Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én tudom, követem az arcké topikot. Láttam mi alapján készült. És jól is néz ki, csak jó rajta viccelődni
Amúgy kajak olyan mint a tv-m távkapcsolója
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vagabor
aktív tag
válasz Goblin12 #5160 üzenetére
Nekem a lenovo y580on majdnem ugyanúgy fut ugyanolyan beállításokkal mint az asztalin. Szóval erősen optimalizálatlan még a dolog.
2000euro[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
addikt
válasz Apokalipsy1 #5155 üzenetére
igazából megkérni készül valaki kezét és abban a dobozban van a gyűrű.
@(#5164) Diopapa
ha bejön a mantle, akkor talán dx sem kell egyáltalán. még akár linux support is esélyes lehet (korábban nem zárták ki)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz Apokalipsy1 #5168 üzenetére
ahh. [én is]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
NomadND1
senior tag
Elnézve a világot, és a hajók méreteit nem gondolom, hogy 2016 előtt ebből bármi is lenne.
Kis modulokat biztos fognak csinálni a jónép megnyugtatására, de ha jól akarják megcsinálni, akkor még legalább 2 év mire a béta szintet elérik.Azt tudja valaki, hogy a szokásos csak amerikai szerverek lesznek (ezzel előnyt biztosítva nekik), vagy lesz európai is?
-
.LnB
titán
Most néztem meg a Hangar modult a patch óta. Cseppet esett az FPS-em ~40-ről ~10-re. És ez nem vicc. Nem tudom mi van :S
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Diopapa
addikt
válasz NomadND1 #5172 üzenetére
30%-os piaci részesedésű AMD-nek a tököm tudja hány %-a R9-es (és 7xxxx)-es széria, erre alapozni egy játék "megfelelően fut" státuszát nem tűnik túl ésszerű döntésnek. Szóval ha tetszik ha nem, directX-re kell megcsinálni normálisan.
Szerk: 460GTX-en nálam siralmas mediumon.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Jack@l
veterán
válasz NomadND1 #5172 üzenetére
Mérjed le mennyit hoz a mantle star swarmban az idiótán megcsinált motion blur nélkül.
(leírom: nálam 0.2%-ot) Tisztára megéri leimplementálni hozzá a játékot.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
válasz Revolit #5177 üzenetére
Az NV nagyobb backer jelenleg, fossa nekik a 7xx-es GTX-eket meg a Titanokat, szóval. De valószinüleg jah, ha jól akarom hogy fusson emberi áron, akkor valószinüleg AMD-t kell vennem.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
.LnB
titán
válasz Malibutomi #5174 üzenetére
Igen olvastam.
Most beléptem megint most jó. Pc-vel lehetett valami„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Malibutomi
nagyúr
Meg bizony, mert a cpu terhelést csökkenti, ami egy mmo/multi játékban kifejezetten hasznos.
Amúgy csak úgy lesz mantle renderje hogy van dx is szóval nem kell feltétlen amd kártya majd.
(#5182) Diopapa
Ott segít ahol van mit.
Pl. egy i5 is profitál rendesen ahogy a teszteket néztem ha van mellette egy felsö(bb) kategóriás kártya.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #5181 üzenetére
Főleg AMD-s gyengébb konfigokon...
-
NomadND1
senior tag
válasz Malachi #5175 üzenetére
"lesz amerikai, EU és ausztrál szerverpark.
elvileg Mantle támogatás is."Köszönöm szépen!
De ugye ez hivatalos információ?#5172:
"30%-os piaci részesedésű AMD-nek a tököm tudja hány %-a R9-es (és 7xxxx)-es széria, erre alapozni egy játék "megfelelően fut" státuszát nem tűnik túl ésszerű döntésnek. Szóval ha tetszik ha nem, directX-re kell megcsinálni normálisan.Szerk: 460GTX-en nálam siralmas mediumon. "
Ésszerű ma bármi is a világban? Amúgy meg technológiailag egy teljesen más irányba mutat. Nincs bajom a DX-el, de eljárt felette az idő.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na meg a kérdés mantle / dx témában, hogy ha úgy írják meg hogy kihasználja amivel a mantle jobb a dx-nél, akkor lehet hogy valamilyen effekt vagy részletesség dx-en nem lesz elérhetö.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NomadND1 #5183 üzenetére
igen. sőt az egyik (pénzbeli milliós) határ átlépésekor az volt az "ajándék", hogy már az alpha tesztek alatt is lesznek eu és au szerverek
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
válasz Malibutomi #5184 üzenetére
"Na meg a kérdés mantle / dx témában, hogy ha úgy írják meg hogy kihasználja amivel a mantle jobb a dx-nél, akkor lehet hogy valamilyen effekt vagy részletesség dx-en nem lesz elérhetö."
Főleg inkább teljesítményben lesz jobb, mert direktben címezi meg a GPU-t, és több szálon tudja futtatni. Persze ebből egyenesen az következik amit mondtál -mert ki tudja számolni-, de gondoltam ezt megosztom
"csak azt tudom, amit RSI-n olvastam, Wingman's-ben hallottam. mondjuk te is utánanézhetsz éppen... "
Nem volt kedvem átnyálazni az RSI fórumot, mert gondoltam itt úgy is tudja valaki
Fasza, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz NomadND1 #5183 üzenetére
"Ésszerű ma bármi is a világban? Amúgy meg technológiailag egy teljesen más irányba mutat. Nincs bajom a DX-el, de eljárt felette az idő."
Az üzleti életben legtöbbször a racionalitás dönt. Marginális dolgokra nem fognak fejleszteni. Lásd még: Linux. De remélem, hogy tévedek.
-
NomadND1
senior tag
válasz Malibutomi #5189 üzenetére
"Arra írtam ezt hogy pl. a BF4 a dx lehetöségein belül mozog. Konfigtól függöen így van akinek sokat van akinek szinte semmit nem hozott."
Igen ez, így igaz. De ne felejtsd el, hogy ez még egy kiforratlan technológia. Valamint sok olyan szaki is van, aki egy celeron mellé dob egy R280-at (lehetőség szerint 2GB rammmal), utána meg sír, hogy milyen sz.r a kártya.
-
NomadND1
senior tag
válasz Diopapa #5190 üzenetére
"Az üzleti életben legtöbbször a racionalitás dönt. Marginális dolgokra nem fognak fejleszteni. Lásd még: Linux. De remélem, hogy tévedek."
A steam által, a linux piaci részesedése (ha jól csinálják meg) meg fog ugrani.
Az üzleti szféra meg egy teljesen más világ. Az általad említett racionális döntések hátterében mindig valamilyen érdek húzódik, mert most ilyen világot élünk.
Illetve azt sem érdemes elfelejteni, hogy ha pusztán csak racionális döntések -érdek nélkül- születnének, akkor erős stagnálás lépne fel a gazdasági, és technológiai szférában. -
szentvik
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest