Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szeretnénk játszani a GTA SA-val multiban. SA-MP client verziót le is szedtem, viszont nem engedi installálni. Gondolom azért mert nekem Steames GTA van. Nem tudjátok véletlenül hogy a Steam mappán belül hova telepítsem fel a sa-mp-ot hogy menjen a multi?
Illetve ugye nem kell attól tartanom hogy a feltelepített multi valamit mókol az eredeti GTA-val/accommal?
-
sziasztok sürgősen kellene nekem egy:
-Bioshock Infinite
-Dead Island Riptide
-Skyrim kártyaamit tudok érte adni az:
-Tomb Raider
-Kerbal Space Program kártyaÍrjatok légyszíves

-
b05co
tag
Sziasztok! Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a booster pack a 3 kártyán kívül dobhat valami mást is? Volt egy BL2 boosterem, kibontottam, de rájöttem, hogy eladva jobban jártam volna (1,4 euró, egy BL2 kártya meg kb 0,2), szóval ezért érdekel.
-
-
xenom0rph
őstag
Hétfőn hány óráig tart a sale?
cashback - King Arthur 1-2 ? Még szinkron is jár hozzá !

-
-
-
Kártyákat hogy lehet "vásárolni? Gondolom ha eladni lehet, akkor vásárolni is...
-
Qmi
tag
Hátha van aki még nem látta: GMG hétvégi Indie akciók.
-
nkAAA
aktív tag
Van még valakinek olcsó Deus Ex HR-ből? Szívesen megvenném

-
sagem
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Én is gondolkodtam rajta..de nekem még így is nagyon drága (tudom, hogy remek játék, s ennyit megér, de ez van)..meg aztán bár régen szerettem ezt a műfajt, most már csak egy-két stílus tud tartósan lekötni..öregszem és változik az ízlésem, egy ilyen játékba meg bele kell merülni, és sok-sok-sok órát kalandozni, kiélvezni a lehetőséget..asszem ez már nem menne

-
cashback
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Nem tudtam hogy lehet nyelvre is keresni. 
Elég béna magyar nyelven a felhozatal... eddig a legjobb magyar nyelvű amivel találkoztam az a Theocracy volt.
sagem - Skyrim-vel szemeztem egy darabig, de ez is olyan mint a lentebb írt COD egyes részei... majd ha olcsóbb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
Hehe, ezt a Skyrimet szénné promozzák ,ha ezek után vki lemarad róla az kihagyta az egész salet

Valszeg még a legvégén is visszajön, szóval most tényleg belehetett zsebelni

-
SQX_Barto
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Black ops single-jét második-harmadik nekifutásra végigszenvedtem, mert érdekelt a sztori, második részt elkezdtem, de kapta is az uninstallt, nem tetszett a hangulata (elsőnek sem) WaW-ot egyszer végigszenvedtem. MW-ket meg sokszor vittem végig meg van bennük jó pár multis órám is.
De most főleg csézek, szokom a GO-t.
Szóval a számomra leggyengébb CoD részeket tényleg csak centekért venném meg, mert nekem többet nem érnek. Van aki szerint meg a legjobbak, az is egy vélemény
Nem tudom a részletes keresésnél áruházban lehet-e szűrni nyelvre, megnéztem, lehet. Beírod a kategóriát, meg hogy Hungarian. És voilá. Nem tudom jó-e a link, de a lényeg, hogy lehet keresni.
-
cashback
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hát azért egy 5€-t rászánnék.

Nálam a vga a szűk keresztmetszet (IGP
) ami gátol a komolyabb játékokban.
BF3-val játszottam pár órát (HD4870-essel)... COD után teljesen más világ, viszont megszokható és élvezhető.Ghost-ra én is kíváncsi vagyok már... Mivel ezt követően megint Tréark lesz (elég valószínű) így ezt is 2évre veszem.

K_mester - Nem csak játékoknál van ez így... Ha a boltban le van akciózva az 1000Ft-os Olívabogyó 200Ft-ra a sok hülye megveszi... mert ennyiért a hülyének is megéri... az egy dolog hogy ott rohad meg ahol van, mert a kutyának sem kell otthon.

Más... - Magyar nyelvű stratégiai játék esetleg van Steam-en? (magyar felirat elég, szinkron nem szükséges)
-
törölt tag
válasz
cashback
üzenetére
Nem azt irtam, hogy pont Te hanem ugy atlagban.
Azt mar amugy sem tudom kimagyarazni, hogy miert pont neked ment a valasz de ez a dolog pont most ugrott be
De amugy nem igy van? Sokan nem szeretik de megis azonnal megvennek az osszes reszet egy nagyobb akcioban. Es nem csak ennel az egy cimnel van igy
-
SQX_Barto
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Én a BO-kat meg a WaW-ot max 1€ alatt venném meg, "csak hogy meglegyen" alapon és a United Offensive sincsen meg, többi megvan Steamen.
A Ghost-ot meg egyenesen várom, de majd "le kell csekkolnom", hogy bírja-e a gépem rendesen, meg hogy tetszik-e a hangulata, de valószínűleg vevős lesz. (főleg csézem meg CoD-ozom, BF sose fogott meg, meg a BF3 szaggat is a gépemen, régebbi MoH-ák és a 2010-es is tetszett új MoH meg megint szaggat, mivel Frostbite 2 Engine-es)
-
Amur
addikt
Civilization III Complete 1,24 juroért nekem megéri. Nem sok körökre osztott stratégiával játszottam annyit mint ezzel a résszel,talán a IV ért a közelébe!
-
DJGABI
addikt
Rayman-t imádtam, de nincsenek öcsik, így.....

RCR-re szavazzatok pls (persze ha nem lenne totálisan lehalva a store)
-
bijesz
aktív tag
Awesomenauts kártyás lett
-
JSaN
addikt
-
-
Arkennys
addikt
a mostani napi akciós torchlight, és a van helsing is átkerül majd az alsó boxba az akció letelte után ugye? az érdekel, minden mai daily elérhető lesz e még késő este is, mikor módomban áll majd vásárolni belőlük
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
csendben megjegyezném, hogyha nem lenne a rangod/ismertséged/ az ami, akkor szerintem már beszóltak volna, mert egy csomó olyan dolgot (is) kérdeztél, ami az összefoglalóban linkelt FAQ-ban, meg a topikban is többször linkelt egyéb leírásokban, meg ebben a topikban is többször, meg az összefoglalóban linkelt trading cards topikban is többször meg lett válaszolva.
-
ayo
veterán
ezt en onnan tudom mert engem ezerszer bannoltak mar steamgiftrol es meg mindig elek. persze sokszor olyanert mert szoltam hogy jaj nekem ez a jatek megvan kerlek sorsold ki ujra erre auto bant kaptam. soot volt mar olyan is hogy a srac azt mondta hogy semmi kedve ezzel szorakozni adjam oda valaki masnak - ezert is bant kaptam. az meg mar a masik hogy amikor en jeleztem vkit hogy nem aktivalta be azzal meg alig akartak foglalkozni mert hogy 2 het vagy mennyit kell varni de hat mar elso nap mikor odaadtam a giftet lattam hogy mar nincs is nala....
ezekert is pl jo ideje mar csak a jateknaplon sorsolok nem is hasznalom a steamgiftet mert inkabb csak a gond volt belole es igy nekem is egyszerubb.
-
A Necrovision-t próbálta valaki? Elég jó áron hozzá lehet jutni, youtube videók alapján jónak tűnik.
-
PeL
addikt
Azért elég gáz hogy pár ember amit nyer Steamgiftsen tovább adja vagy elüzleteli, amit kisorsoltam giftet (Grotesque Tactics: Evil Heroes és Killing Floor) egyik csávó sem aktiválta, plusz azóta mindkettőnek eltűnt a tárgytárolójából is. Reportoltam mindkettőt, remélem kivágják őket, ezért kár elnyerni más elől a játékokat, olyanok elől akiknek esetleg tényleg kellettek volna.
-
HS 2142
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha nem akarsz pénzt rákölteni (ugye ez a valós célja a Valvenek), akkor lényegében így van.
-
danih
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, csak 1x adja, utána booster vagy csere.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Még valami: ha egy játékban összegyűjtök 4 kártyát, utána azokat eladom, akkor már - gondolom - nem tudom őket újra kifarmolni, tehát csak 1x4-et ad, nem végtelenszer 4-et. Ugyi?
(#47937) danih
Köszönöm. Tehát akkor tulajdonképpen nem érdemes eladni, amit megszereztél játékkal, mert utána csak pénzért tudod megvenni újra, hogy legyen kitűződ.Így viszont nem lehet az összes kártyás játékodhoz kitűződ, mert valamelyik kártyáid fel kell áldoznod a másikhoz. Jól értem?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Azt sose nézem... Ezért ütött szíven.
Lehet suttyomban telepíti a Total War-t is... 
-
Agyzuzo
addikt
Megvettem a Van Helsing-et, telepíteném, erre mit látok - szükséges terület KÖZEL 20 GIGA??? WTF??? Mi a tököm ekkora ebben a játékban?

-
Mardel
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Csak nem steamből települ, hanem gamersgateről kell letölteni a telepítőfájlokat, stb.
Ez a funkció csak arra jó, hogy chaten megjelenjen hogy épp mivel játszol. -
-
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
illetve a jól gondolom, úgy a badge-hoz sem számolja hozzá...
-
Qmi
tag
Steam-en volt már idén ennyire akciós? Titan Quest Gold
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Nekem is ez a problémám,most vettem játékokat és ki is írta vásárlásnál h több mint 10 dollár értékben vásároltam ezért kapok egy kártyát-hát semmit nem kaptam.
-
sagem
addikt
válasz
cashback
üzenetére
...
"de nálam ha jól rémlik a "how can i earn more cards" rész alatt mintha azt az összeget írná ki dollárban, amit eddig a storeban költöttem."
Ha nem volt teljesen világos úgy értettem, hogy természetesen euróban költök, és dollárban mutatja egy az egyben, ha jól rémlik. De ha azt mondod, hogy az eurót átváltja ez a rész dollárra, akkor minden bizonnyal rosszul rémlik, hogy mennyiért vásároltam a storeban.
-
Vertigo18
addikt
Hiába euróban veszed a steamról, dollárban számolja... Oda is írja, hogy "kb." mennyi dollár...
-
headhunter86
senior tag
Remélem lesz még Tomb Raider nagyobb akcióban (-75% és már veszem is). Legend, Anniversary, Underworld-re fáj a fogam. Kellene kicsit nosztalgiázni

-
-
sagem
addikt
válasz
cashback
üzenetére
öö Steamnél 1 euro = 1 dollár, sajnos ez az elv itt is érvényesül ..
Ez az egyik, amit utálok bennük, a másik meg, hogy ok, értem én, hogy pl. Ukrán/Orosz régióban olcsóbbak a cuccok, na de ha megnézitek az usa store-t, azon túl, hogy a dollár olcsóbb, még az ár is kevesebb nekik 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PlayStation 5
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én sem értelek... Miért kell általánosítani?

A steamjuket is bannolni kene a p1csaba
, de azért köszi.
eami