Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
Igen a főoldalon csak egy-egy játék van kirakva de Serious Sam, Devil May Cry és a Crysis franchise többi részei is szintén akciós
a Brotherhood deluxe feltűnt nekem is 30€ és nincs rá kedvezmény
-
OnSeT
őstag
A főoldalon a sorozatból csak az Asssassin's Creed 3-at jelzik, de a korábbi részek is villámakcióban vannak.
A 3. résszel szemben nem 40 hanem 75% os kedvezménnyel még 6 órán át. pl: [link] -
warcat
veterán
Mark of the Ninja 3.75 USD
mellé ingyen Steames Ticket to Ride és Party of Sin -
válasz
TazLeacher
üzenetére
A kitűzőt megkaptad, az látszik.
-
Mardel
őstag
Amennyire az Indie Gala, ugyanis ők üzemeltetik.
-
cashback
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem sok ilyen van... néha ide-oda vált, éppen milyen kedve van.
-
Qmi
tag
Ez az oldal mennyire megbízható? [link] Értem ezalatt azt, hogy Steam profillal mennyire biztonságos beregelni?
-
Sqveeze
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért mert egy Kitűzőnek 5 szintje van.
-
DJGABI
addikt
Assassin's Creed frencsájz villámakcióban [link], egy-két újabbnak is jó ára van, zsákolom is mielőtt meggondolják magukat

-
SQX_Barto
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Rosszul.
Level 5-ös megkötés a 3 szavazás utáni 1 kártyánál van.
Kártyát játékban szerintem Level 1-en is megkapod (de Level 4en tuti)Persze megelőztek

#Mardel: kártyát szerintem csak kártya hivatalossá tevés utáni játékóráért kapsz. Volt pár órám HL2-őben régebben de csak mostani játék után kaptam. (Bár lehet ha kártyás héten játszottam volna, megkaptam volna, nem tudom, régebben játszottam előtte vele.
#DJGABI: ez a összes AC? Az alcímes részeknél már elvesztettem a fonalat, de mintha úgy rémlene valamelyik nem volt Steames.
-
Mardel
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Rosszul.
Az azthiszem csak a szavazásra vonatkozik és a steam summer gateway kártyákra. -
lordjancso
senior tag
Csak lvl5-től dobnak a játékok kártyát ugye? Vagy rosszul tudom?
-
warcat
veterán
Szeretném itt is megköszönni a Bethesdának,
különösen a Fallout New Vegas után,ahol ugyanez ment,hogy a remek régiós korlátozásuk mellett(ami kapcsán nemcsak hogy drágábban lehet nálunk megvenni a játékaikat mint Nyugat-Európában,hanem a dlck is akár hónapokkal később érkeznek..)
hogy úgy jutalmazza azon vevőit,akik megjelenéskor vagy környéként teljes áron beszerzi a játékukat,hogy később,amikor már elérhető a goty/gyémánt/anyámkínja kiadás,még jól le akarja húzni őket egyszer upgrade opció vagy normális dlc árazás nélkül.
Skyrim Legendary Edition ára: 23.99 EUR
DLC-k külön az alapváltozathoz: 26.47 EUR
Valósággal érzem a mindent a vevőért elvet.Azt már ezek után talán felesleges is pluszban felemlegetni,hogy a Cenegának vagy kiknek lemutyizott közép-európai terjesztés olyan jól sikerült,hogy megjelenéskor az leszállított vagy 100 darabot az országba,ami után nem lehetett beszerezni egy hónapon keresztül.És mennyi ideig is volt letiltva nekünk a Steam boltjában eme ügylet kapcsán? 2év?
-
sagem
addikt
Megint nem lehet kipakolni piacra..pontosabban mondva, hiába teszem ki, nem látszik. Jó lenne ha foglalkoznának ezzel, az is eléggé bosszantó, hogy jó páran 1mp azután, hogy egy játék kártyás lett máris kitudnak tenni 2-3 dbot egyazon játékból..
-
olly
aktív tag
HOHOOOHOHOH!

Serious Sam 3 -90%
Köszönjük a vásárlást! -
TazLeacher
nagyúr
Szerintem az eddigi leggyengébb nap...

-
Ryder62
őstag
Skyrim Legendary Edition lett a győztes! 24€ 8 órán keresztül!
-
sagem
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A Mark of the Ninja is kártyás lett!
-
Sqveeze
tag
OMG Peoples, Breaking News, The Secret World és Orc Must Die 2 Kártyákat kapott
Meg más is csak ez a legérdekesebb -
warcat
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Rögtön le lesz most a 0.00 euros Skyrim LE után!

Francba,nálam csak a Sorry meg az 503 nevű játék kapható a boltban.
-
Joe Swanson
senior tag
Azért a steam igazán leárazhatná nekem a Van Helsinget -50% al.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mate
nagyúr
válasz
BigBlue69
üzenetére
Rengeteget játszottam gta1, gta london, gta 3, vice city, sanandreas-al is. De már kompatibilitási problémák, gyenge grafika stb. miatt nem játszanék vele. Baromi jó játék volt a maga idejében, de elmúlt. Így vagyok pl. red alert 1-el is. Baromi jó volt anno és hiába jobb mai napig mint jó pár mostani játék nem játszanék már vele. Gyanítom, hogy el sem indulna.
-
warcat
veterán
Na jön a Skyrim LE 0 euróért, ki hisz még benne?!

@lordjancso: hát ez az ami oda le van írva,csak jelenleg inkább a sandbox része él.Összerakod az űrhajód(már rengeteg modult tervett a nép hozzá),aztán felszállhatsz vele, és meghódíthatod ezt a fiktív naprendszert,szerencsére van benne pl az Armageddonnál komolyabb orbitális repülés.Később elvileg lesz hozzá "kampány" mód is,gondolom geostacionárius pályától a bolygókig.
Tipikusan leírhatatlan,hogy ez miért jó,van demó vagy nézz meg videókat róla,játék közben az igazi
-
Anonymusxx
senior tag
Van valami módszer arra, hogy megvegyem a Rage dlc-ét, a steamen keresztül, ami elvileg nem elérhető a régiómban? Most -40 % akció van rajta...
-
Sqveeze
tag
Nem tudom, hogy ezért most megint kapok figyelmeztetést vagy nem, mondjuk semmivel nem másabb ez a link mint egy Green Man Gaming-es, és nem is ütközik az oldalt lévő szabályzattal.
http://www.kinguin.net/catalog/platform/view/platform_id/2/?dir=asc&order=min_price
Érdemes megnézni, hogy a Real Warfare 1242, 0,50€ Steamen pedig akcióval 6€, amúgy 17€
Szóval ezt csak így itt hagyom, remélem nem gond.
-
warcat
veterán
Állat ez a Kerbal Space Program, jelentem a
SasVeréb leszállt a Mennyei Csapás krátertől délnyugatra!
Történelmi pillanat
Traderektől el lehet hozni olyan 8-8.4 euróért,még nem késő!
-
fuwiradis
aktív tag
Kicsit késve, de utólagosan is köszönöm a segítségét Anonymus X és Qmi fórumtársaknak a kérdésemben!

-
Mate
nagyúr
-
csaba951
veterán
Ja, csak máskor ugyanennyiért el lehetett vinni a Grand Theft Auto Complete Pack-ot, amiből akkor még az I-II sem hiányzott! Ez az elmúlt 1 évben minden nagyobb akciónál így volt. Most meg érthetetlen módon erre nincs akció.
-
ayo
veterán
válasz
BigBlue69
üzenetére
elegge visszafogtak magukat azert. pl gta complete nem volt akciozva mikor a GTA meg igen - semmi kiadoi bundle nincs akciozva - bar mondjuk gondolom nem annyira volt ra kereslet. ott az SW COLL amit nem vittek le most pl pedig par honapja elegge levittek a summersale meg nem arrol szol hogy most mindent egyszerre olcson es nem kell varni honapokat hogy berakjak egyszer dealbe? hat nem

en pl 1-2 hete vettem a dust. 50%ban most itt a summersale es 50% es nyertem vele mert egybol kiszedtem a karyakat es jott vissza majdnem 3 euro.
+ most pl nagyon nincs olyan hogy egy jatek volt napi aztan flashban is de meg durvabb akcioval mint pl multkoriakban. ez persze annyiban jo hogy aki megvette elso nap az nem bankodik hogy jaj most meg jobban le lett.
-
eami
Topikgazda
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt különben nem értem. A tomb raider volt már 75%, nem? Erre berakják szavazásra?

-
Agyzuzo
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez epic lett... Illik az avatarodhoz, egyből beugrott a film is... Say hello to my little friend.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az igazi "elgurult a gyógyszerem" kép! Állat!
Percek óta röhögök. 
-
válasz
Arachnotron0
üzenetére
nézegettem, de aztán meglestem egy-két gameplay videót és rádöbbentem, hogy a steam-re berakott képek erősen túlzóak. csak bele kell vernem a fejembe, hogy nem veszek olyan játékot, amit ne próbáltam volna ki előtte. (Mondjuk Deus Ex HR-t nem bántam meg, de Alan Wake a minimál ára ellenére is so-so...)
-
csaba951
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
+1 a képedre
Légyszi csináld meg ugyanezt a játékkártyákra is!Ez a két kép lesz a napi 4-6 kérdezőnek küldött referencia kép!

-
ViharVadász
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
E kép láttán elnézést, de már elkapott a nevetés, olyan jó, olyan lényegretörő

-
BigBlue69
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na.. Ezt a képet az összefoglalóba!
-
Rent
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
SityiSXT
őstag
-
Joci93
senior tag
Booster packot valaki kapott mostanában?
-
Chereiose
addikt
Amúgy ilyen elért teljesítményért is kapok kártyát? Pl f1 2012-ben elérek valami új teljesítményt, akkor azért ad valamit?
és mikért jutalmaz meg még a rendszer? 
-
bul07
nagyúr
Valaki néze már meg hogy menyiért megy a Chivalry:Medieval Warfare kártya
Amúgy érdekes hogy a KF megint akciós és nagyobb mértégben mint volt napi ajánlatban , annyit vátoztattak ha jól néztem hogy nem 4 hanem 6-os csomag van
-
ayo
veterán
egykis kitero
regota mondtak nekem hogy a kerbal space az milyen jo jatek. beleneztem steamvideokba mondom haaaat nemtudom. aztan mindig erdeklodtek utana meg most is hogy napi akcioban volt. haverom is kerdezte milyen de mondom ott a demo, probald ki. 4 ora demo utan azt mondta hogy szerinte megveszi

ezekutan en is mondom akkor belenezek 1 percre es hopp 1 ora elment. utana beleneztem youtubeon hogy milyen is a full verzio...haaaat brutalis. - a demoban kb 50 elem van.igazabol eleg a demot kiprobalni hogy teljesen beszippantson az egesz. olyat kell elkepzelni hogy mondjuk elerheted az osszes lego darabot amit valaha gyartottak a star warstol kezdve mindent -sok mod is van. lehet epitgetni meg majd iranyitgatni is a raketakat, urhajokat es meg lehet celozni mondjuk a holdat vagy valamelyik bolygot vagy csak ugy repulni az urben - na persze ha jol raktuk ossze
a kis zold emberkeket is lehet iranyitani de akar egy teljes urallomast is fel lehet loni, kb vegtelen a ficsor a jatekban.tulajdonkeppen van az egesz galaxis mint sandbox + tomerdek elem es mind ezt szimulacios stilusban. szerintem meno es meg kesz sincs...

-
Chereiose
addikt
Na max payne 3 beszerezve

Amúgy ilyen kártyákat hogyan tudok kapni? Csak annyit kell tennem, hogy feltelepítek egy játékot, játszok vele egy kicsit és ad is új kártyát?
-
Spet
addikt
Xcom szerintetek várható -50%-nál olcsóbban vagy volt már csak én csúsztam le róla meló miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még sose volt semmi baj eddig *kopp* De ha elmondod a véleményed annak örülnék, hátha tanulok belőle.

Percek óta röhögök.
eami