Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
ffa nem számít bele a ligába, és nincs is neki külön liga....inkább móka, és achi gyűjtés.
Nem kell aggódni, Én is bronzba kezdtem minden ligát (kivéve 3v3-at, ahol ezüstbe sorolt)....most meg az említett 3v3 ezüstöt leszámítva mindenben arany vagyok (s ha Mistrixx-el esetleg tudjuk folytatni a 2v2 győzelmi sorozatunkat, akkor valami jobb is lehet ott még)....mert van a random liga, és ha valakivel/valakikkel játszol akkor ott is van osztályozó meccs (alapban), és besorol titeket külön.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Day[9]: "most undefeatedest player"
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
masnak is szakadozik a stream? (pont jokor, most a jatek is szakadozik, epp pause van)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Stream jó
Ha a Blizz pont most tesz be egy 12 órás server maintenance-t, az szívás lesz
Ha LAN nem is lesz soha, egy dedikált és kiemelten karbantartott tournament szerverparkot el tudnék képzelni...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
aszondja day9 a dontore varo jinro-nak:
go away, i'm busyteny, valoban busy, leallt jatszani...
"ohh, nooo, a baneling nest
how did i miss that? i;'m actually looking at your computer half the time"nem normalis ez
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hajsza
aktív tag
Valószínűleg lejátszották, mert ma már kinn van a győztes neve az oldalukon. Én csak az első meccset néztem meg, aztán bekapcsoltam a szundi módot magamon.
Egyébként ma délelőtt még megismétlik a tegnapi műsort, úgyhogy ha nagyon érdekel, akkor meg is tudod nézni a szokásos linken.
-
oxox
addikt
kerdesem lenne:
elore is bocsanat, ha amator kerdes. illuzio
Eddig 1 ellenfelem hasznalta nagyon profin...mondhatni fingom nem volt mekkora serege van, de nagyon regen volt, es FFA-ban hasznalta.
Szoktam en is hasznalni mikor eszembe jut, es fokent elterelesre...pl. ket collot rakuldok egy expre, meg 4-5 illuzioval, es aztan betamadok mashol. hol bejon-hol nem, de mokas dolog.
szeretnem nagyobb hatasfokkal hasznalni>
A kerdesem a kovetkezo lenne: amennyire tudom az illuzio mindaddig fentmarad amig le nem jar az ideje, vagy nem azonositjak (observer, scan, torony, stb). sebezni nem sebez, es nem is sebesul....helyes a feltevesem ugye? tehat falnak idealisan lehet csinalni egysegeket, meg hatulrol pl stalkerek lodoznek.....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
detektor csak azonositja, attol meg ottmarad, egesz addig, amig le nem jar az ideje, vagy meg nem olik
mert sebzest ugyanugy kapviszont a colo pont jo, esetleg archon, mert akkor - ha nincs detektor - arra fogja az ellen fokuszalni a tuzerejet, s ezzel eleg sok idot tudsz nyerni
-
oxox
addikt
hmmm...tehat marad, es van eletereje...eddig tenyleg csak elterelesre hasznaltam, aztan nem is figyeltem a tovabbi sorsat, mert a fo csapatra koncentraltam....de igy mar a jatek korai szakaszaban is van ertelme....es ha a megidezo sentry-t kinyirjak akkor is marad?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ilsyde
őstag
Igen, akkor is megmarad ha kozben megpusztul a sentry.
Csak arra figyelj (foleg a meccs elejen, mikor meg nemigazan van detektor) hogy hihetoen hasznald az illuziokat. Nyilvan ne rakj le harom colossust a legelejen mikor normalis esetben egyet sem tudnal kihozni mert ha intelligensebb ellenfel ellen harcolsz akkor azonnal kiszurja a cselt es az igazi seregedre fokuszal.
Ha van valami feltve orzott, fontos counter egyseged (pl. immortal) akkor keszits hozza nehany masolatot hogy nehezebben tudja az ellen, melyikre kell fokuszalnia.
Vegul nagyon fontos hogy ugy kezeld oket mintha teljes erteku egysegek lennenek. Ha elkezdik fokuszalni pl. a colossust akkor huzd vissza (mintha nem akarnad hogy elpusztuljon), vagy tancoltasd, esetleg probalj ugy helyezni hogy minel nagyobb reszet "sebezze" az ellenfelel seregenek. Ez legtobbszor bejon es sikeresen el tudod hitetni hogy az egy igazi egyseg, veszelyes es azt kell eloszor kifokuszalni Persze ehhez jo mikro kell.En azt sem tartom hulyesegnek ha valaki megduplazza vele az alapsereget, peldaul zealot+sentry tamadasnal mindket egysegbol csinalsz egy maroknyi extra illuziot es bekuldod oket a sereggel egyutt. Ha nem keszitesz tul sokat akkor hihetoen fog hatni, ha tul sokat keszitesz akkor meg eleg egyertelmu lesz a csel de mivel egy rakasnyi alapegyseg nyomul az ellenfelre, nem igazan tud majd mit lepni. Csak legyen eleg helyed.
War3-ban BM-es is igy lehetett jol megszopatni az ellent[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
válasz csuszi #12968 üzenetére
nem ugyanazt mondjuk
az, hogy nem sebzodik (hiaba lovik, nem csokken az eletereje), nem egyenerteku azzal, amit te mondasz, miszerint nem sebzodik, mert nem lo ra senkide este kiprobalom (foleg baneling, tank ellen, hogy teruletre hato sebzes eri-e)
-
-
csuszi
aktív tag
"detektor csak azonositja, attol meg ottmarad, egesz addig, amig le nem jar az ideje, vagy meg nem olik
mert sebzest ugyanugy kap"nem értelek. ebből nekem az jön le, hogy nem számít a detektor, akkor is ottmarad.
de számít, detektálod, kék lesz, onnantól nincs értéke, semmilyen sebzést nem kap be, mert nem lőnek rá akkor se ha a sereg mögé attackolsz. egyszerűen mintha ott sem lenne, nem törődnek vele. megszűnik létezni..."az, hogy nem sebzodik (hiaba lovik, nem csokken az eletereje), "
ha lőnek rá, csökken, ugyanúgy viselkedik mint egy hagyományos egység.
-
oxox
addikt
en is megnezem....s ha mar sentry stop n go, vagy inkabb go n stop mikrot valaki probalta mar? ...nekem az a 100 gaz kicsit tul van az ingerkuszobomon, hogy nagy mennyisegbe csinaljak, de victory utan probaltam, es mintha tenyleg utos lenne...elesbe meg nem probaltam.
-
rt06
veterán
válasz csuszi #12973 üzenetére
"nem értelek. ebből nekem az jön le, hogy nem számít a detektor, akkor is ottmarad.
de számít, detektálod, kék lesz, onnantól nincs értéke, semmilyen sebzést nem kap be, mert nem lőnek rá akkor se ha a sereg mögé attackolsz. egyszerűen mintha ott sem lenne, nem törődnek vele. megszűnik létezni..."es itt cafolod meg sajat magad:
"ha lőnek rá, csökken, ugyanúgy viselkedik mint egy hagyományos egység."elofordulhat, hogy az ellenfel mellekattint, bele egy szep nagy kek egysegbe, de ott vannak az olyan egysegek, melyek teruletre sebeznek (tank, baneling, reaver, colo...jah, reaver nem), s ezekre az eshetosegekre gondoltam
de pontosat majd este tudok, mert most meloban vagyok, ezen a gepen nem fut jatszhatoan az sc2
-
csuszi
aktív tag
ember, hogy cáfolnám magam, leírtam egyszerűen: ha detektálod, nem törődnek vele, nem lőnek rá, leszarják. HA te
1. csak azért is lősz rá, mert ez a hobbid, persze hogy sebződik, de ugyan miért is tennél ilyet?
2. nem detektálod, akkor is. de a detektálásról volt végig szó.ha detektálod, akkor az ai-nak van annyi esze magától, hogy nem veszi célba egészen addig, amíg normál egység van a sugarában...
ennél egyszerűbben nem bírom leírni. -
csuszi
aktív tag
"elofordulhat, hogy az ellenfel mellekattint, bele egy szep nagy kek egysegbe, de ott vannak az olyan egysegek, melyek teruletre sebeznek (tank, baneling, reaver, colo...jah, reaver nem), s ezekre az eshetosegekre gondoltam"
1. minek fókuszálnál a kék-re? nem túl életszerű.
2. kit érdekel hogy a területsebzős egységek sebzik? "ingyen" van, lövik a normál egységet, és kapnak az áldásból a haluk is. de attól még a tank és a baneling és a colo nem arra fog lőni egy pillanatig sem. egyszerűen figyelmen kívül hagyja.amit elsőnek írtál, be nem idézem másodszor, az arra utalt, hogy a detektálás nem számít, mert a halu ott marad.
csak éppen ez nem igaz, mert számít, onnantól az egységek nem törődnek vele, nem is látják...csak te, de neked meg legyen már annyi eszed, hogy nem írod felül az ai törekvését azzal hogy a kék-re nyomsz, vagy azt támadod ha már szerencsétlennek van annyi esze hogy nem törődik vele. -
hajsza
aktív tag
válasz csuszi #12974 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a hallucinált egységek kétszeres sebzést kapnak. A detektálás pedig azért hasznos, mert akkor az egységeidet vezérlő AI célpont váltásnál automatikusan kihagyja a hamisított ellenfeleket.
Szerk.: látom közben már a detektálás részt felesleges volt leírnom.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz csuszi #12978 üzenetére
teljesen mindegy, hanyszor idor meg le, attol nem lesz igazabb
igenis, sebzodik ha lovik, ezen nem valtoztat ha eszlelte a detektor
amin valtoztat, az az, hogy ha a+click tamadast nyomsz, akkor nem fogjak loniennyi, ezt ertetted felre az elejen, s nem sikerult megertened azota sem, hogy errol beszelek
-
csuszi
aktív tag
"detektor csak azonositja, attol meg ottmarad, egesz addig, amig le nem jar az ideje, vagy meg nem olik
mert sebzest ugyanugy kap"hát ha neked ez ugyanazt jelenti mint amit utoljára írtál akkor grat
sebzést kap, ha van olyan ember a földön aki rányom. erre gondolsz? vagy hogy a tank sebzi a normál egységeket és közben kap ráadásba a halu is ami nem fáj a sereged összsebzésének? valóban igazad van elnézést, detektálni hülyeség, mert a halu ottmarad. igaz az ai onnantól nem látja (ha nem vagy gyengeelméjű ugyan te látod hogy halu, de azért rányomsz mert fun és rt-nek legyen igaza...) -
csuszi
aktív tag
és amúgy mi lenne a másik eshetőség?
"igenis, sebzodik ha lovik, ezen nem valtoztat ha eszlelte a detektor"
hogy a. köddé válik detektálás után?
vagy hogy b. örök élete van és nem kap be sebzést?
erre tényleg érdemes célozgatnod lélekben (mert ugyan az első hsz.ból nem ez jött le, de még ha erre gondoltál volna is, teljesen érdemes ezen elgondolkodni...) -
oxox
addikt
szerintem mind ketten ertitek, es azt is, hogy hol volt a felreertes....
tehat:
-sebzodnek vagy rendesen vagy 2x esen
-spec pajzs nincs
-ha detektaltak oket, akkor az egysegek automatikusan valos ellenfelet keresnek (ok mar nem latjak)
-tovabbra is sebzodnek pl. teruletre hato tamadasnal....apropo, amit egyszer detektaltak az vegleg kek marad, vagy csak amig a detectalas fent van tartva (pl. ha observerrel elmesz, megszunik a scan, stb...stb..) gondolom ami detektalva volt azt mar hiaba viszem viszabb es tamadok vele ujra.....apropo: meg ezt sem probaltam....ill. ugy remlik nem lehet....lehet a semmit loni??? ugy ertem pl. tankal szeretnek loni egy bokrot??? lehet hulyen hangzik, de volt egy csomo strategiai jatek ahol lehetett...itt meg mondjuk ugy lenne ertelme ha latom a dt-t (es lovom a teruletet...bar igy pont a cloak veszti ertelmet)...mert ugye attol, hogy not detected meg latszik mozgas kozben...vagy folyamatos tuz alatt tartanam a bejaratot, es akkor a zergek sem sunnyognanak....se a ghost, se a dt....egyre inkabb ugy remlik, hogy nem lehet loni teruletet.
[ Szerkesztve ]
-
csuszi
aktív tag
persze hogy értem és Ő is. csak éppen Ő az első hsz.ban nem írta rendesen körül, és az hogy Ő mire gondol miközben mást ír, nem számít, illetve olyan infot csepegtet el egyesekben akik nem értenek hozzá (gyanítom Ő se tudta) hogy tévesen azt feltételezik hogy a detektálásnak sok eredménye nincs. mert amivel később takarózott hogy ő arra gondolt hogy még attól kap sebzést annak sok relevanciája nincsen, mert senki nem olyan hülye hogy csakazértis lövök rá, vagy hogy a tank besebzi gratisban a nyavalyás halut is. inkább az van, hogy később ezzel akart kikeveredni a vitából (nem is értem miért, nem támadtam be) hogy Ő arra gondolt hogy márpedig kap sebzést. igaz erőszakosan rá kell nyomni, de kap. illetve az egész a detektálásból indult ki - detektálásnak milyen hatása van, hogy a halu kap sebzést. ezt írta le szó szerint. igen kap, ha rányomsz. miért is nyomsz rá?
detektálás hatása hogy a halu NEM KAP BE SEBZÉST.és még ha erre is akart célozni az első hsz.ban, akkor is, miért mi lenne a másik lehetőség? hogy a halu örökélet cheat-el rendelkezik? vagy hogy a detektálás hatására eltűnik a pályáról?
kezdem oviban érezni magam...
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz csuszi #12985 üzenetére
eredeti kerdes:
"A kerdesem a kovetkezo lenne: amennyire tudom az illuzio mindaddig fentmarad amig le nem jar az ideje, vagy nem azonositjak (observer, scan, torony, stb). sebezni nem sebez, es nem is sebesul....helyes a feltevesem ugye? tehat falnak idealisan lehet csinalni egysegeket, meg hatulrol pl stalkerek lodoznek....."ebbol szamomra az jott at (de oxox, javits ki, ha tevedek), hogy a kerdezo nincs tisztaban, van-e eletereje a halucinaconak, vagy amig le nem jar az ideje, addig ottmarad, tortenjek barmi is
erre az a valasz, amit te irtal, s irsz azota is, miszerint "detektálás hatása hogy a halu NEM KAP BE SEBZÉST." megteveszto, ugyanis sebzest kap, amennyiben talalat eri (mert veletlenu, vagy szandekosan arra fokuszalnak - hiaba vagy te pro, aki "ugyan miert tenne ilyet" -, vagy mert valamely egyseg teruletre hato sebzese eleri - hiaba "kit erdekel")
tehat az eredeti kerdesre a pontos valasz az, hogy:
a hallucinacio egeszen addig fennmarad, amig le nem jar az ideje, vagy el nem szenved vegzetes mennyisegu sebzest, am detektacio utan a tamado egysegek magutol nem fogjak celbavenni es annak elkerulese erdekeben, hogy a jatekos se tegye, az egyseg sotetkek szinben fog tundokolniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
nem lehet
amennyire tudom, ilyet legutobb warcraft 2-ben lehetett blizzard-eknalolyat lehet esetleg, hogy bekuldod egy sajat egyseged es arra losz (bar defensive matrix nelkul nem tart tul sokaig a bekuldott egyseg)
-
csuszi
aktív tag
kurva pro-nak kell lenni ahhoz hogy ne nyomjak rá a kék egységekre hanem hagyjam hadd végezzék a dolgukat helyesen és ne írjam felül az ai-t.
ami a vitát illeti, legközelebb ha ezt akarod közölni a néppel, tedd is ezt, ne azt hogy a halu
KAP SEBZÉST DETEKTÁLÁS után. mert nem kap, mivel nem lőnek rá. -
sith7
nagyúr
Egy dolog biztos ... ha ma este játszani fogok, 100000 % , hogy készítek halu egységeket is
-
Alg
veterán
most komolyan? Menjek modkerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest