Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22051) _OldBoy_ válasza rt06 (#22050) üzenetére


_OldBoy_
tag

Úgy emlékszem Idra csak Shakurason cancel-ezte az expet. MC ezt a buildet csinálta Losira ellen is Testbugon, Losira gyors harmadikkal válaszolt rá.

Itt fent van az összes MLG replay (kivéve open bracket), érdemes belenézni.

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22052) rt06 válasza _OldBoy_ (#22051) üzenetére


rt06
veterán

moon hozta ugyanezt ellene g3-ban, es o is cancel-ezte a hatchery-t

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22053) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Átfogó ladder útmutató

Bonus Pool
Matchmaking Rating

Bocs ha már volt

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22054) Realradical válasza rt06 (#22050) üzenetére


Realradical
őstag

Arra használnám, hogy beépítsek egy hatchet a terran/protoss bejáratához, majd cancel-özöm (ízlés szerint ismétlendő). Így nem működne a wall bemennék a lingekkel és gg. Kicsit imba lenne! :)

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#22055) rt06 válasza Winner_hun (#22053) üzenetére


rt06
veterán

csak atfutottam, de lathatoan a fordito sajnos nem ertett mindent, amit leirt

nem tudom, hogy ez az angoltudasanak hianyabol adodik, vagy abbol, hogy nem latja at a dolgot, de semmikeppen sem elonyos
aki teheti, inkabb az eredetit olvassa el (bar voltak mar ettol reszletesebb, melyebbre nezo leirasok is, szinten a TL forumon, de nemelyuk linkelve volt ide is)

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22056) whitezo88 válasza rt06 (#22055) üzenetére


whitezo88
nagyúr

pl a Favored :U

(#22057) _OldBoy_ válasza Realradical (#22054) üzenetére


_OldBoy_
tag

Ezt most is meg tudod csinálni, hatch cancel a rámpa tetején és evo chamber a maradék creepen. Catz-től láttam már párszor: ha az evo-t kinyírják még a broodlingek is besegítenek a támadásban.

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22058) Realradical válasza _OldBoy_ (#22057) üzenetére


Realradical
őstag

Jaja, onnan szedtem az ötletet. Gyorsabb nyálkagenerálással még durvább lenne :)

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#22059) killerjohn válasza Realradical (#22054) üzenetére


killerjohn
addikt

:DDD

(#22060) föccer


föccer
nagyúr

Teamplay-ben simán hozom az arany-platina szintet. 1v1-ben viszont még az ezüstöt se nagyon tudom tartani. :( Teamben sok emberrel, több felállásba is, platina, gyémánt besorolást adott a gép. Ha a társam gyengébb, akkor platina, ha erősebb, akkor inkább gyémánt. Akkor én sem lehetek annyira mélyen. Viszont az 1v2 az nagyon nem megy. Régebben sem, nemhogy mostanában. Lehet komolyabban kellene venni a játékot? Lehet, de én nem fogom. Így jó ahogy van. Inkább maradok a teamplay-nél, minthogy 1v1-ezzek. Ott 80%ban rush-ra megy a dolog, annak védésében meg nem igazán vagyok otthon. Így inkább marad a team play. Az sokkal mókásabb, az sokkal jobb :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22061) kovsol válasza föccer (#22060) üzenetére


kovsol
titán

összefoglalom amit föccer ír: "túl noob az 1v1 hez" ;] ;]

May the Force be with you!

(#22062) föccer válasza kovsol (#22061) üzenetére


föccer
nagyúr

:O ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22063) killerjohn válasza kovsol (#22061) üzenetére


killerjohn
addikt

degonoszvagy

(#22064) rt06 válasza föccer (#22060) üzenetére


rt06
veterán

ahogy en latom, nem igazan erzed a zerg-et early game-ben, nem talalod el az egyensulyt a eco es az egyseggyartas kozott - team-ben ez annyira nem veszes, ha eljutsz t2-re a mutakig akkor nincs gaz, sot, valoszinuleg hozod a merkozest
plusz rendszeresen kifogysz a larvabol - hogy ez az inject-ek hianya miatt van, vagy egyszeruen csak nem koltod a penzed, azt nem figyeltem
esetleg tegyel surubben makro hatchery-t, ha olcso egysegekre epited a jatekod

lehet meg kellene probalnod masik fajt is (elksonek en inkabb a toss-t javasolnam az epitkezese es egyseggyartasa miatt (hiaba mondjak, hogy a z milyen apm igenyes, t-nel sokkal tobbfele kell figyelni)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22065) killerjohn válasza föccer (#22060) üzenetére


killerjohn
addikt

ja, dettó, én is így vagyok vele. újabban megint 1v1-ezek, de nem feelinges. Betanult, perfect BO-kat nyom már mindenki platina felett, és egyszerűen unom. Teamplay sokkal jobb, de sajnos ott is javarészt az van, hogy aki először támad, az nyer. Jó team összerakja a jó kis rush unitokat, és 8. percben game over, mert a társaim colossusra techelnek :)

de azért mi jókat szoktunk nyomni :)

[ Szerkesztve ]

(#22066) Alg


Alg
veterán

Ma tanulás után mondom tolok egy 1v1-et így 3 hét kihagyás után...
Tal'Darim, ZvT... na mondom fasza. Látom hellion lesz, ha nem rontom el a jó kis roach buildemet kb. it megnyertem volna... mindenesetre hellionokat nehézkesen, de megfogtam, közben kis kárt is okoztam nála. Megy le a 2. expem, dronozok mint állat, ling roach baneling a menü, nála tank marine. Jön az első push, 3-4 tank meg egy jó adag marine, szépen 2 oldalról bekerítve sikerült fogni. Expet leszedte viszont, de közben leraktam a következőt is. Tech mutára, mikor kijön az első 10-12 muta jön a következő push. 7-8 tank, marine, marauder. Mutákkal leszedegetek pár tankot meg az erősítést, mikor a tankok felét elindította előre megint 3 oldalról támadás, seregének nagy részét leszedtem, a maradék pár marine+marát az erősítés intézte el. Jön a következő adag muta, 15 megy belőlük az ellenfél éppen elkészült 2. expjére, turret sehol, szedem le az SCV-ket...

És ekkor halt meg a notebook. Pont mikor nyerőre fordítottam volna a dolgot. Mindenesetre jó meccs volt, kapkodtam a fejem össze-vissza, látszik kiestem a ritmusból.

Csak a replay-t sajnálom, hogy így azt sem mentette el.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#22067) killerjohn válasza Alg (#22066) üzenetére


killerjohn
addikt

ohh. teljesen meghalt, vagy "csak" BSOD?

(#22068) föccer válasza Alg (#22066) üzenetére


föccer
nagyúr

Mach history-ból keresd ki a profilját, és írj rá, hogy meghalt a géped, és legyen szíves küldje el a replayt.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22069) _OldBoy_ válasza föccer (#22060) üzenetére


_OldBoy_
tag

Az 1v1 szinte külön játék, a team game-ben tanultak csak egy részét tudod hasznosítani, másik része viszont nemhogy használ de káros. Minél nagyobb létszámú csapatban játszol, annál inkább elfedi a csapat a hiányosságaidat, amik viszont 1v1-ben azonnal előjönnek. Rosszkor drónozol vagy feleslegesen gyártasz egységet? Teamben a csapattársak kisegítenek, 1v1-ben game over. Supply blokk lettél 40 food alatt? Lehet hogy a meccsbe kerül. 4v4-ben ráadásul nem létszükséglet a scout, mivel elég vegyesek a seregek, és egyedül úgysem tudsz mindent counterezni, míg 1v1-ben ha rossz unitokat hozol véged. Bebuktad az egész sereged de elkaptál vele pár expet? Ez teamben simán hasznos lehet mert a többiek serege tartja a frontot míg a sajátod visszaépíted, aztán lesöpritek a gazdaságilag meggyengült ellenfelet. 1v1-ben viszont átsétál az ellenfél a bázisodra és véged.

Egy szint felett kénytelen vagy megtanulni BO-kat és felismerni az ellenfél BO-it, különben véged. Vagyis az, hogy teamben milyen ligában játszol semmit nem számít, ha az 1v1-et nem játszod, simán el kell fogadni hogy silver szinten vagy kevés játékkal.

Ha viszont elkezded csak az 1v1-et tolni, 50-100 meccs alatt sokkal többet érsz el, mint aki nem teamezett előtte egy évet, hiszen neked a mechanikád a team miatt már jobb. Ennyi meccs alatt rá lehet szerintem érezni a dinamikájára, a pályák adottságaira és törvényszerűségeire, a scoutolásra, és ha ezeket megérted és megtanulod ott találod magad 1v1-ben is ahol teamben. Ha pedig 1v1-ben megvan a rutin, azzal a meccseket is könnyebben tolod majd, ugyanúgy ahogy teamben, azzal a plusszal hogy nincs meg a random faktor ami a béna csapattársak miatt bukott meccseket jelenti. A másik nagy plusz, hogy az 1v1-ben tanultak viszont a team játékod is megdobják és még jobb leszel benne. Szóval szerintem fel a fejjel, ne görcsösen próbálkozz hanem játtsz ha érdekel, ha meg nem akkor teamezz tovább azt is nagyon lehet élvezni (én mostanában a team monobattle-kre vagyok ráakadva, katasztrófa de vicces is mellette).

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22070) killerjohn válasza _OldBoy_ (#22069) üzenetére


killerjohn
addikt

team monobattle-ot hol lehet találni?
van rá custom game, vagy csak haverokkal?
Most van egy kis időm, benézek :)

(#22071) föccer válasza _OldBoy_ (#22069) üzenetére


föccer
nagyúr

Áh, kizárt dolog, hogy görcsölnék rajta :) Egyszer volt hozzá szerencsém néhány napig, de nem is kívánom vissza, hogy azzal álmodjak, hogy splittelem a dronokat ^.^

Egyébként kösz neked is és cyla neked is a hsz-t (megmindenkinek aki a témában hozzászólt). Úgy igazándiból csak egy költői sóhajnak szántam, nem vártam rá elemzést :DDD Mint írtam számomra ez a játék 100% a szórakozást jelenti. Sosem fogok BO-kat magolni oda vissza, és azt fogyelni, hogy melyik térképen, milyen fajjal hová rakja az első supplyt, akkor az mit jelenthet. :N Nee, nem vagyok én ilyen, hogy ezen agyaljak. Inkább irány a papír liga, ott legalább jókat lehet szórakozni, és nem kell azon rágódnom, hogy kevés lesz az 50-es apm :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22072) killerjohn válasza föccer (#22071) üzenetére


killerjohn
addikt

+1

(#22073) Alg válasza killerjohn (#22067) üzenetére


Alg
veterán

Szerintem túlmelegedett, insta reset volt... nem is volt hajlandó visszatölteni a win7 csak startup repair után :( államvizsga után megy szervizbe

föccer:ráírtam, nem válaszolt :U

A másik témához: azért 1v1-ben minél többet játszol annál kevesebb dolgon kell agyalni, és annál több jön magától, reflex-szerűen. Szóval nem kell ott sem feltétlenül parázni ;)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#22074) iSonic válasza kovsol (#22061) üzenetére


iSonic
addikt

ne bántsd :P mert még elkezdi... :P

(#22075) killerjohn


killerjohn
addikt

jó volt ez a 3 meccs :)
a végén nagyon megszivattak minket :)
az immo colo zealot army-m csak úgy lesett amikor bejött a mass (20? 30?) banshee xD

(#22076) kovsol válasza killerjohn (#22075) üzenetére


kovsol
titán

1 FPS rulez :DDD

May the Force be with you!

(#22077) föccer válasza killerjohn (#22075) üzenetére


föccer
nagyúr

Jajaj, jók voltak a meccsek. Az a tonnányi banshee tényleg durva volt. Csak tudnám, hogy honnan volt rá ennyi gáza.... :F A végén már eléggé fáradt voltam. Volt, hogy azon kaptam magamat, hogy keresem a hatcheryt a helyén. Vazzeg, az előbb még itt volt :D Észre sem vettem, hogy mikor szedték le :DDD

Szőke herceg: Azért ettől még nem kell tartani :N Akkor szoktam 1v1 tolni, ha senkit nem tudok team play-re csábítani, és nagyon játszhatnékom van. Ilyen meg szerencsére ritkán van.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22078) concret_hp


concret_hp
addikt

variáltak vmit a ligarendszeren, vagy 5 hónap alatt így el lehet felejteni játszani? :D

vagy fullba vagy sehogy :D

(#22079) h.adam.92 válasza concret_hp (#22078) üzenetére


h.adam.92
őstag

nekem egy alvásnyi idő is katasztrófa, az 1v1-ek előtt mindig bemelegítek egy CG-vel vagy micro tournament-tel :DDD

(#22080) rt06


rt06
veterán

onemoregame idra-val es incontrol-lal

erdekesen indult (legalabbis en akkor kapcsolodtam be), incontrol eppen azt magyarazta, hogy jobb is, hogy idra kilepett mma ellen, mert ha megnyeri, ugyis az lett volna csak, hogy nem is o nyert, hanem idra mma nyirta ki magat (ugye cc siege)

utana meg erdekesebben folyatodott, idra latszolag egyaltalan nincs tisztaban, mi miatt is kapott ki az utolso mc elleni meccsen
vegig arrol beszelt, hogy a blink stalker pvz-ben imba, egyszeruen nem lehet ellene mit csinalni, esetleg hydra+infestor, amit o probalt, de az is keves volt, pedig maxolt serege volt, meg 5 base-en volt mc kettoje ellen
es ezt tartotta azutan is, hogy incontrol es djwheat felvilagositotta, hogy:
- dt-k szetvertek az expoit, amik nem voltak (megfeleloen) vedve
- nem voltak tartalekai (tobbek kozt az elso pont miatt, illetve ket masik bazist meg mar kozel kimeritett)
- 9 corruptor-ja volt 0 colossu ellen
- dt-k voltak a fo csataban (errol sem tudott latszolag), amik megragtak az infestorjait
- mc lefokuszalta a fo csata elejen az egy szal overseer-t

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22081) föccer válasza rt06 (#22080) üzenetére


föccer
nagyúr

Lehet idra közben egy másik meccset játszott.... ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22082) whitezo88 válasza föccer (#22081) üzenetére


whitezo88
nagyúr

tényleg, még nincs olyan h szimultán sc2? egymás mellett van 2 gép, 2 játékkal, és úgy kell játszani :D

(#22083) _OldBoy_


_OldBoy_
tag

Nem tudom volt-e már itt, de én nem ismertem: banelingbbq, szénné röhögöm magam rajtuk :)

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22084) föccer válasza _OldBoy_ (#22083) üzenetére


föccer
nagyúr

Vanak közötte pár ami nagyon üt. Pl a amikor a egyik marin elkezd buzulni a másikkal ;] Az mekkora már.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22085) rt06 válasza _OldBoy_ (#22083) üzenetére


rt06
veterán

ezek kurvajok

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22086) PowerBuldog válasza rt06 (#22085) üzenetére


PowerBuldog
veterán

:DDD (katt)

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#22087) rt06 válasza PowerBuldog (#22086) üzenetére


rt06
veterán

az utolso a legkemenyebb (idra vs mma meccs kapcsan)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22088) oxox válasza _OldBoy_ (#22069) üzenetére


oxox
addikt

reszben egyetertek, reszben nem...abban igen, hogy aki ugyes 1v1-ben az konnyebben all at team playre, mint forditva (bar mikor legutobb 1v1-eztem akkor mar hatarozott fejlodest ereztem a korabbi team playek miatt....ha mas nem az ember az idoket erzi...hogy mikor, van kesz az egyseg/epulet, mikor toldotik fel a chrono, stb...de karos reszet nem ereztem (lehet ez azert van, mert fokent random team-ben vagyok, es ott is van boven a korai rush/push).

Viszont a valodi (nem random) teamplayben vannak olyan finomsagok (nevezheto combonak is), amiket 1v1-ben nem, hogy nem tanulsz meg, de nem is lathatsz....pl sajat peldanknal, Alyral jatszottunk, lattuk a dupla barakkot + a 2 gw-t, scoutoltunk is, hogy lassunk mikor indulnak meg....en meg chronora sem koltottem, hanem az 1+1 sentryre ment el a gyujtott gazom, Alyr meg a tankra gyurt....mire megerkeztek ment az ff (ekkorra keszult el a chrono..azonnal +2 sentry es meg ketszer lent tartottam oket...mire jottek volna negyediknek, mar kaptak fentrol a tanktol az aldast....s innen meszeltek is nekik, mert tamadni mar kedvuk sem volt, s techben alulmaradtak, gazdasagban pedig hasonlo szinten alltunk) ...de emlithetnem a pylon+scan+felwarpolast, vagy az overlord+tank korai pusht...

Nekem sem jon be az 1v1, mert baromi egysikuaknak erzem...ki keszul el hamarabb az mm, a 4gate, vagy a roachal...kb 80%-ban ezekkel talalkoztam, mig a teamplay szinesebb, es szamomra szorakoztatobb, (persze a team is lehet unalmas, foleg ha az ember, csak a betanultat tudja....es ez egyebken lehet az 1v1 karos hatasa a teamre, mert teamben tobbszor huzodik el a dolog (legalabbis szamomra/szintemen ugy tunik), es nagyon sok playernel latom, hogy 1v1-ben magasabb ligaban vannak, de csak a betanult elso 7-12percig tudjak mit csinaljanak (en is igy voltam a cannon rushal :D )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#22089) _OldBoy_ válasza oxox (#22088) üzenetére


_OldBoy_
tag

Ez így van, a team játék végtelen sok új lehetőséget nyit meg, ezért se nagyon lehet balancolni a játékot a teamplay-re. Ahogy írod, a ZvP ovi+felwarp vagy ZvT muta+medivac olyan trükkös kombók amihez képest az 1v1 tényleg egysíkúnak tűnhet. Viszont én a legjobb meccseimet kivétel nélkül 1v1-ben toltam, olyan meccseket amiknek emlékszem szinte minden mozdulatára, és amiknek a végén tényleg nagyon durva érzés volt mikor megláttam a gg-t. Ehhez képest a team játék olyan, mint amikor eszem egy menüt a mekiben, 5 perccel később pedig már arra sem emlékszem hogy mi volt az amit ettem, nemhogy az étel ízére és az érzésre amit kiváltott belőlem. Nem ítélem el egyiket vagy másikat, sőt legtöbbször én is team-ezem mert azt aztán tényleg szuper-lazán tudom játszani, de számomra az 1v1 a komolyabb része a játéknak a team pedig csak móka.

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22090) AlyArkhon válasza rt06 (#22085) üzenetére


AlyArkhon
őstag

LOL :R Ez nagyon ütős . :R

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#22091) killerjohn válasza _OldBoy_ (#22089) üzenetére


killerjohn
addikt

LOL, mi? muta+medivac?

(#22092) rt06 válasza killerjohn (#22091) üzenetére


rt06
veterán

azaz, eleg durva mobil csapasmero egyseg
(bar az igazi bw-ben volt a hydra medic)

oxox: azt azert illik megfognia egy marineball-nak (foleg stim-mel, combat shield-del), viszont a mutak pattogos sebzese, es a medivac-ek gyogyitasa nagyon utos kombo

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22093) oxox válasza rt06 (#22092) üzenetére


oxox
addikt

muta+phonix....az is brutal....nem is tudom kivel 4v4-eztem, de csak neztunk, mert tenni nem tudtunk semmit......

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#22094) föccer válasza killerjohn (#22091) üzenetére


föccer
nagyúr

Jah. A control a Z-nek, és a medic-ek gyógyítják a mutákat. Másik kedvencem a lord adta vision- miatt felwarpoló dt-k :) Ennek a terranos párja a lord tank. Itt csak ugye annyi a bib, hogy nem tudod mikrózni a lordot, ha le akarják kapni pár drogos marinnal.

De a legjobbakat akkor is zvz-ben lehet elkövetni, ha az ellennél nincsen zerg. 6. percben blingekkel robbanta az egyik a falat a másik meg bemegy a 40 speedlingel. Csinálj vele valamit :) gg. A másik meg, ha az egyik Z 1 base mutára megy, a másik meg mass lingre, és tolja át a gázt a mutázó társának. Magának csak annyit tart meg, hogy alingeket tudja fejleszteni. A 7 percben 7 muta elég nagy szívás, És melette ott van a társtól vagy 30 speedling. Mindent visz. Hasonló a ZT meccsen a muta-marin kombó. Csak ugye 4 raxnál többet nem bír el a T, mert a gázba beküldött scv-k eerősen csökkentik a min income-ot.

oldboy: Én nem is akarom komolyan venni a játékot. Ezért is maradok a teampaly-nél ;]

üdv, föccer

szerk:

oxox: Én benne voltam a csapatba. A poén ugye az volt, amikor már volt 15 phonix meg ugyan ennyi muta. A hydrákat felkapkodta a phonix, a muták meg szérszedték utánna az összeset egy pillanat alatt. Elég durva marin ball kell hozzá, mert ugye 12-15 db-ot abból is fel tudsz venni, a maradékot meg elintézi a pattogós damage.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#22095) oxox válasza rt06 (#22092) üzenetére


oxox
addikt

illett volna, csakhat 4v4-ben ezt csinalta ketto...masik ketto meg foglalta a mariskakat (ha voltak), mindenesetre tenyleg mentek korbe, probaltunk utannuk szaladgalni, de nagyon kemeny volt.

Foccer - az azonos fajok szerintem kevesbe hatasosak pl...ling-bling...ha latjak, hogy nincs se roach (de meg akar ha van is, inkabb muta ne legyen), csak bling+speedyling, akkor a bling-ig lentvan a sentry, es kozos bazisnal fogva is van...robbangassa az ff-et :)

meghat a nagy combokrol volt szo akkor ugye a anyahajo-ghost-ot kell emliteni, bar mar van az a 1.5sec-es vedelem...

apropo egy kerdes multkor felvetodott bennunk pont ennek koszonhetoen....annak akit beszippant, annak a kijovetelkor szamit a sebzese abban a 1.5sec-ben, avagy nem? (tehat 1.5sec apritas sebzes nelkul?)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#22096) rt06


rt06
veterán

elobb volt marineking vs revival gsl-en, es utolso meccsen marineking nem csak insulte mule-okat dobott, melle le is nuke-olta a sajat sereget, szinte egeszeben (nem, nem veletlenul)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22097) Alg


Alg
veterán

Thor+infestor, és GG a muta+medevac meg a muta+phoenix játéknak ;]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#22098) killerjohn válasza oxox (#22093) üzenetére


killerjohn
addikt

velem :(

(#22099) Ghoosty válasza oxox (#22093) üzenetére


Ghoosty
őstag

Ha van t a csapatban, akkor thor kell. Azt nem lehet emelni. Ha P van, akkor archon, azt se igazán lehet emelni, ráadásul mindkettőnek aoe sebzése van. Z-t meg nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni. T esetén azért még nem árt megtámogatni a thort egy adag marine-nal. P-nél még a HT is hasznos lehet, a storm eszi mind a mutát, mind a főnixet, bár azt azért könnyen fel lehet kapni.

Más:

1v1-ben baneling bust ellen mi a leghatékonyabb védekezés? Barakkból rakni a falat?

[ Szerkesztve ]

(#22100) föccer válasza Ghoosty (#22099) üzenetére


föccer
nagyúr

Széles rámpán óhatatlan, hogy marad egy supply, vagy egy add-on épület rész. 2 soros falat felhúzni meg egyrészt nem szokás minden esetben, másrészt nem biztos, hogy időben elkészül.

Látom, hogy téma lett a mass muta+phonix. Igen, lehet counterelni nagyon sok mindennel. Csak nem úgy, hogy egyszer csak megjelenik, és ledarál mindent. A scout megvolt a mutára is, meg a phonixre is, mert hoztam a hydrákat, amennyit csak tudtam. Csak egyszer beállított az asz eszméleten nagy sereg. És mivel pont szét volt húzva a négyünk serege (pont a muta és phonix harast védve), így játszi könnyedséggel daráltak le 1-1 ally-t. Velem kezdtek :( :DDD

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.