Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Na most kell picit pihenni Első vagyok, kérdés meddig
-
oxox
addikt
-
execute93
őstag
válasz DeckardCain #28551 üzenetére
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Alg
veterán
ROG bronzmeccs 10 perc múlva, Lucky vs Puma
Döntőben Stephano vs Polt
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
föccer
nagyúr
Go Stephano go!
Elvileg 9kor kezdenek? Az CET szerint van?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Jaja, szerencsére nem maradtam le az első meccsről. Nem mondom de álleejtős amit Stephano művel...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mcwolf79
veterán
Na most 2-ből 2 Zerget tudtam izomból lenyomni.
Semmi hókuszpókosz,csak egy plussz makro hatch.ás ontani a speedlingeket. Elég primitív megoldás ,de (főleg Banánokkal együtt) meglehetősen hatásos. Ha meg expel, akkor még könnyebb.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
DeckardCain
senior tag
válasz DeckardCain #28551 üzenetére
Hm.. Kapom a Diamond-osokat Most egy kis szünet jön..
-
föccer
nagyúr
Honnan jött vissza Polt a 3. meccsen
üdv, föccer
-
execute93
őstag
Stephano itt káromkodik.. egye a fene
föccer: jaja..mulok tartották életben
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #28566 üzenetére
Jah. Akkor gyorsan fel kellett volna mennie Stephano-nak Infestorra. és nem a ling blineget öletni meg a tankokline-on.
A 4. a Sakurason lesz. Remélem ezt hozza a Zerg.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #28568 üzenetére
A mutákkal meglepte Polt, de nem hozta el neki a győzelmet. Ha 10 sec-el később indul meg a végén, akkor 7 BL fogadta volna a Teran sereget és nem 2-ő. Akkor könnyen védte volna a támadást és akkor nem lett volna esélye Polt-nak. Így viszont Stephano már nem hibázhat.
Reméljük a legjobbakat.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Dedikált vonalat a versenyeknek!
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Kicsit mintha fáradtan játszott volna Stephano, de Polt is nagyon jól manőverezett a tankokkal, jó meccsek voltak
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Jó meccsek voltak nagyon. Le a kalappal Polt előtt, megérdemelten győzött. A 2. és 3. meccsen különösképpen jól mikrózott.
üdv, föccer
-
execute93
őstag
Polt röpke 2,1 millát nyert.
-
Winner_hun
titán
Hmm 1-2 napja meglett a 750 win protossal.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28576 üzenetére
Carrier.. Szép portré. De a Tassadar még szebb! (Mondjuk nálam örök portré király a Colossus)
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28578 üzenetére
tudom.. nekem tudod milyen portrém van? Marine
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28580 üzenetére
Én még a hidrát is szeretem.. RDM-ként jól érzem magam..
-
DeckardCain
senior tag
Mai mérleg 10 mecsből 2 win..
-
execute93
őstag
válasz DeckardCain #28582 üzenetére
Nekem egész türhető!
Jut eszembe..49 win útán diamond..tehetséges vagyokMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz killerjohn #28584 üzenetére
Erre a zenére játszom!
Ne félj az EPM-em így is 200 fölött vanMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
berker
tag
-
föccer
nagyúr
-
sith7
nagyúr
válasz execute93 #28592 üzenetére
De le lehet írni, de azok a platinás koreaiak, 10 - ből 12 - szer megvernek téged 1v1 - ben
Kérdezd csak Oldboy - t, aki koreai acc - ot is vett , és azzal is tolja, azt írta, minimum 2 ligával vannak felettünk, magyarul a koreai silveres, az kb. eu - s platina ...
És akkor szerinted te vered a koreai platinásokat ?
Kizárt dolog ... -
Alg
veterán
Hagyjátok már szegényt, mi szórakozásból játszunk, ő az eredményért, nincs azzal semmi probléma
-
föccer
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest