Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #28950 üzenetére
Infestorból nem kell sok. 4-5 db elég ahhoz, hogy rá lehessen dobni 1-1 fg-t. Az ellenfélnél meg az immók zabálják a gázt. Unit testerrek ki kellene próbálni, hogy ugyan annyi erőforrás mellett melyik csapat nyer.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #28952 üzenetére
Én jó keresztény vagyok és mindent elhiszek. De miért ne tudnék? Feltéve, ha megvan hozzá a kellő mikróm és a makróm.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oxox
addikt
válasz LinogeOW #28952 üzenetére
7-10 muta arra is tokeletes, hogy egy joadagnyi csapatot mindig a main-expeknel tarts....ha a lingek korbeveszik a stalker imo sereget pillanatok alatt megeszik..a stalkerek csak forgolodnak...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
A lingek csak akkor hatásosak, ha minden egységet körbe tudnak venni. Ha gombócban vannak, akkor önmagukban kevesek.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
-
Eyesis
őstag
olyan demoralizáló, hogy Winnerhun kolléga is platina, mégis mindig megaláz Legyél már végre diamond kérlek
Eyesis
-
LinogeOW
aktív tag
mondjuk azt megnézem, ahogy csak lingekkel bevered az immo stalkert ff mellett
(#28956: ) useless komment ty
(#28957: ) Csak ha a protossnak van esze egyből elindul, mivel tudja h a zergnek nem lehet olyan sok unitja a muták mellett
Ha nem indul el sikerülhet spineok mellett
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Eyesis #28959 üzenetére
Csupán 370 pont kell ahhoz hogy biztosan feljussak...
mod: ahogy nézem még itt se fix. No mindegy.------------------------
föccer! Ezt tedd be az első hozzászólásba légy szíves:
Hogyan lépjünk magasabb ligába
========
Fasza, szétcseszte a profil információk tördelését az IEOtthon kijavítom, mont nem szórakozok vele.
üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eyesis
őstag
-
berker
tag
válasz Winner_hun #28963 üzenetére
Nincs sok ismerősöm bneten, úgyhogy egy platina toss edzőtársnak örülnék. Igazából nincs bajom a tvp-vel, mert mindig 1-1-1-et nyomok, amivel kb 70-80% nyerési arányt hozok, de már szégyellem hogy ennyire egysíkú vagyok . Szóval pár makro meccset szívesen nyomnék.
-
Winner_hun
titán
válasz berker #28966 üzenetére
winnerhunkukacgmailpontcom
1-1-1 meg sokszor úgyis a gyengém, jó lesz ez
föccer a real id-met meg engem is betehetnél az első hozzászólásba. Számos dolgot direkt nem akartam odaíratni, nem rajongok érte. Mert csak. A végén különcködhetek
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #28967 üzenetére
Ok, este beteszlek, de a real id-t inkább kihagyom. Mindenkinek csak a karakter kódja van beadva. Aki reaID-vel akar felvenni annak meg megadod.
üdv, föccer
-
berker
tag
válasz Winner_hun #28970 üzenetére
Akár most is. Felvettelek in-game de még nem fogadtad el.
-
rt06
veterán
válasz föccer #28968 üzenetére
winner azert nincs benne, mert nem adott karakterkodot, realid-vel meg (azon tul, hogy nem lenne egyseges) el sem ferne
======
Köszi, betettem.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Winner_hun
titán
"elég furán játszol
ilyeneket még mástól nem láttam"► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz zuzu000 #28328 üzenetére
Ma ismét nekivágunk, remélhatőleg több sikerrel
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28975 üzenetére
Valaki jönne velem?!
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
LinogeOW
aktív tag
válasz Winner_hun #28975 üzenetére
+1 meg kell őrizni a bajnoki helyet
-
LinogeOW
aktív tag
top4 iem:
2 terran
2 protoss -
Winner_hun
titán
-
LinogeOW
aktív tag
válasz Winner_hun #28984 üzenetére
szerencsére yashok elkésett úgyhogy azoknak a balfaszoknak lett freewinjük akiket döntőben 2-0ra vertünk TT
-
Winner_hun
titán
Elődöntőig eljutottunk, ott 2-0-ra kikaptunk.
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28987 üzenetére
Ez van..Maradt a stream Eleinte néztem a streamed, aztán átpártoltam az sc2.hus-ra de az meg egy ..... volt. Stream csatornára sc2hun iratkozz fel.(szerintem)
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #28987 üzenetére
Chat-en leírtam, hogy szerintem min buktatok el. Előbb ezeket a dolgokat rendbe kell tenni és utána szerintem jobban fogtok szerepelni. Hajrá a következő alkalommal
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
gogo puma
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest