Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Az originalnak a karbantartásá/méretnövelését meghagyom asszonynak Elég jó benne Az e-péniszemet meg had növeljem kedvemre.
Én meg azért tolom az acsivadászatot, mert nekem ez is a játék része. Sőt! Jobban a játék részének tekintem, mint a multplayert (hú, de sokat fogok kapni ezért a mondatomért ).
Nekem nincs meg az a tudásom/gyorsaságom, mivel "élesben" tudnék jó játékos lenni a multiban, így maradok a gép ellen. Persze a funny game az mehet minden mennyiségben.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Tegnap este megpróbáltam a szokásos feltöltögetős oldaunkra, de még nem kezeli az ilyen mecseket. Küldtem reportot az oldal fejlesztőjénke. Ha valami értelem isőben hazaérek a melóból, akkor felrakom valami külső fájlmegosztóra. Tegnap este 10 órakor már nem volt cérnám ezzel foglalkozni....
üdv,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sith7
nagyúr
Tegnap esti elmaradt Alg meccsel mi lesz ?
-
föccer
nagyúr
No, akkor akit érdekel itt megtalálja az 1 vs 4 very hard a.i. elleni győzelmemet.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Mindjárt jétszok Ghoosty-val, de nincs kommentátorunk sajna, ha ő is beleegyezik kiteszem az én nézőpontomból streamre
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
mistixx
tag
Jelzem kicsit kések a mai Arky elleni 20:00-ás meccsről mert még a munkahelyemen vagyok. Remélem legkésőbb 20:30-kor online leszek!
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
PowerBuldog
veterán
Nagyon OFF:
Megtennétek, hogy leadtok egy szavazatot Melyik legyen a Mobilarena telefon hátlapja? a Méhsejtre? Azt csináltam én.
Köszi.
/nagyon OFF
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
föccer
nagyúr
No, megvolt az ALG vs Ghoosty meccs. A repeket mindjárt feltöltöm. Az eredményt direkt nem árulom el
üdv, föccer
mod:
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Ghoosty nyert.. lelőttem a poént..
-
kovsol
titán
arky vs mistixx amint végre itt lesznek kezdődik, alg jóvoltából kép is várható
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz PowerBuldog #12212 üzenetére
Bocsesz. Igaz nehéz volt a választás, de a végén ne a tied került részemről megszavazásr. Bár az igazat megvalva második helyezett lett, és nem volt egyszerű a döntés. A mérleg nyelvét végülis az döntötte el, hogy nekem jobban bejönnek a visszafogott, szolid dolgok. A méhsejt is nagyon jó, de most másra adtam a voksot.
Üdv, föccer
-
kovsol
titán
megy
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #12215 üzenetére
No, elvileg indul a stream. Lehet jönni nézni.
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
Arhquis
aktív tag
Replayek feltöltve. Mistixx vs Arky
-
LinogeOW
aktív tag
Ment is a szavazat. BTW: szerintem amúgy is az néz ki a legjobban a küklopsz mellett.
-
mistixx
tag
Grat Arky-nak. Nem véletlen van ő a gold ligában én meg a bronz-ban.
A 2. map után meg azt hittem, hogy vége a mérkőzésnek és azért tipliztem. De nem is lett volna értelme még 1 mapnak mert a végeredményen nem változtatott volna.<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
LinogeOW
aktív tag
Új Rekord tartót üdvözölhetünk.
BTW: OMGOMGOMG
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #12224 üzenetére
Napi átlag 175. játék Frankó. 24 órában számolva 8 perces átlag....
üdv, föccer
mod: és csak egy kicsit van 50% alatt a win ratio-ja.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz iSonic #12206 üzenetére
Nem az időhiány, hanem a meccsek időpontjai nem igazán megfelelőek nekem. Azt meg nem akarom, hogy miattam várjon valaki, mert nem tudok pontosan érkezni.
Olyanra nem gondoltatok még, hogy egy nap egy kupa? Úgy értem összejön a nép, mint amikor stream van. Sorsolás, meccsek, pl. iCCup pályákon, amiből elég sok van és balance-olt pályák, mivel pénzes versenyeket játszanak rajta. 1 győzelem után továbbjutó van, a döntőben 2 győzelemig megy a játék. Párhuzamosan mennek a meccsek, egyet lehet streamelni. Így, akik éppen ráérnek játszanak egy jót, stream is van és viszonylag hamar le is megy a dolog.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oxox
addikt
leadva...majd otthonrol is klikkelek egyet.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
Djuree
félisten
válasz Winner_hun #12231 üzenetére
2 CE-t is vettél te aztán fanatikus vagy minden szobában legyen egy kirakva mi?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ghoosty
őstag
válasz WayneGace #12228 üzenetére
Nekem az 1 nap egy kupával az a bajom, hogy ez egész napos elfoglaltság lenne, amit csak hétvégén lehetne megtartani, mert sokan dolgoznak. 16 játékos BO3-mal minimum 4 óra aktív játék, ha nincs vigaszág. Ha hétköznap akarnád, akkor ez pl 18:00-tól 22:00-ig tartana, ha nincs csúszás, vagy fellélő egyéb probléma. Ezt az időpontot úgy lőttem be, hogy ilyenkor vagyok a legjobb formámban egy átlagos nap, de legtöbbször nem tudnék 6 kor kezdeni, 10 után meg már rengeteget hibázok. Nem ismerem a többség napirendjét, de nekem hétvégék és hétköznap munkaidő 100%-ban kilőve.
Viszont, ha sokaknak jó a hétvége vagy korábban is tudnának kezdeni, akkor akár mehetne is. Egyetemista koromban biztos tetszett is volna a dolog, de most én tuti kimaradnék az ilyen mókából.
-
Ghoosty
őstag
Végülis BO1-el kb harmadára csökken az idő, úgy akár bele is férne. Ez elsőre nem jutott eszembe, de tetszik. (most elolvastam megint és írta is. opsz) Csak az ilyen 1 napos bajnokság inkább a jelenlegi mellet, mint helyette legyen, mert más a hangulata, meg igazságosabbnak tartom ha több megmérettetésből jön ki a továbbjutó.
Ezt a King of the Hill típusú bajnokságot nem ismerem. Hogyan jön ki, hogy ki a bajnok? Ez megegyezés kérdése vagy van egy elterjedt szabály? Elsőre durván hangzik, hogy valaki végigver mindenkit és a utolsótól kikap és akkor ő a bajnok csak azért, mert a jobb játékos elfárdt.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Ghoosty #12234 üzenetére
az egynapon levo nem megoldhato...mert mivan ha valaki 12 percig birja, valaki meg masfel oraig???
amugy az 1v1 szamomra nem csabito, de ha lenne valami csapat v csapat jatek abban benne lennek....persze valami igazsagos elosztassal...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Winner_hun
titán
Az első hozzászólásban néhány linket már berakattam, de a hozzászólást tovább szeretném bővíteni. A ligá(k)ról is lesz benne infó.
A PH-s accountokat is betenném, így aki ott szerepelne azt kérem hogy privátban küldje el azt az adatát amit kirakjak. Név + szám és / vagy real ID-t (battlenet e-mail cím) várok
Ezt többször be fogom ide írni mert nem mindenki követi a topikot...
Az e-mail címet a spam botok miatt a következő formátumban fogom írni: winnerhun[kukac]gmail[pont]com
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #12241 üzenetére
pm ment
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #12241 üzenetére
Hi!
cyla#118
realid-t ne ird ki legy szivesUdv: VladimirR
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Huhh... kezdek megint belejönni, ZvT Shakurason, 41 perc, mutaling baneling után váltás ultra+roach-ra, ellenfél expjeinek felszámolása, majd majdnem a meccs elvesztése az ellentámadás miatt, végül ellen-ellentámadás és győzelem. Megy is fel.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #12246 üzenetére
Tedd
-
WayneGace
őstag
válasz Ghoosty #12234 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy 1 győzelem és már tovább is megy az illető, egyedül a döntő megy két győzelemig. Mivel párhuzamos mérkőzéses rendszer van. Ez 16 emberrel számolva a döntőt játszoknak 5 meccs. Fölösleges bo3-as rendszerbe az össest. Sőt még úgy is lehet, hogy csak az első 16 van soroslva, aztán, aki nyer egyet az azzal kerül össze, aki másik meccsen győzött, nem kell feltétlenül várniat. Így folyamatos a dolog. Végülis ez a rendszer a dinamikája miatt jó. Nem kell sok napos egyeztetés, sok embernek, akik ráérnek azok tudnak játszani, nem kell feltétlenül 16 ember se. Legközelebb mások érnek rá, azok játszanak. Érdemes mintául venni olyan kupákat, amik naponta vannak, pl. iCCup, CraftCup, stb.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
LinogeOW
aktív tag
válasz Winner_hun #12231 üzenetére
Grat hozzá. Amint tudlak felveszlek.
-
Ghoosty
őstag
Erre kíváncsi vagyok nagyon, hogy mivel kényszerített rá az áttechelésre, mert ha mutát látok, elfog a pánik és hirtelen azt se tudom, mihez nyúljak, aminek az eredménye 90%-ban egy loss elkönyvelése.
(#12248) WayneGace
Azóta észrevettem, hogy nem tudok olvasni, és már támogatom a kezdeményezést. Csak annyival, hogy legyen is-is. Ilyen is, meg hosszú is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest