Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20005) _OldBoy_ válasza hajsza (#19998) üzenetére


_OldBoy_
tag

Már régebben belefutottam ebbe a leírásba, szerintem sokat segíthet a játékodban: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=163299

Szerintem érdemes elkezdeni emberek ellen is játszani
még alacsony apm-el is, sokszor a jó döntések és az általános tudás többet számít mint a sebesség. Az MMR-nek köszönhetően pedig idővel úgyis olyan ellenfeleket kapsz akikkel partiban leszel alacsonyabn APM-el is.

Ha zavar az ingame chat, simán le lehet tiltani a kommunikációt már a játék elején, ezt az ellenfeled nem is látja csak azt hogy bármit is ír, választ nem kap - ami akár még pszichológiai előny is lehet neked.

Összességében én bátorítalak az 1v1-re, mert soklal nagyobb élmény aká kikapni is egy nagy csatában ember ellen mint sokadszor elverni ugyanazt az a.i.-t.

Ha gondolod szívesen segítek gyakorlómeccsekkel belejönni az ember elleni játékba.

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.