Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Far Cry 3 még mindig csak -25%.

-
Agyzuzo
addikt
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Menetrendszerű lerohadás.

-
horvathd
aktív tag
The Walking Dead is kapott kártyákat.
-
bijesz
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na de ezért lenne "flash" a neve.
Így már kb az lesz, hogy daily deal csak máshogy nevezik.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bijesz
üzenetére
Szerintem meg nem véletlen. Tavaly ugye el volt csúszva, sz*pó is volt a szavazások meg a flash-ek miatt állandóan figyelni kellett. Aki egész nap ráér és nincs mit csinálni, annak persze jó móka, de aki nem tud egész nap a gép előtt ülni vagy a telefonjáról figyelni, annak így sokkal nagyobb az esélye, hogy ne csússzon le valamiről, ami érdekli.
-
bijesz
aktív tag
Mondjuk azért nem lenne baj ha az akciók nem egyszerre fordulnának, mert így az egész kicsit hangulat nélküli. Tudom a daily ritkábban forog, de a community choice és a flash együtt 7 kor pedig az összes együtt ez így szerintem nem annyira jó.
-
Crytek
nagyúr
Nyugi most is az lesz ,mivel mindig ez van.
Ami flashbe van lesz napi ba is. Ami nem nyeri meg a szavazást az ugyanúgy megkapja majd vagy napiba vagy flashba az a leárazást és így tovább. Ugyanaz a pár fos pörög évek óta.Pár új game kerül csak mindig minimális leárazással azt annyi.
Sajnos idén eddig senki nem villant nagyot

-
bijesz
aktív tag
köszi a gyors választ.
Még egy kérdés ez a flash sale nekem úgy rémlik ilyen 2-3 órás valami volt régen most ha jól látom 8 órás.
Rosszul emlékszem vagy rosszul látom? -
bijesz
aktív tag
Wallet-ből még sosem vásárlotam, hogy megy ez? Ha többe kerül valami akkor lehet kombinálni a wallet + paypalt? Vagy csak egy helyről lehet fizetni?
-
KubanitoS
veterán
Egyébként mi ennyire nagy szám ezekben a kártyákban?
-
Arkennys
addikt
saints row mióta kártyás? már most akkora káosz van ezzel a kártya dologgal mint a huzat, fogalmam sincs már lassan mivan, mert a cards csoport listájában sincs benne mind, aminél ott a cards fül
-
Wizard of Oz
aktív tag
Saint Row 3 kapott kártyákat, többit nem látom.
-
BigBlue69
őstag
Mindjárt 7..
Vagyis Gta nyer.
7-kor meghal a store.. kapunk megint kártyákat ---> lehal market.
Szép kilátások!

-
törölt tag
-
danih
veterán
Van már nyári kártya cserélgetős bot?

-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Igeeeen, ennek tökre örülök, meg a Civilizationnak is! Most már tényleg mindenféle stílusú, árú stb játék képviselteti magát
Talán még az xcom is kap majd, de ezt még csak pletykálják. -
bijesz
aktív tag
--- nem ide
-
csaba951
veterán
Most első alkalommal -75%-on (vagy egyáltalán nagyobb kedvezményben):
Puzzle Quest 2; -75%; 2,24 € -
Wolverine
félisten
Összefoglalók a Redditről:
-
bul07
nagyúr
Amúgy él még ez a 200-as eladási limit?(nem biztos hogy 200 de én így emlékszek)
És ugye minden eladásra vonatkozik?(#46758) munky
Ez jó hír
-
válasz
Chiller
üzenetére
webes felületen nem megy nekem a vásárlás, csak kliensből. azt írja, hogy frissítsem az oldalt, de utána se megy (és nem azért, mert időközben megvették volna). (firefox)
kliensből, ha nem vették még meg, akkor meg simán megy.
lehet ez már pont a script-ek miatt van.
amúgy nekem is volt már olyan, hogy mire megnyitottam kártya oldalát, pont akkor került fel egy nagyon olcsó ajánlat is és vittem is el 2 mp-en belül, attól függően, hogy a másik oldalon mennyi ideig van kinn az eladási pop-up, akár még úgy is tűnhetett neki, hogy abban a pillanatban el is ment. -
eami
Topikgazda
válasz
morvaigaben
üzenetére
de hogy miért a SR lett a választott, teljesen érthetetlen... :-\
-
Agyzuzo
addikt
Túl van ez hájpolva.
Egy kártya ér mondjuk 0,1-0,3 EUR között, nagy ritkán eshet értékesebb, de nem ez a jellemző. Nekem van 120-130 kártyám, mert úgyis mindig megy a gépem, de lusta vagyok felrakni marketre, pedig ebből azért már kiesne egy prémium cím.
Nézd meg a Community részben a Badges alatt, hány támogatott játékod van, ott számold össze hány "card drops reamining" számot látsz (egy játék átlag 3-4-et dob). Ezt add össze, szorozd fel mondjuk 0,2 EUR-ral (sokat esett a kártyák értéke) és megkapod mennyit kereshetsz a dolgon. -
warcat
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ez tetszik

Mostanra igaz lett mert mindenki beleszabadult ömlesztve,de azért én összekanalaztam 40 eurót belőlük- viszont most nem érdemes foglalkozni vele,az összes kispista most veszi a játékokat,aztán próbál pár eurocentet visszacsikarni.Szerintem érdemesebb hagyni a tárolóban porosodni őket,aztán pár hét múlva előszedni. -
Rent
senior tag
mik ezek a kártyák meg mit lehet velük kezdeni? Van kb 120-130~ játékom steamen, érdemes lenne futtatni őket? Bocs ha láma a kérdés, de csak azt látom már egy ideje, hogy mindenki kártyákról beszél.

-
bul07
nagyúr
Szerintetek megoldható a Scripttel való vásárlás
Mert nézegetem egy kártyát és mikkor felkerül egy 20centel olcsóbb példány abban a pillanatban el is kelt -
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Na most ezmiez, kötözködünk? amcsiknál 9-én jelent meg,a Brave New World európai megjelenés meg július 12.Hajnalban kaptam meg az előrendelői kódot.
-
warcat
veterán
Amúgy azért jó látni,hogy Civ V ma megjelent kiegje is kapott -33%-ot, persze így sem éri meg nekünk itt megvenni,de javult a színvonal.
-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A kiegre én még ezt az árat is soknak tartom, elvégre csak új skilleket tartalmaz. -50%nél megy a kosárba.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Remélemis , hogy dobnak ,mivel nekem a kiegje is kellene meg maga a játék is

-
DJGABI
addikt
aki esetleg megbízik bennem (meg visszafelé is igaz) és venne valamit rajtam keresztül <27 ajró értékben, légyszi PÜ. levenném walletről a pénzem, mert nem úgy tűnik hogy steamen fogom elkölteni...
és hogy te mit nyersz vele? a tudatot hogy segítettél egy bajtársadon.a szolgáltatásért cserébe adok grátisz játéko(ka)t a listáról [link]. előre is köszi
-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nyugi, biztos fognak... kellene rá dobni

Nekem a DLC-jét kell majd beszerezni. -
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
majd fognak
-
Joe Swanson
senior tag
Ne már
A van helsingre nem dobnak akciót.... -
cskamacska
addikt
Szolgálati közlemény:
Aki azon morfondírozik, hogy feltöltene pénzt a Steam pénztárcájába, az ne tegye, mert egy hetes Steam Market letiltást kaphat! Elvileg ez a korlátozás akkor lép életbe, ha "új" fizetési módot veszel igénybe, és ez az egy hét a piac tisztaságát hivatott biztosítani, de mint a saját, és a fórumok alapján mások példája is bizonyítja, a Steam jobbra-balra osztogatja a letiltásokat, mindegy milyen a fizetési mód!

-
törölt tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Szintén, meg is hírdettem a kártyát 0.50 €-ért

Amúgy ez az acsis bioshock 2 dolog érdekes. Ez lesz az első ilyen játék akkor nekem aminél leshetem a dolgot
Amúgy sajnálatos, hogy a játékfejlesztők egyébként is arra használják fel az achi rendszereket, hogy az egyébként 8 óra alatt végigjátszható játékuk idejét elnyújtsák azt a látszatot keltve, hogy nesze vazze 25+ óra... holott csak arról van szó, hogy aki minden eredményt szeretne elérni annak egy egy részt akár több tucatszor is végig kell játszania, mire összejön az agyament kitalációjuk. Itt külön hangsúly van azokon az alkotásokon melyek ritkán mentenek és csak automatikusan. Na ott szokott lenni szívás 
-
Lacee1986
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
pethYeti
addikt
Ha két "kártyás" játékot futtatok a háttérben egyszerre akkor mindkettőért megkapom a kártyát vagy csak azért amelyiket előbb indítottam?
-
horvathd
aktív tag
Civilization V is megkapta a kártyáit.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
nekem is rögtön megérkezett (chivalry lett)
-
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nah... lejárt a szerkesztés, de ők viszont javították, már -75%.
No, kaptam Skyrim zsugát.
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
Miért ne kapnál? Egy Summer Sales kártyát kapsz.
-
Rent
senior tag
Közben sikerült még este 11 körül megvenni a CS complete packot, de csak ios app alól, asztali kliensnél nem működött még akkor sem a vásárlás.. Remélem a későbbiekben már nem lesznek fizetési gondok.

-
zodo
nagyúr
Sikerült bevásárolnom és kaptam egy Bioshock Infinitie Steam Summer Getaway Játékkártyát.
Ezzel mit lehet kezdeni?(#46705) danih
Köszi és mit rejt a Summer Badge?
Nem gyűjtögetek, steam csak a játék végett van és ez volt az első vásárlásom.
Eladni sem tudom, talán 30 napig. -
törölt tag
válasz
Csapoati
üzenetére
96/100 mtsc
nekem 990 Ft-ra jött ki. Ráadásul egyszer már megvettem D2D-ről évekkel ezelőtt, csak elodáztam a kijátszását. Aztán megvásárolták őket Gamefly-ék, ezt a kódot nem küldte ki. Írtam a supportnak, hogy minden kódot kiküld a rendszerük csak ezt nem. Válaszoltak, hogy legyek türelemmel, mert még nem régen történt a felvásárlás, megoldják és majd értesíteni fognak. Ez volt 2012 elején... nekem nem volt sűrgős, mert még mindig van egy csomó félbemaradt játékom amiket folytatnom kell - ilyen apróságok miatt nincs rájuk időm mint - L4D2, Portal 2, Company of Heroes 2, Battlefield 3 CS GO, CODOK szóval masszív multis játékok.Pár példa amiket félbehagytam, vagy el sem kezdtem...
- Red Alert 3
- Red Alert 3 Uprising
- NFS
- Dead Space 1 és 2
- Mass Effect 1.2.3
csak amik így eszembe jutottak... miközben COH első részében volt 1000 órám...A Half Life 2-t a napokban fejeztem be, pedig évek óta megvannak
Most az Episode one-t nyüstölöm 
Csak ugye Bioshock 2 kapott Steamen vagy 60 acsit, hát mondom oké, akkor ezt is el kellene kezdeni játszani, de csak úgy lenne értelme, ha az első részen túl vagyok, mert gondolom van összefüggés köztük

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)