szemed, de lenyegesen feljavitja. A "Bigger Subtitles" kizarolag a parbeszedeknel nagyitja fel a szoveget, de mas egyeb felirat is joval konnyebben olvashato (pedig a mereten nem novel latvanyosan sokat)
-
zombiex
tag
Par napja nem jartam itt.. hogy ti mit sz@ptok a windows-al, szamomra erthetetlen
lehet, hogy elobb-utobb belefutok valamibe, amihez elengedhetetlen, de en eddig egyaltalan nem erzem hianyat.*** Witcher 3 modolast (feliratok/parbeszedek szovegenek nagyitasat) sikerult megoldanom. Ha valaki ugyan ugy utal hunyorogva olvasni, mint en, akkor szoljon es segitek.
-
zombiex
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Rendszer -> Fejlesztoi mod bekapcsolasa
Ekkor a fomenu legeslegaljan megjelenik egy "Fejlesztoi" opcio. Azon belul lodd ki a "Wifi energiagazdalkodas bekapcsolasa"-t -
-
zombiex
tag
válasz
gaben88
üzenetére
En tegnap egy egesz napot elcsesztem arra, hogy feltelepitsek egy mod-ot (mint egy magyaritas) az egyik jatekhoz es meg mindig nem sikerult. Nalam is ez a "nem talalja a jatekot" szitu volt es amikor ki akartam tallozni, akkor nem jelenitette meg azokat a mappakat, ahonnan ki tudtam volna vadaszni (amig Dolphinban latom azokat a mappakat). Gondolom valami jogosultsag hibadzik meg hozza.
Egyebkent nem lehetetlen, van hozza info millio helyen, nyugotan kiserletezz vele. -
zombiex
tag
Nexus mod telepiteseben otthon van valaki? Witcher 3-hoz probalok felrakni egyet.. megvannak a modhoz tartozo fileok, csak deck-en futo Vortex (vagy Mod Organizer) nem ismeri fel, hogy fel van telepitve a jatek... browse-nal pedig hideolva vannak azok a mappak, ahonnan ki tudnam tallozni (dolphinban atallitottam, ott latszanak, de az igy ilyen forman keves)
-
-
zombiex
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Eeees nem lett csillogosabb, mint az eredeti? (volt itt anno valaki, aki le is szedte a matt foliat, mert annyit rontott rajta)
-
zombiex
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Matt kijelzore tetted a kijelzovedo foliat?
-
zombiex
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ezen en is sokat agyaltam anno es a steam penztarca toltogetest valasztottam. En is abban a hitben voltam, hogy euroval kell szamolni, de meg vagyok gyozodve arrol, hogy a bankom USD kozeparfolyamon valtotta. Mindezt ugye ugy, hogy a steamen euroban van az ar, de lehet hogy ezt bankja is valogatja.. de mostanaban elegge egyutt mozog az USD es az EUR, ugyhogy lenyegebe mindegy is, hogy melyik devizarol beszelunk
-
zombiex
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
-
zombiex
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Az Inside-ot en is ajanlom, most €2 steamen. Nagyon ritka (sajnos), hogy teljes egeszeben vegig viszek egy jatekot, de ennek a hangulata magaval ragadott es imadtam minden percet.
-
zombiex
tag
Az 512-es is behullott most, 1%-ot haladtam (97,86%). Bosszanto, mert jovo het pentekig siman at tudtam volna venni, de igy most az is megvanb@szva
-
zombiex
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Joleso irigyseggel olvasom, sok boldogsagot kettotoknek
az egyeduli dolog, ami kicsit lelombozhatott volna, ha kicsinek hat a kijelzo a konzol batar mereteihez kepestArrol talan meg nem esett szo, hogy maga a kezeloszervek mennyire hangosak (ravaszok, joy stb.). Teszem azt kint ulok az 1. emeleti keco erkelyen ejjel siri csendben egy bt fulessel, belemelyedve egy porgosebb jatekba, akkor arra felkapja valaki a fejet az utcan, hogy mi ez a csattogas?
-
zombiex
tag
Az 512-vel nagyon belehuztak, ma is +10%-ot ugrott (96,87%). Csuriban az ujjam, hogy csutortokon jojjon a level
-
zombiex
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de az oldal aljan ott van a "Customer questions & answers"-nel egy szovaltas.
Question: Why is this listed as not compatible with the 512GB model? Is it just because it already has the anti glare finish?
Answer:if you put a screen protector on the 512 the adhesive from the screen protector will 'fill in' the etching that gives it its own anti-glare finish, so it makes that finish uselessEttol fuggetlenul en ugy ertelmezem, hogy a deck elveszti a sajat tukrozodesmentes feluletet es a folia tukrozodesmentes felulete fog ervenyesulni
-
zombiex
tag
Nekem kozel 10%-ot ugrott (512 - majus 13). Ha 1-2% lett volna, akkor nyugodtan felreteszem az allatias osztoneimet, de most megint megy a hájp es remegve varom a hetfot

-
zombiex
tag
Tuti hogy pont a szeptemberi 2 het szabim utan fog megerkezni a cucc
-
zombiex
tag
A steam realtime aktualis arfolyammal szamol vagy napi kozeparfolyam?
-
zombiex
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha mar felvetodik benned ez a BKV-s kerdes, akkor mar Te is tudod a valaszt.. NE! A csajoknak nem jon be a kockulas, a rezborueknek viszont felcsillan a szeme, igy nem eri meg gizdazni vele
-
zombiex
tag
válasz
zombiex
üzenetére
Celom, hogy szinergiat alkossunk ezzel a forummal (ott is kint van az ide vezeto link). Az utobbi hetekben mind az 1800+ hozzaszolast vegig olvastam es sokan sok hasznos infot osztottak meg, de visszakeresni szinte lehetetlenseg.
Peldanak okaert van/volt egy tag honapokkal ezelott, aki 3szor is visszakuldte a decket, mert mindig hibadzott vele valami. Az O tortenete peldaul baromi hasznos lenne, ha szem elott lenne, mert visszakeresni mar nem fogom tudni. Talan felbukkan meg
Egy szo, mint szaz.. ott a link -
zombiex
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem ha megnezel egy 2 perces howto youtube videot, minden ilyen kerdesedre valaszt kapsz
-
zombiex
tag
A deck gyari toltoje hany W-os? Lehet effektive tolteni vele, mikozben fullon jaratom?
-
zombiex
tag
Nekem ma modosult steamen a varhato elerhetoseg 4-rol 3. negyedevre (iden majusban rendeltem)
---
remelem meg az elott megjon, hogy 450ft lesz az euro
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest