- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
jah

-
kovsol
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
most már dio3 is temporary outage of battle.net -t ír ki loginkor, véletlen exit gamet toltam a leave game helyett
várható volt, hogy a login szervert magával rántja a diablo3 start 
-
kovsol
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
nekem is csak offline módot enged sc2, diablo3 4-5 próbálkozás után tetü lassan belépett
-
Winner_hun
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Nálam is azt írja.
-
rt06
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
dio3 mindent megborit? wow-nal is lassu a login
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
droid...
-
olta
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Kozben megtalaltam en is, ha jol ertem, akkor a hataron tul dolgozo orvosoknak(afrika, egyeb olyan hely, ahol nincs megfelelo ellatas) gyujtenek. Eleg szepen allnak, majdnem 2-en eddig 20.000$-t gyujtottek...

-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
OMG Destiny Vs TLO
Destiny for president .
Viszont ki fog kapni sajna 
-
killerjohn
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
"skill potion" xD
-
killerjohn
addikt
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
én sajnos pont scben nem tudok fókuszálni tudatmódosultan
-
Djuree
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
jaja

-
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Az komoly

-
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére

-
AlyArkhon
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
2 őt ? 2013 ban világ vége lesz vagy mi ?

-
Eyesis
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
jó nagyok a pingek

-
föccer
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ha ezt észreveszed, akkor már nem is vagy annyira láma....

üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Küldtem Pü-t vegyél fel a címe alapján ha gondolod.

-
Winner_hun
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Pár hozzászólással előbb írtam, bárki felvehet

-
föccer
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
clap-clap
üdv, föccer
-
Carasc0
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Örvendek!
Látom sajnos nagyon megszenvedsz ezzel a kulccsal. Megmondom őszintén, én megvettem eredetibe, így a tuti. Igaz a szívem szakadt meg mikor fizettem (mert azért valljuk be nem olcsó game) de neked is javaslom hogy inkább érdemes megvenni és akkor tudod hogy a saját kulcsod az ott lesz a dobozába és az nem tűnik el.

Ennek ellenére remélem sikerül megoldani a problémádat és akkor nem kell a fentiekre gondolnod.

További sok szerencsét!
-
용 Bob
senior tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Láma lehet a kérdés, de hogyan lehet játszani más régiós szerveren??

Vagy ahhoz kell másik accountot venni és arra a serverre kell regisztrálni, ahol játszani szeretnék?
-
adrian360
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
nem, egy battle net account-on csak egy sc2 lehet, illetve úgy lehet több, ha az egyik EU-s a másik US. de két EU-s nem lehet.
-
Ghoosty
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Szerintem kérd meg akitől vetted, hogy intézze el neked az authenticator levételét. Szerintem más esélyed nincs. Írsz neki egy forma levelet, amihez csak csatolnia kell a személyjét, így ő is biztonságban lesz.
Egyéb lehetőség nem igen van.
(#23814) zuzu000
Az egy kód generáló program, hogy védje az accountot. Minden egyes ilyen programnak egyedi azonosítója van, ami hozzá van rendelve az accounthoz. Minden percben generál egy új kódot, amit belépésnél be kell ütnöd, hogy beléphess a játékba. Leellenőrzi a szerver, hogy jó-e a kód, ha nem akkor nem enged be. Nem tudom, hogy megnézheted-e a saját programod azonosítóját, de ha igen, akkor fel kell jegyezni.
Amúgy szerintem SC-hez marhaság hozzárendelni ilyesmit, mert a legrosszabb, ami történhet hogy pár napig nem tudsz játszani, meg elrontják a statodat.
Ellopni se tudom mi értelme van, nem igazán lehet haszonszerzésre használni.
-
zuzu000
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Mi ez a program ?Amit letöltöttél
-
hajsza
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A "goverment issued ID" sajnos valóban a személyi igazolványodra utal.
Az authenticatort is az "elődöd" vette vagy azt már te? Ha te, akkor szerintem nyugodtan küldd el a saját személyid fényképét. Valószínűleg utána majd kérik az authenticator kódját is.
-
zuzu000
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Hol vetted ?Itt aprón ?
-
Carasc0
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. Én is gondolkodtam hogy használt játékot veszek, de napokat rágtam a dolgot, melyek eredményeképpen arra az elhatározásra jutottam, hogy jobb ha megveszem újonnan, és akkor tudom hogy a kulcs új, érintetlen és saját. Kicsit borsos áron van ugyan, de most 10K-t megér. Majd vajas kenyéren megspórolom.

Továbbá a döntésemhez erősen hozzájárult azon információk, miszerint nem javasolt használt kulcsos játékot venni, mert kockázatos.
Továbbá szintén büntet Murphy, még mindig nem érkezett példány a CDgalaxisba. Lehet érdemesebb lenne az Ipon-on megrendelnem?

-
hajsza
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy személyi igazolvány képet kérnek? Mert annak szerintem semmi értelme. Elvégre amikor valaki legálisan megveszi a játékot, akkor nem kell elküldeni nekik az igazolványképedet, ezért nincsen mihez viszonyítaniuk. Logikusabb lenne, ha a játék DVD tokjában levő aktiváló kódról kérnének fényképet. Ha szerencséd van, akkor a srác, aki eladta neked megtartotta a tokot, esetleg oda is adta neked. Ha leírod, hogy mit írt neked a support az "igazolványképről", akkor biztosabbat tudunk majd mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Itt a cégnél nem tudom neked megnézni, de simán a battle.net-en van elérhetőségük. De szerintem ne nagyon eröltesd, lévén szürke példányt használsz, mert az eulában benne van, hogy a megvásárolt játékot nem lehet más személyre átruházni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Pont az ilyenekért szoktuk ajánlani itt a topikban, hogy csak bontatlan játékot vegyen az ember. Jó eséllyel búcsút inthetsz a acc-nak, mert nem fogod tudni újra regisztrálni magad, mivel azt már más megtette. :-(
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
A második linket nézd
-
kovsol
titán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
blizz wow supportnak van skype ingyenes száma is, német és angol nyelven is. Szerintem SC2 höz is van ilyen vonaluk.
-
Alg
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Resync/reset-et próbáltál?
Ha így sem megy akkor szerintem Blizz support.
What happens if I delete my Battle.net Mobile Authenticator application from my mobile phone? Can I still log in to the associated account?
Unless you remove your Battle.net Mobile Authenticator from the account prior to deleting or overwriting the Battle.net Mobile Authenticator application, you will not be able to log into your account. If you remove the Battle.net Mobile Authenticator application prior to removing it from the account, please contact Blizzard's Billing and Account Services team. Our representatives will be able to assist you with regaining account access by verifying certain secure information with you.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

várható volt, hogy a login szervert magával rántja a diablo3 start

Viszont ki fog kapni sajna