Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Jelenleg ez a hivatalos, de már nagyon régi ez is, szóval kezeld fenntartásokkal. Úgy néz ki, ha minden marad, hogy az Avengernek nagyobb a hajtóműve, valószínűleg kevésbé jól manőverezik, erősebb a páncélzata, nagyobb a raktere és kisebb célpontot nyújt. Szubjektum: Sokkal szebb is.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
addikt
válasz Drenadar #5502 üzenetére
az volt nálam. annyira nem passzolt a 315p-hez a discount, meg nekem a business kezdettől fogja jobban tetszett a másik kettőnél (pont amiatt a sterilség miatt, amiért a legtöbb savat kapja másoktól.)
az más kérdés, hogy az ütött-kopott Freelancer meg nem illik bele, de remélem lehet majd skin(szin)ezni a hajókat, meg úgy is tiptop állapotban kapjuk majd meg őket (és olyanok is maradnak 5 percig xD )It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz NomadND1 #5508 üzenetére
hát, de nem véletlenül van az embernek két veséje!
amúgy ha az elején vettél volna Aurora-t, akkor most annak az árából dupla annyit érő hajóra cserélhetnél.
vagy csak simán egy csomót lehetett volna keresni azon, ha nov. 26 előtt bevásárol az ember. (400ezer Ft-ot lehetne keresni 200ezer Ft-nyi befektetéssel meg némi szerencsével. persze nem lenne egyszerű bevallani jövőre a NAV-nak, nem hiszem, hogy van rubrika virtuális űrhajókra* )
*ez persze csak humor, de amúgy is nagyon érdekes, mert a forint gyengülése miatt részben árfolyamnyereség lenne, részben csak használt piaci bevétel, lehet, hogy vám is játszana, ezt nem tudom. szal azért nem lenne érdemes ebből házat venni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
a skin customizációra nagyon húzzák a szájukat a fejlesztők. Viszont a rozsdásodásra írták, hogy idővel fog kopni, először csilli-villi lesz. (én meg nem hiszem el)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
NomadND1
senior tag
válasz Drenadar #5456 üzenetére
"én meg remélem, hogy nagyobb célok érdekében meg úgy amúgy is összefogva megyünk világgá... egységben az erő meg remélem lesz is olyan hely ahova érdemes lesz csapattal menni... de a freelancerrel nem akarok egyedül menni veszélyes vizekre... de tuti lesznek olyan részek ahol úgymond csak úgy elvagy apró pénzért néha lövöldözöl is de semmi életveszélyes..."
Ebben az elején azért ne bízz Hacsak nem valami nagyon messzi-messzi csillagrendszerbe mész.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy csapatban lenne jó mozogni. Akár többen is, csak még segítő távolságon belül. Ha szétszóródunk elveszünk.
-
NomadND1
senior tag
"hát, de nem véletlenül van az embernek két veséje!
amúgy ha az elején vettél volna Aurora-t, akkor most annak az árából dupla annyit érő hajóra cserélhetnél.
vagy csak simán egy csomót lehetett volna keresni azon, ha nov. 26 előtt bevásárol az ember. (400ezer Ft-ot lehetne keresni 200ezer Ft-nyi befektetéssel meg némi szerencsével. persze nem lenne egyszerű bevallani jövőre a NAV-nak, nem hiszem, hogy van rubrika virtuális űrhajókra* )
*ez persze csak humor, de amúgy is nagyon érdekes, mert a forint gyengülése miatt részben árfolyamnyereség lenne, részben csak használt piaci bevétel, lehet, hogy vám is játszana, ezt nem tudom. szal azért nem lenne érdemes ebből házat venni."
Milyen igazad van! Csak tudod már annyira hozzámnőtt No meg mégsem adhatok fel egy olyan hirdetést, hogy vesémet egy űrhajóért
Megmondták, hogy akár 430 is lehet az euró. Most milyen lenne már nem betartani?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz NomadND1 #5511 üzenetére
a legtöbb játékban ahol van pvp a csapat és a jó csapatmunka győz, és ha közös célokat állítunk, közös érdeklődéssel, akkor szerintem mehetünk együtt felfedezni, felderíteni, valamint a kis vérpistik sem mernének szerintem rajt(3-4 vagy több hajót) megtámadni így egyszerre hiába van conijuk, szerintem simán szétkapnánk azt is. Illetve ha van eszük a "kalózoknak" azok is rajban mennének, hiszen úgy nyújtják a legnagyobb fenyegetést, és a legkisebb kockázatot vállalják a nagyobb a veszteségre.
Ez a ha baj van elnyomok egy SOS-t ez szerintem régen rossz, mire te azt észleled, mire rájössz hova kell menned, és mire odaérsz max a mentőkabin maradványait szedheted össze
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Diopapa #5512 üzenetére
azért bízom benne, hogy nem ellened kell majd tesztelgetnem élesben a frici lövegjeit
egyszer a kalózkodást/fejvadászatot is kipróbálhatnánk a 325A csak jó ezekre.
Festés: bízom benne hogy nem jönnek elő valami jaj de terhelné a szervert ha mindenki festegethetne hajót.. jó lenne, bár lehet mindenki egyből feketére festene mindent hogy nehezebben lehessen szabad szemmel észrevenni...
-
addikt
válasz Diopapa #5512 üzenetére
értem a célzást, várom, hogy befussanak a creditek. $180 adtam ki értük (plusz buktam a váltáson is, részben ráadásul a paypal váltott €-ról) és ezután derült ki, hogy átlépte a napi ajándékozási limitet. remélem holnapra befut (kicsit bennem is van a félsz, hogy átverés, de mivel még szóba áll velem, és az Imperium egyik officer-e kezeskedett érte, illetve azóta láttam, hogy másokkal is rendben üzletelt, még bízom benne.)
A nagyobb félelmem inkább az, hogy ha jól láttam egy Idris-t is elad pont ma és ha az is az ő acc-járól megy, akkor lehet, hogy csak holnapután férek be a limit-jébe. (Bár csak szólt volna.)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Apokalipsy1
tag
Hangár patch:
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering/13600-Hangar-Patch-111-Released
-
NomadND1
senior tag
válasz Drenadar #5515 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy vérpistik nem rendelkeznek ekkora intelligenciával. Inkább csak amit lát azt lő, és a ha többen vannak az még jobb.
Viszont tény, hogy egységben az erő. Őszintén szólva nagyon remélem, hogy lesznek gyakorló fegyverek is amit csapaton belül lehet alkalmazni gyakorlatozás végett.
"Ez a ha baj van elnyomok egy SOS-t ez szerintem régen rossz, mire te azt észleled, mire rájössz hova kell menned, és mire odaérsz max a mentőkabin maradványait szedheted össze "
Ha van egy Irdised, akkor a kalózokat is Akinek meg egy Kingshipje az téged is.
Amúgy a Kingship nekem a kampó és a sörnyitó genetikai párosítása
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz NomadND1 #5520 üzenetére
szerintem a DFM modul bent marad majd a játékban amolyan szimulátorként, legalábbis ha van egy kis eszük, bent hagyják, hogy az ember egyrészt tudja gyakorolni a hajóval való bánást és úgy hogy ne legyen tétje, mondhatják hogy egy virtuális program csak vagy mi. nah. érted.értitek.
-
addikt
válasz NomadND1 #5520 üzenetére
többször mondták már, hogy lesz aréna, ahol tét nélkül lehet haverokra lövöldözni (minden szimulált, nem romlik a reputation és nem marad rajta a hajón a sérülés)
ez tulajdonképpen a most megszülető DFM-nek a fennmaradása lesz kb. ha jól értem.<-- lassú vagyok[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Rövid összefoglaló a WM #58-ról.
@tomi:
"Annyit azért rakjanak bele, hogy lehessen festeni a hajót."Erre nem vennék mérget, nagyon megy a vinnyogás emiatt az RSI oldalról, hogy jújj széteszi a vramot, jujj, a sávszél, jujj a technológia blabla...
@.tnm:
csak vicceltem, köszi, hogy foglalkozol vele@ Drenadar:
Ellenem tuti nem kell használnod De csak félig volt vicc, a spanokkal kalózkodást tervezünk, de ki tudja mi lesz addig még.. Engem az exploration is nagyon érdekel. Meg egyébként mindegy, csak jó társaság legyen.Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Diopapa #5524 üzenetére
"jó társaság"
ugye össze dobunk majd egy közös TSt?
én támogatnám, ne csak egy guild név alatti nagy társaság legyünk, hanem kovácsolódjunk össze valamennyire ismerjük meg egymást mármint hogy kinek mik a tervei, ezeket próbáljuk hozzá igazítani a guild terveihez amennyire lehet bla bla bla -
NomadND1
senior tag
válasz Apokalipsy1 #5523 üzenetére
5521,22,23 : Köszönöm a gyors választ
5525: Ha igaz, akkor beépített voip lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drenadar #5525 üzenetére
amint lehet több org-hoz is tartozni lehet egy szűkebb, de szorosabb alszervezet (sőt több is, akár külön a kalózoknak és külön a becsületeseknek).
LA szerintem meg fog maradni a laza "esernyő szervezetnek". (Umbrella corporation )It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
köszi, de sztem a DFM-ig felesleges
mivel tud többet? presztízs.
tudom hülyeség, de személy szerint utálom a hering TSeket, ha egy másik klán szerverére kell felmennem és ott az fogad hogy van 50 szoba sok szines ikon stb nem sokáig szoktam törni magam hogy megkeressem azt a szobát ami kell nekem... érted? tudom lusta dög vagyok, de sztem egy komoly klánnak legyen saját komoly ts-e[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drenadar #5532 üzenetére
sztem pedig ez lesz a jellemző. most egyébként csak arra a fajtára gondolok, ahol van egy nagy szervezet és abban több kisebb, amelyekben még kisebbek. stb. de mindegyik a legkülső halmazon belül (vagy 90%-ban belül)
amúgy a guild-ek miatt amúgy is kénytelen leszel más, tematikus szervezetekbe csatlakozni (pl. valamilyen kereskedő szervezet, vagy kalóz család)
@(#5529) Sárkányvölgy
remélem kevés lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Infrared16
tag
.tnm zaklathatlak 1 priváttal?
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
addikt
válasz Drenadar #5538 üzenetére
pont arra jó pl. hogyha négyen szorosabban össze akartok dolgozni, esetleg közös büdzsét akartok vezetni, mi több közös tulajdonotok is lenne és azért szeretnétek egy nagyobb csapat alatt is lenni, de velük már nem feltétlenül vezetnétek közös kasszát.
szerintem nem lehetünk egy szoros szövetség és a legnagyobb magyar, vagy a 'magyar' Star Citizen org egyszerre és eredendően az LA a nagy, laza akart lenni (de Te is tudod, hiszen itt voltál )
nem hiszem pl., hogy az LA-ben valaha lesz adószedés, vagy role play. egy kisebben/másikban simán lehet.
ráadásul valaki mondta, hogy nem tud annyira jól angolul, hogy RP-t nyomjon, erre megint kiváló, ha van egy magyar alszervezet, akik RP-znek. persze most még, amikor kb. 50-en vagyunk (leszünk nemsokára ) nem látszik az értelme, sok kisebbnek, de amikor már nem férünk be a TS-be, akkor sok mindenki akarni fogja. sztem.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
egy összetartó laza szövetség elképzelhetetlen?
de persze van ráció abban amit mondtál, kell majd egy LA elit, akik vállalnak bizonyos kötelezettségeket, viszont a nagy LA ban nem lesz vasfegyelem, mondjuk nagyon máshol semalig várom már hogy tudjunk a játékról többet és neki álljunk ezt tervezni szervezni
-
KO2
aktív tag
Én simán el tudok képzelni egy közös bányászást/kereskedést pl egy veszélyes helyen, előre megbeszélt időben.
-
Diopapa
addikt
Kedves Polgártársak/társaim a bűnben!
Örömmel jelenthetjük, hogy Starcos mester áldásos tevékenységének hála, a StarCitizen.hu oldalon megjelent egy új galaktikus útmutató, amely a Kellog rendszerről ad érdekes információkat. Terveink szerint csütörtökönként jelentkezünk egy-egy rendszer leírásával (hacsak Starcos el nem unja.. ). Köszönöm ezúton is neki a segítséget.
-
Malibutomi
nagyúr
Szép munka skacok!
Mostmár (kopp-kopp) úgy fest több idöm lesz, küldök majd pár fordítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs