Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
Elnézést melyik is az a Dota 2 profil akitől lehet kérni Dota 2-őt?
-
kis segítség kéne.
újra kéne raknom a gépem.
A játékaimat, vagy legalább a mentéseimet hogy tudnám megmenteni? -
sagem
addikt
Ps4 vs Xbox One - Console Wars The Musical -amiért ide is bekerül: a PC / Steam vonal is szerepet kap benne

-
-
törölt tag
Ne számíts 60 százaléknál nagyobb kedvezményre egy tripla A-s játéknál .
-
Lewzke
őstag
Skyrim LE leárázását várom a többi nem érdekel.

-
törölt tag
Az egész nyári vásárból jelenleg csak ezek a játékok érdekelnek .
-
Ryder62
őstag
Szerintetek milyen hosszú lesz a Sale? Tavaly hány napos volt?
-
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
:S Köszi

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Új játékokra 25-50% között, annál többet semmiképp se várj.
A COD meg egy külön kategória, ott, ha már valamelyik régebbi részre 50% van, akkor valószínű, hogy az is elírás....

-
ViharVadász
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szokott lenni azokra is, csak azokra alacsony (CoD-ra általában ha jól emlékszem -20%-os kedvezmény az általános kedvezmény
S.) -
Joe Swanson
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ÁÁÁÁÁÁ Értem, Köszi a válaszokat! Annyi kérdésem még lenne, hogy új játékokra lesz még kedvezmény? (Pl.: Black Ops2,Van helsing....stb)
-
morvaigaben
tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nagyjából annyi, hogy mondjuk 1 játék kap 50%-os leárazást, te megveszed. Erre 2 nap múlva napi akcióban lesz -66%-os. Így mindig érdemes az utolsó pillanatig kivárni. Mert ha esetleg nem árazzák lejjebb, mint amit alapból kapott, utolsó nap, megveheted amennyiért eleve akartad, viszont már biztos hogy nem lesz olcsóbb, ellenben ha az első napokon vennéd, és esetleg később olcsóbb lesz. Kicsit kusza lett, de remélem a lényeg átmegy.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A lényeg, hogy lényegében az összes játék le lesz árazva. Mindenre lesz 10-20-25-30-50% kedvezmény. Viszont minden nap lesz X játék (ez változó volt az évek során, volt, hogy egybe volt több, volt, hogy naponta változott 6 db, 12 óránként megint 6...stb...szóval volt elég sok variáció), ami ennél nagyobbat kap. Tehát, ha kinézel valamit, amire gyárilag van 50% kedvezmény, ne vedd meg, mert az 50% kedvezmény az utolsó napig fenn áll, viszont lehet, hogy valamelyik nap bedobják napiban 75%-ra, és jobban jársz. Ha mégsem, utolsó nap még mindig megveheted 50%-osan.
lordjancso: ez igaz, de miért ne várhatnál mégis az utolsó napig? Kétlem, hogy valakinek annyira égetné a pénz a zsebét, hogy nem tud várni pár napot. Ha 1 €-t spórolsz, akkor egyet...és?
-
lordjancso
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha valamit 75%-ban leakcióznak, jó eséllyel nem fogják jobban csökkenteni az árát. Én azt mondom, ami 75%-os, azt bármikor érdemes megvenni.
-
BigBlue69
őstag
Holnap kezdődhet a Steam nyári leárazása
Egy úttal szeretném felhívni a figyelmet, hogy várjatok utolsó napig az akciókkal.. vagy legalábbis addig amíg az alap akción kívül nem lesz jobb.. !! Remélem érthető voltam! Alap akcióban ne vegyetek semmit max utolsó nap. Mert tuti másnap kap nagyobb %-ot!
-
PeL
addikt
http://www.bundlestars.com/all-bundles/
Itt is nagyon durva akciók vannak most, több pack, 5$-ért ilyen 179€ értékű játékok... T*köm hogy pont ilyenkor nincs pénzem...

-
Elvileg holnap nyit a nyári vásár (Summer Sale), lehet készíteni a pénztárcákat.
-
warcat
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nade saját cuccból könnyen adakoznak...

-75%-nak már örülhetünk majd szerintem,sok lesz a -66% meg -50%,aztán ott van még az alapár megemelése is...
Sajna az euróban számolt ár illetve az extra kedvezmények(GMG kupon, GG -20%) hiánya miatt,ha nem hoznak be valami újdonságot(mire jó a mystery card),nem számítok jó árakra.De nem is magyaroknak,és olcsó jánosoknak van ez kitalálva,aki képest Steamen 50 eurós játékokat megvenni,amikor van pl egy GMG,na azoknak ez Kánaán lesz így is. -
Vertigo18
addikt
Steam Store
The steam summer sale starts on Thursday so be prepared for that. Also the current midweek deals are Half life Franchise for 75% off and Need for Speed Franchise (including Burnout Paradise) for 70% off.
The daily deal is on the Organ Trail Director’s Cut for 50% off.
Csak hogy tudjuk...

-
Joci93
senior tag
A DOTA2 hogy dobja a kártyákat? Igaz, hogy minden store-ban elköltött 9$ után dob egyet?

-
Youri
veterán
-
csaba951
veterán
BioPH sorsolás
Kizárólag a Magyarországon forgalmazott (Steam, dobozos) alapjátékkal működik!
Ha máshonnan származó (pl. GMG, GG) alapjátékod van, akkor NE jelentkezz!Ha még nem vagy tagja a csoportnak, akkor itt találod meg, hogy hogyan tudsz jelentkezni.
-
mepet
addikt
válasz
üzenetére
Légyszi linkelje be valaki ezt a SteamSalest? Gondolom akkor ez is olyasmi, mint a steamgifts.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Első nyerésem kb. 2450 jelentkezés után volt.

Ha nincs bevételed vagy csak kevés és nem tudsz játékokra költeni, akkor megéri szöszmötölni vele, mert ki tudsz fogni jó játékokat. Ha viszont van normális, jól fizető állásod, akkor nem, mert simán megkeresed bármelyik téged érdeklő játék árát annyi idő alatt mint amennyit a jelentkezésekre fordítasz. Ilyenkor szórakozásból csinálja az ember.
Steamgifts Enhancement Addon
Egyébként ebben nagyon hasznos dolgok vannak! Nagyban megkönnyíti, meggyorsítja a lista kezelését!Továbbá steamgifts oldalon:
Account -> Filter Games-ben ki lehet szűrni azokat, amik már megvannak a Steam fiókodon. Azokat hiába nyernéd meg, nem tudnád aktiválni. Ezért meg büntetés jár. -
törölt tag
881 jelentezésből semmit nem nyertem még SteamSales-en. Van értelme kattintgatni, vagy bekerültem az örök loserek közé?
Valahol van "menetrend" a summer sales-hez?
-
csaba951
veterán
Grand Theft Auto és Grand Theft Auto 2 jelenleg nem megvásárolható a Grand Theft Auto Complete Pack-ban. Még érdekesebb, hogy a Rockstar Classics oldaláról sem elérhetőek. Vajon miért? Megint találtak lejárt zenei licenceket a jogvédők?

-
Wolverine
félisten
Hmm, nem is olyan rossz. Persze az MMO-kat nem ismeri fel, szóval...
-
finest
addikt
A Rise of the Triad-ot érdemes szerintetek GMG-ről megvenni? Kb 10 Euró kuponnal, de a bemutató videó nem kápráztatott el. Tudtok valamit erről a játékról?
-
vásárlásnál ha wallet-ról is fizettek nagyon figyeljetek, mert én ez előbb besz*ptam.
elsőre nem ment a 0,49€ levonása a kártyámról (ennyit kellett volna ráfizetnem a wallet-es tartalékra). rámentem, hogy kártyaadatok módosítása (hátha elírtam, vagy valami...), leokéztem és ekkor már elfelejtette, hogy a 6,5€-t a wallet-ból kéne levonni és a teljes 6,99€-t a számlámról húzta le... Azt nem vettem észre a végső ellenőrzésnél, hogy - gondolom - eltűnt a wallet. -
válasz
Kareszovics
üzenetére

Amúgy ilyennek kell lennie (persze szögletes zárójelekkel):
(L:http://www.steamgifts.com/giveaway/Pnfe8/robin-hood-the-legend-of-sherwood)(IMG:http://www.steamgifts.com/giveaway/Pnfe8/robin-hood-the-legend-of-sherwood/signature.png)(/IMG)(/L)
A trükk az, hogy előbb a link gombra nyomsz, a felugróba benyomod az oldal linkjét, OK. Utána a lesz egy [LINK] szöveget "középen" azt kitörlöd de a két ][ között maradva rányomsz a kép gombra, oda illeszted be a kép linkjét. OK. és kész is!
-
Kareszovics
addikt
Na jó, hagyjuk, múltkor sikerült linkelni, most képtelen vagyok...
-
-
NestQuick
tag
Van rá esély, hogy a Mortal Kombat Komplete Edition kap leárazást a Summer Sale-ben?
-
AxBattler
félisten
Akkor én még jól állok a 2150 órával...

Jó ez az oldal! -
Qmi
tag
The Orange Box szokott lenni Summer Sale 75%-os akciói között?
-
Cirka 10 ezer óra és végig is játszom a még nem végigjátszott Steames játékaimat.

-
Ingyen Anomaly: Warzone Earth: Facebook link... már ha még maradt.
-
ayo
veterán
válasz
BigBlue69
üzenetére
persze, de ez mar kiderult abbol is hogy hetfon nem volt long week akcio, mint mondtam a steam soha se akciozik keresztbe
kar hogy nem fogadtam senkivel pedig ugynezki bejon a csutortok 
mar csak arra leszek kivancsi hogy lesz a szen vagy valami banyaszat a profilszinthez kotve - mast nem josoltam

-
sagem
addikt
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Örülünk Vincent?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BigBlue69
őstag
NFS Franchise.. Midweek
Az ajánlat csütörtökön de. 10-kor (Pacific Time) ér véget.
Akkor ez már jót jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De 25%-kal nem fogom megvenni az biztos.
Szépen lemaradok a fasza akciókról.
Tombi Raider -75% remélem első héten lesz ha lesz.
Mondjuk a következő heti nyerésem késik

Pedig gondolkodás nélkül megvenném, pont a napokban gondoltam rá hogy végig kéne vinni a régi HL franchise-t

eami