Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
2 colo beragadt és ~fél perccel később mentek tovább o_O
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #29185 üzenetére
Ingyenesen nézhető mid minőségen is. Az már nem annyira veszélyes.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Nem, alap tv-s gyakorlat, hogy a reklám 20%-al hangosabb.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Winner_hun
titán
Nézem a z33k oldalát, bárki indíthat versenyt. Lenne itt elég jelentkező PH-s 1v1-re, 2v2-re?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #29207 üzenetére
2v2-ben benne lennék szívesen.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #29209 üzenetére
Én az MLG-t nézem, és erről beszéltem. A TL-neten csak őt találtam...
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Remélem összejön a Stephano vs IdrA meccs
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
KÍváncsi vagyk, hogy ha hozni Stephano, akkor Idra hogyan magyarázná, hogy OP a Z... ;´
Most kezdődik Thorazin vs MC. Szerintem MC lazán hozza.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #29214 üzenetére
Hát, ez 0-2 lett Thorazin javára... O.o
Azért erre nem fogadtam volna...
üdv, föccer
-
adrian360
őstag
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #29219 üzenetére
lesz, elvileg olyan hajnali 3-4 ig lesznek meccsek
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #29221 üzenetére
most éppen Oz vs Alive megy, ez is jó PvT
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #29223 üzenetére
-
Alg
veterán
Alakul a Stephano vs IdrA is, még (valószínűleg) Inori-t kell Pistának megvernie hozzá.
Sheth meccsére is kíváncsi lennék, egy Sheth vs TLO vagy Sheth vs Nony se lenne rossz
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #29223 üzenetére
4 sc2-es stream van (C, A1, A2, A3), ebbol ketto (a C es az A1) nezheto ingyenesen
program ittPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
LinogeOW
aktív tag
drg
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?Van 1 szabad órám.üdv, föccer[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #29233 üzenetére
Itt leginkább a társaság amit keresek, nem feltétlen a csapattársat.
Jsan: Köszi, nem élek vele.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #29237 üzenetére
Ismerős az érzés. Csak én az sc2-t ért álltam sorba.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
terran powaaa
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #29245 üzenetére
most gondolj bele, ha Ő protoss lenne, akkor mennyire durván megverne mindenkit
Eyesis
-
oxox
addikt
lol...random 3v3-ban összesorsolt Eagle-el
játék egyharmadánál kaptunk egy erős pusht (előtte közel kezdő probe számra leverte Eagle az egyik protoss szedőit három helion bedroppolásával)....erre a társunk kilépett....de hoztuk...ill. inkább Eagle...Én fogtam a golyókat a thorok előtt ameddig tudtam....aztán megindultunk, és még úgy is sikerült, hogy különváltunk a végére.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest