Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz föccer #12850 üzenetére
Ez azért ennyire nem sarkított...
Csak annyi van mögötte, hogy a játék elején inkább a lárva a korlátozó tényező (ezért a korai exp) később már inkább a pénz - feltéve hogy nem rontja el a Z a makrót.És egy jó P vagy T ugyanúgy elkölti minden pénzét, szóval azért nem akkora hatalmas előny az a szinte korlátlan gyártókapacitás...
Nekünk a lárvaköpésre kell figyelni, nekik meg arra hogy mikor mennyi gyártó épületet tudnak gazdaságosan működtetni.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Najz
tag
hol most a legolcsobb az sc2?
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
h.adam.92
őstag
én teljesen kiégtem...
már egyáltalán nem tudom melyik fajjal érdemes lenni...
hajlottam a zergek felé, de most már a protoss is kezd bejönni...
terran is jó, de egy támadás után a másik két faj azonnal tud utánpótlást küldeni, amit viszont a terran nem tud, viszontt ott van pl a nuke, ami mind fizikailag, mind pszichológiailag durva fegyvernek számít...mostanában azért kapok ki, mert jön a protoss nagynehezen megállítom, de a proxy pilonbol már megint jön másodpercek alatt... igaz ezek 2v2 szituk és ott a proxy pilon akárhol lehet mert nem kis mapok...
tehát mindent összevetve rájöttem h elégéé balanszolt a játék és ez lett a vesztem, bebizonyosodott, hogy low vagyok. PONT
-
JNashville
senior tag
válasz h.adam.92 #12853 üzenetére
A Ghostokat állandóan leszólják hogy mekkora noobizmus, de 4v4-ben 3v3-ban ha valaki a csapatból rááll arra, hogy csak ezzel harassol és nem csapják le, könnyen felbasz mindenkit. Ha jó a teamwork, szerintem sokat ér.
(A másik ritka idegesítő dolog a Reaper rush, ezen a kettő szoktam általában nagyon kiakadni, az ilyen meccseimet mostanában mindig elvesztettem. Gyakorolni kell még. )
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
h.adam.92
őstag
válasz JNashville #12855 üzenetére
ghostot általában csak protoss ellen csinálok az EMP miatt, onnantol meg kézenfekvő, hogy legyártok pár atomot
ha meg zerg, terran ellen van akkor néhány mari az elején, ha nem jön be, akkor ravenek, csőstül -
Eagl3
veterán
Nagyon nehéz jól használni a Ghostot... elég magas APM kell hozzá viszont ha sikerül jól elsajátítani, akkor a P már nem lesz nagy ellenfél.
Előbb is játszottam egy meccset, hoztam 4-5 Ghostot kifejlesztett energiával, de nem boldogultam velük sajnos a seregemet és a Ghostokat külön billentyűre tettem, mivel ugye a stimpack elengedhetetlen.Lényeg: ellen jön Colo, Zela, Stalker később HT. Én ugye Marine, marauder, Ghost és viking
Mikrozz B+...Küldj minimum a HT -ra EMP-t, mikor még nem is látod, de közbe nyomd be a stimpakkot, mikrózz a zelák elől, a vikingeket meg küld a colossusra, de persze úgy, hogy a stalkerek ne érjék el őket.
Ezzel szemben a P oldalán hogyan zajlik mindez?
Zela majdhogynem automatikusan elől van, kicsit a stalkereket visszább húzza, Colo szépen mőgöttük, ezekkel le van a gond, HT szépen hátul kullog valahol gyökkettővel', bekattint pár Stormot ha éppen úgy érzi, sentryvel meg még falat is húzhat (ez persze nem létfontosságú a túléléséhez ilyenkor)
Vicc basszus, a mi szintünkön ez a Ghostozás elég körülményes szvsz, inkább maradok a dropshipnél. -
LinogeOW
aktív tag
Egyszerűen vicc amit csinálnak egyesek... meglátják, hogy Zerg és egyből rusholnak. Szánalmas noskillek...
-
Szab24
tag
Azt hiszem feladom a starcraftot. Bárkitől képes vagyok kikapni. Teljesen mindegy, hogy milyen faj pedig rengeteget (viszonylagosan) játszok replayokat nézek olvasok de nem megy
Protossal terran ellen én derítek ő nem ha megfeszülök is akkor is kikapok
Kedvencem elmúlt három napban kb 5 loss: ellenfél mara tank medivac marák elől, tank letalpal a feljáró előtt ha fenn vagyok a cliffen akkor scan-szétlő, ha visszahúzódom akkor feljön tankhoz hozzá nem férek persze stim pack ha visszahúzom akkor megvárja még felgyógyul Képtelen vagyok bármit is csinálni
Immortal gondolom de 15 mara 3 tank ahhoz mennyi immortal kellene és persze az elején muszáj megvenni zela stalkereket is
-
DTG
csendes tag
válasz Szab24 #12862 üzenetére
Az már rég rossz ha egy nagy terran sereg a bázisod bejáratánál kempel
Útközben kell lekapni egy ilyen sereget. Ha neki van 3 tankja meg 15 marája akkor neked elvileg 2 colo meg egy viszonylag normális gateway sereg. Obsal vagy öngyilkos terrorprobokkal deriteni kell mikor mozdul ki és akkor kell letámadni amikor nincsenek lerakva a tankok.
Ha már a bejáratnál van az ellen akkor max DT-kkel vagy stormokkal lehet kitörni.A 7 roach allinnel talákozott már valaki?
Nekem eddig nem sikerült megfogni... -
föccer
nagyúr
Kb ilyen most a hangulatom
csak az a baj, hogy 1: túl halk, 2 en elég durva, aggresszív, pörgős, harcos, baszós, gyakós.
üdv, föccer
bocs, tévedtem:
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Szab24
tag
Megnéztem az utolsó repet iszonyatos bénázás a részemről (supply block 3-szor) de a tizedik percben indult a sereggel a charge félig kifejlesztve volt még ha nem supply block akkor talán lett volna 3 immortalom (akkora ért oda az obs)
Akkor le kellene mennem nyílt terepre? Én azt vettem észre nálam a feljáró hátrány a zela nem fér hozzá ő persze lő a marákkal scan-nel meg úgy is fellát. Vagy teljesen visszavonulni a feljárótól és utána megtámadni? A stalkerek kit lőjenek a medivacot vagy a marákat?
-
föccer
nagyúr
válasz Szab24 #12862 üzenetére
mmortal gondolom de 15 mara 3 tank ahhoz mennyi immortal kellene és persze az elején muszáj megvenni zela stalkereket is
kitalpalt tankokkal is "a+click"-el is elég 6 db. 2 éli túl néhány hp.ban. Ha 7 db-ot küldesz, akkor 5 db éli túl.
üdv, föccer
mod: vagy 15 db charge-olt zealot.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
túl lassú.
Mondjuk sose gondoltam volna, hogy slayerre valaha is ezt fogom mondani
meg nincs erősítő a gépben, így lófasz hangerőn szól az integrált hangkártya. De most megteszi
üdv, föccer
mod: egyébként ja. A hangja tényleg valami britális. el nem tudom képzelni, hogy hogy a faszba tud ilyen gyomorhangon 3 másodpercnél tovébb hörögni. De most fasza, ez kell nekem. Lassan helyrebillena lelki nyugalmam. Még 1-2 óra cannibal corps és rendben lesz megint a zen, meg a jin-jang, meg minden ilyen hülyeség
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
v2izzy
tag
Remélem mindenki követ az eseményeket.
LiquidTyler vs Axslav nagy volt! Korai DT mindkét oldalonhttp://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
föccer
nagyúr
A B A B
win win point point
0 5 5 20
1 4 8 17
2 3 11 14
3 2 14 11
4 1 17 8
5 0 20 5No, egy ilyen pontrendszert találtam ki. 1-2 oszlop: 5 meccsből álló forduló eredménye A és B játékos között, 3-4 oszlop: a fordulóban megszerzett pontszám. Kihívásos rendszer alapján az ellenféllel fix 5 mecset kell játszani, és ezeket leadni. A pályák előre meghirdettett "csomagok"-ban lehet majd választani. Mindig a kihívó fél csapatkapitánya választ "pálya csomagot", miután az ellenfél CSK-ja megadta a válasz játékosát.
Ha valaki nem adja le határidőre a replayt, akkor automatikusan 0 pont. Így aki veszít ugyan, de rendesen végigjátsza a meccseit, előrébb van, mint aki nem adja le őke. Mostmár csak azt kell kiköszöbölni, ha valaki az ellenfél passzivitása miatt nem tudta lejátszani az adott forduló meccsét...
Asszem ez egy neház ügy lesz, de majd alakul. Tudjátok: bonyolult állat a tehén, de én megfejtem
üdv, föccer
mod: jah, és arra gondoltam, hogy 6 fordulós lenne a verseny, és midne fordulóra 1 hét (6 nap) lenne adva, hogy lejátszák a játékosok az 5-5 mecsüket. A fordulónak hétfő lenne. Azaz vasárnap 24:00-ig kellene feltöteni a replayt, és hétfőn napközben tenném ki a következő sorsolást.
Vélemények?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
Úgy látom, hogy még nincs kinn a replay, de ha majd felrakják, akkor ezen a linken belül lesz.
-
hajsza
aktív tag
Újabb nagy durranás jön: . Liquid Nazgul vs Idra
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz v2izzy #12881 üzenetére
az elso meccs is erdekes volt a csapat felosztasaval, de masodik...nem tudom, alttam-e mar egy merkozesen ennyi ht-t es storm-ot....vagy ennyi nuke-ot....osszesen
nazgul is mit muvelt azokkal a stalker-ekkel...
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
v2izzy
tag
válasz hajsza #12885 üzenetére
Egyeltalán nem vagy egyedül....
Pedig HuKnak drukkoltam és ilyen gyorsan kiesik
Na de lássuk Select vs MachineAmúgy megváltoztattam a nevem bneten Izzy-re
Ja, azt valaki tudja hogy miért nem KiWiKaKi játszik? Arról lemaradtam.
[ Szerkesztve ]
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
oxox
addikt
nahh végre.... tegnap csináltam egy 5-s streak-et...majd kikaptam 6x (ezt már mar) zsinorban, majd nyertem 8-at zsinorban (3v3 random).....de végre valahára megvan!!!!!!!
250 team win with protoss!!!!
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
thx, Föccer, Sith7
azt hiszem ennek örömére majd egy kicsit 1v1-re is ráfekszem.....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
Random 3v3-ban ma volt egy magyar ellenfelem... iszonyt push-t kaptunk a 7-8 percben, amit egyedül nem tudtam védeni. Onnanm eg hogy bejöttek már mindegy ovlt...
üdv, föccer
-
bpx
őstag
de rég jártam már erre
az új vga-mhoz kaptam vendég-kódot, szóval vigye akinek kellSC2PA - QFTI - RDJD - SBTB - YPOW (de lehet, hogy YP0W, nem egyértelmű)
-
oxox
addikt
válasz föccer #12895 üzenetére
ohh ez még tiszta sor.randomban..ha rushol az egyik oldl, akkor 80%-san bukja a másik (hacsak nem sikerült falazniuk)...engem az akaszt ki mikor tech game van, és az egyik csapatársam bevédi magát...tegnap pl volt egy tag lerakott 3 full bunkert, meg vagy 8 tankot letalpalva-őrtornyokkal....és nézte a játékot....persze ketten semmit nem tudtunk kezdeni.
játszottam ma 1v1-et PvZ (protoss természetesen), és végre valahára sikerült az elméletet átvinnem gyakorlatba...rövid leírás, hogy is kell játszani (a szintemen) zerg ellen
-korai scout, első pilon után egyből (láttam, hogy ling rush-ra számithatok)
-mire megérkeztek a lingek megvolt a gate, egy zelával, két gateway-el, és már készült a második zela.
-rámtámadt lecsaptam a fele ling csapatot
-mikor négy zelám volt, jött az első stalker, ekkor kicsit lenéztem és láttam, hogy két roach már ott van
-még két gateway, warpolás aktiválása, és a zeáknak a rohanása volt a következő fejlesztés (néha volt egy kis mikro adok-kapok), közben balingre is ráállt.
-mikor meglett a zealák rohanása, próbáltam arányt találni a stalker-zeák között, majd kitámadtam
-simán lecsaptam, és megmaradt a csapatom fele kb (3-4 zea, és 4-5 stalker 1 sentry)
-azonnali exp (közben kis családi vita is belefért, mert az asszon előttem mászkált )
szóval azonnal kiexpeltem, amint kész volt mainről nagyrészét kiküldtem a probe-oknak (és gyártottam őket mindkettő bázison)jahh és a végén volt már vagy 8-9 gateway-em....egy dolog maradt ki csupán, de nem is volt rá se idő se nyersanyag (az egység fejlesztés armor stb)
-csapatot előretóltam a pálya 2/3.ig, + egy pilont is leraktam. scoutoltam, hogy van-e expe
(negativ),
-amint kicsit felhízlaltam a csapatot megint megindultam (már készült az expe amit le is csaptam), s bár az első roham nem sikerült a másodikra már kaptam a gg-t
ez volt eddig a legjobban összehozott 1v1-em[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest