Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
Nem lesz gondod vele.
-
fuwiradis
aktív tag
Gondolkodok Mirror's Edge-n. De előbb erre tudna valaki mondani valamit? Lehet mire a saját topikjában választ kapok elúszik az ajánlat...
-
Milyen már az, hogy nem indul a játék (Shogun 2), mert a Steam szerverei túlzottan leterheltek? Konkrétan ezt írja ki hibaüzenetnek indításnál.
(#47295) dejaris: a GOTY azt jelenti, hogy az év játéka. Vagyis semmi köze ahhoz, hogy mit adnak hozzá. Az már más kérdés, hogy sok játékhoz az év játéka megjelölést használták, amikor kiadtak egy "teljes" változatot.
-
dejaris
addikt
Egy kicsit ossze vagyok zavarodva es hamarosan le is jar az akcio.
Vannak ezek: itt, itt, itt es itt.
Es valaki felvilagositana eleg szajba ragosan ezekrol? En eddig abban a hitben eltem, hogy a goty az minden ami van. A platinum es a gold dolgot sem ertem, miert nem tobb az egyik a masiknal. Mindjart lejar az akcio es jatszanek ezzel, mert szimpatikus tunik. -
Qmi
tag
Mirror's Edge-t most érdemes megvenni, vagy van esetleg esély jobb árra is?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mi rosszat tettem ?

-
HS 2142
őstag
Aki ráér, megnézné nekem, hogy a Dishonored alapjátékot meg tudná venni giftként? Nekem csak saját magamnak engedi, a DLC-ket engedi ajándékként is.
(#47288) bijesz: Hát köszönöm, mindenesetre érdekes egy döntés.

-
maross
nagyúr
castle crusher 4 pack valakik? 660ft/fo. ha legalabb egy ember jelentkezik, megveszem, majd elkopik a maradek ketto.
-
sagem
addikt
válasz
finest
üzenetére
huh, ez már sokszor le volt írva, keress rá..de kiindulási pont: http://jateknaplo.blog.hu/2013/05/16/steam_trading_cards
Én személy szerint eladogatom őket, aztán ha tudok játékot veszek rajtuk

javaslom a kártyákat betenni az első hszben található tudásbázisba is!
-
Amantius
senior tag
Visszatérve egy kicsit a Dishonordhez. Bocsássátok meg gyagyaságom, de én már teljesen összekeveredtem. Valószínűleg nem így lennék, ha nem lenne ez a s..r kavarás.
Tehát van a Dish. a Steamen. Látom van benne magyar nyelv. Megveszem. A DLC-ket ehhez meg tudom venni most már a Steamen? Ha igen, az magyar? Csak mert nem írja, hogy van magyar nyelv benne (mármint a DLC-ben), ami sajnos semmit nem jelent, nem ez lenne az első (hajajj), hogy rosszul van írva. -
Joci93
senior tag
Nektek a Killing Floor dobja a kártyákat?

Nekem 28 perc alatt egy sem esett...
update: Ahogy leírtam egyből esett egy...

-
danih
veterán
-
warcat
veterán
Sins of a Solar Empire: Rebellion 4-packra volna -e még jelentkező? Úgy csak 5.62 euró.Egyébként szinte biztos.hogy trükköztek az alapárral,szerintem 29.99 volt már egy ideje a játék.
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, csak eddig nem jutottam el addig hogy ki is keressem, mi az.
-
törölt tag
Max Payne 3-at valaki 520MX+core i3 kombóval próbált notin? Jól futott?
-
danih
veterán
Érdekes ez a REUS, nem ismertem eddig. Furcsa az is, hogy eddig viszonylag nagyobb játékok voltak a főhelyen, néztem is mi a fene lesz ez, indie játék a main spot-on...
(#47264) BigBlue69: nem, mivel nem giftelhető
-
BigBlue69
őstag
Dishonoredből most akkor meik verzió amiben van magyar? CIS?
Egyáltalán lehet kapni magyar nyelvet tartalmazó Giftet valahol?
-
OnSeT
őstag
Főoldalon nem szerepel, de a FEAR3 és a FEAR komplett csomag is villámakciós 75%-al. [link]
-
warcat
veterán
Hát ez a mai akciós pakk elég meh nálam.Még talán a Dishonored dlc-k érdekelnek.
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
Most már nekem is jó!
-
törölt tag
Már megint a Deus Ex : HR lesz a nyertes .
-
-
sagem
addikt
Hmm..nálam most a steam kezdőoldalánál nem summer sales kezdőlap, hanem a megszokott jön be. Steamgift meg már vagy félórája nem tud szinkronizálni..vmi nem jóóó.
szerk: na most jó lett, csak a steamgift nem képes szinkronizálni továbbra sem
-
Wolverine
félisten
válasz
morvaigaben
üzenetére
A folyamatos undercut még nem probléma. Az igen, amikor hirtelen 20-30-40%-os undercut jön, és ebből 3 egymás után...
-
morvaigaben
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az a baj, hogy a kis tizenévesek nem tudnak üzletelni sajnos, nagyon hamar leverik az árakat...
Csak hogy minél hamarabb elvigyék a cuccukat. Megérteném ha kicsivel alá teszik be, de nem féláron.
De ezt már pár éve mmo-kból is tapasztalom. Folyamatosan egymás alá áraznak, persze hogy zuhan az értéke 1-1 dolognak...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
Azt kell mondjam, hogy iszonyat bután adnak el kártyákat a Marketen. Amikor feltettem az első KF kártyát, votl egy bent 0,43-ért, fölötte meg egy 0,32-ért. Mire betettem az enyémet 0,42-ért, már 0,23-nál jártak az elsők, azóta meg 0,20. Olyan seperc alatt leverik az árakat, csak hogy azonnal eladhassák a cuccukat.. hihetetlen. Gyakorlatilag magukat is megrövidítik, mert aki elszánt gyűjtögető, az azonnal megveszi ha reális áron van (nem 7-8 euróért).
-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Na,csak nem megkaptuk előre mi lesz ma a napiban?

-
morvaigaben
tag
Na Killing Floor kártyás lett

+Terraria & Sins of a Solar Empire (Rebellion) -
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A másik meg én

-
KubanitoS
veterán
Úgy néz ki valami Sputnik nevű emberke sikeresen feltörte a Steam fórumot.
http://forums.steampowered.com/forums/
Ott a Steam fórum linkje, a főoldal bejön, de bármelyik altémára megyünk elirányít egy Twitter oldalra.
szerk: ki sem írtam, egyből "karbantartás" lett elrendelve

-
fuwiradis
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
köszi! akkor azt hiszem fel is pakolom hozzá, kipróbáljuk...

-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, persze. Jelen.

-
fuwiradis
aktív tag
Tegnap beszereztem egy system shock 2-t
a steames verzióra tehető rá magyarosítás? nem zavarja a steamet véletlenül? (magyarítások portálon van kétféle is) -
TazLeacher
nagyúr
Az alábbi két emberről tudja valaki (esetleg ők maguk), hogy milyen néven vannak PH-n?
Hitoshi
M@Sh -
Csapoati
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Egy dologban irigylem csak, és ez a játékokra fordított idő -néha jó lenne egy kis plusz szabadidő, annyi jó játék van... Viszont ha van olyan 8 órás bányamunka, ami jól fizet és mellette van ennyi idő/energia a játékokra, akkor szeretnék ott dolgozni!

Visszatérve a topik eredeti témájához jól leestek a getaway cardok árai... már alig kerül többe egy, mint egy random játék kártyája.
-
bul07
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen , és
Az írásomban az utolsó mondat a lényeg, az hogy megveszi a kártyákat istenem ere költ
Idézem:
"de ezért is van nulla jelentősége hogy ki hányas szinten van"
Szerintem legalábbis(#47216) KubanitoS
Én aztán nem irigylem a kártyáit
Nekem csak jó hogy egyesek megveszik , legalább van aki az enyémet is megveszi -
válasz
TazLeacher
üzenetére
fyi, ők már a beta alatt is 50-60-as szinten voltak, ők még bőven vettek kártyákat 1-5(foil) € áron
-
warcat
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Abban hibás ez a kalkuláció,hogy egyrészt egyre több xp kell egy szinthez,másrészt meg a béta alatt amikor elkezdtek szintezni a listavezetők 1 euró volt 1 kártya. Több száz eurt elköltött erre,de ahogy más is írta az ő dolga.
-
TazLeacher
nagyúr
Egy gyors számolás: átlagos kártya 0,2€. Átlagos kártyaszám mondjuk egy 6 kártyás játék esetében, van 5 kitűző + 1 foil
6x5x0,2€= 6 €
Foil = 6x1,3€ = 8 €Levonva a Foil háttér eladását ~ 3€ egy komplett szett kb. 11 €
Ebből csinálni 10 db-ot 110€. ~ 33.000 Ft
Ehhez aztán milliomosnak kell lenni... és akkor az ügyeskedést, a bizniszt nem is számoltam. Egy olyan országban, ahol ez a minimálbér 10%-a azért nem olyan komoly összeg, olyan, mintha kb. neked 5-6.000 Ft-ba lenne. És, ha valakinek ez a heppje...hát istenem. Szerintem se normális dolog, de valaki 1 db bélyegért többet fizet ki...annyi erővel az is ugyan ilyen hülye.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok irigy, felőlem játszhatnak 0-24-ben is, de gondolom te is belátod, hogy nem 8 óra bányamunka mellett vette a játékait, mind az 1943 darabot.
Nem kell mindenben az irigységet látni és egyből kötekedni. Azért a "normális" embernek kicsit furcsa érzés nézni a profilját. -
KubanitoS
veterán
Nem fogom megnézni, mert nem érdekel. Biztosan én vagyok a maradi, de szerintem mindenki költse arra a pénzét, amire akarja. Engem ez a folyamatos irigység zavar, ami a magyar emberre jellemző. Ráadásul most virtuális kártyák állnak az irigység központjában, amelyeket egész biztosan anyuci-apuci pénzén vettek. Ez azért egy kicsit szánalmas, persze ez csak és kizárólag az én véleményem és senki ne vegye magára. Lépjünk is tovább!

szerk: Amúgy elismerem, valóban rohadt nagy csicskaság erre költeni ennyi pénzt, de a mai világban én ezen már meg sem lepődök...
-
Mate
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek!
Valóban, ott egy visszaszámláló, nem vettem észre.
Kíváncsi leszek hány ezer jelentkezés múlva fogok nyerni először

-
Arkennys
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
hja ezt te raktad fel? már előtte megtaláltam fent, pont megörültem a giveawaynek
köszi 
mate3553: tudtommal a felajánlott játékok értéke alapján töltődget a pontod. felső sorban mindig látod, mennyi van épp. és ahány példányt felajánlottak, annyi nyertes lesz. Legtöbbször egy
-
bul07
nagyúr
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 4 Pack -ot esetleg megvenném
Lenne itt még három jelentkező a felesleges példányokra?
Olyan 850Ft/db jönne ki -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami