Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engranages / Spiral S01 (2005)
Hmmmmmmmm... Olyan érzésem volt, mint amikor egy tehetséges, később befutott író egy túlzottan ambíciózus korai (esetleg első) regényét olvasom - van jópár ígéretes dolog benne, de sok a bukdácsolás, és a végére többé-kevésbé összedől a felépített feszültség súlya alatt. A Spiral első évada egy majdnem végig remek karakterdráma, bűnügyi környezetben, de relatíve gyenge bűnügyi tartalommal. A kiválóan építgetett központi rejtély végül egy igen béna befejezésbe torkollik, az egyes epizódok változatos ügyeket hoznak fel, amik végül random vagy kapcsolódnak a fő plothoz, vagy nem, a záróepizódban meg kb. kalapáccsal és vésővel tákoltak össze valamiféle megoldást, és épp csak ...a Jóisten angyala nem szállt le az égből, hogy megbüntesse a gonoszokat, mert a főszereplőknek marhára nem sikerült
A többnyire jól sikerült karakterek és színészi alakítások közül kiemelném a Roban vizsgálóbírót alakító Philippe Duclos-t, aki, ha IRL nem teljesen pszichopata, akkor egészen elsőrangú színész - Robannek szinte minden epizódban volt néhány olyan nézése, amitől egy gyengébb idegzetű személy tárgyalás nélkül börtönbe vonul, és legkésőbb a harmadik napon felakasztja magát
Szóval nagyon ígéretesen indul a Spiral, alapvetően élvezetes volt az első évad, de sok volt a hiba. Szerintem lesz ez még jobb is, egyelőre 7/10.
#értékelés -
stellaz
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A könyvben is állítólag ilyen kifejezetten nagydarab a karakter.
-
paatrick
őstag
Szerintem a Reacher 1. film jó, a második már olyan nyeh. A Reacher 1. évad jó, a második már olyan nyeh.
-
stellaz
veterán
Jack Reacher első évad. Na, ez kellemes meglepetés. Durva, erőszakos, izgalmas.
Tegnap néztem a Tom Curise játszotta filmet, de szerintem a sorozat jobb. -
Ragnar_
addikt
The boys S4E01-E06 A létező összes gyógyszer elgurult kb. a létező összes irányba.
-
wolf88
aktív tag
07.10. Gangs of London 2. évad magyar premier SkyShowtime
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Tiszta bolond
This Fool (2023)
season 1-2 finaleKöszönöm az ajánlást, valóban jó comedy ez is!
Ugyan csak 2 évad és rövidke is sajnos, gyorsan elrepült ez a 20 epizód. Nagyon tetszettek a visszatérő poénok, a laza stílus, a frappáns párbeszédek, stb. Jó volt a cast, a történet is valamilyen szinten érdekes volt és tényleg csak 1-1 epizód volt gyenge az évad(ok) során, úgyhogy meglepően jól tartotta a színvonalat. Kár érte, hogy kaszálták, még néztem volna... -
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A fiúknak azért volt miből leadniuk, elég magasan kezdték, viszont az akolitus kb. olyan mint a 60-hoz közeledő Tyson aki megint ringbe lép és a régi rajongók remegő térddel, dobogó szívvel várják, amikor is az öreg ágynak esik egy megfázással.
Az elpusztíthatatlan harcos. -
paatrick
őstag
Az itteni kommentek alapján is megértettem a sztorit:
-
KISDUCK
addikt
Megnéztem a bojz s04e06-t és ezt nem mondanám durvának az összes részhez mérve. Már az első évadban
.is gránátot dugtak az egyik szupi segglyukába
+ a poénok most jók voltak. Nekem ez a rész tetszett, jót röhögtem. -
fecaga21
senior tag
Better Call Saul-ról ismét egy lényeges kérdésem lenne, amikor beviszik Domingót a sittre és el kezd beszélni
Lalóék megírják neki a szöveget, hogy mit mondjon Domingó Hankéknek, hogy 3 pontra teszik le a dílerek a pénzt.Gus Fring miért intézkedik az ügyben?Miért az ő embere veszi fel a kamu dílert, azt hiszem Victor a neve. Gus-nak mi érdeke?vagy Laló tudtával intézkedik ő is?Különben nem gyanús, hogy Victor veszi fel az embert akit Hankék üldöztek? -
Tasunkó
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azt végképp nem észleltem a történetben, szerintem nagyobb formátum ez a rendező, hogy ilyen woke szarokkal gurigázzon, de rémlik hogy jelen van csak épp logikus és érthető módon. Bár a feminizmus megtalálható az összes évadban, az 5.-ben például már szinte szórakozott a témával, a 2.-ban meg fenomenális volt ahogy hol beleszőtte a történetbe, hol meg parodizálta.
Lehet ezt is abbahagyod majd, mert valahol hasonlít a 3.-hoz hogy kevés a történet, már azt se tudom mi volt benne. -
Atomgeszi
nagyúr
Fargo 4.evad milyen?
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Major Lion
üzenetére
Attól függ hanyadik részt láttad eddig
-
Major Lion
senior tag
Amugy a Jedik nem viszik el a halottaikat…?
-
Nordic
Közösségépítő
Én pont ezért csodálkozom, hogy minden egyes sw anyagnál, mindegy hogy sorozat/film olyan lelkesedéssel ugranak rá az emberek, aztán meg mindenki meglepődik, hogy szart se ér. Már az akolyte-ról is lehetett tudni, hogy hulladék lesz, csak elég lett volna pár interjút megnézni, mit és hogyan nyilatkozik a rendező meg a főszereplő.
És ennek ellenére újra és újra beleesnek ebbe a gödörbe az emberek.

-
fecaga21
senior tag
Better Call Saul-ban amikor megjelenik Lalo, és Ignációval elmennek a dílerekhez akik a cuccokat árulják, Lalo megnézi a cuccot, és
kiszúrja, hogy van pár zacsi anyag ami nem az övéké. Ezt miért volt lényeges leadni?Mi ez hogy nem az összes cucc az övékéből van, vagyis honnan van a másik cucc?Én arra tippelek, hogy azt a hiányt pótolta ki amit Gus bevitt Gale Boetticher-hez. Vagy amúgy mi értelme volt ennek a jelentnek? -
WayneGace
őstag
Arra rá lehet fogni, hogy ugyanaz amit A-train csinált az első részben. Azaz nem ügyelnek arra a szuperek, hogy az erejük az átlag embrekre veszélyes, főleg, ha nem figyelnek kellően. Nem csak valami polgárpukkasztó baromság azért, hogy ki legyen pipálva, hogy ebben a részben is megvolt.
-
stoon
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
s1e3 karom a sejhajával szétroppantja egy ember fejét , miközben azt nyaligátoroztatja vele..... azért nincsenek megszentelve az előző évadok sem....persze nem annyira szexuális a jelenet mint az utóbbi évadokba ....de csak kicsi fantázia kell és összeáll a kép! azért vannak morbid dolgok....bár igen jobban rámentek a megbotránkoztató szex felé....

-
paatrick
őstag
Első két évadból nekem nem rémlik olyan kirívó eset. 3. évadtól kezdték belerakni ezeket a szexuális baromságokat mikor már elfogyott az ötlet.
belemásszon lekicsinyítve a másik férfi farkába, az egész hős szexparti, most meg ez a seggnyalós baromság. Ezt az évadot még csak a 4. részig láttam.
Amilyenre most süllyedt színvonalban a Boys ha most történne Starlight és Deep párbeszéde akkor már premier plánban mutatnák ahogy ....
-
stoon
addikt
válasz
markknight
üzenetére
legalább már elengedték a skájvóker vonalat!!!

-
markknight
nagyúr
Ezért is aludtam el. Meg ennél az Andornál voltak olyan karakterek akikről azt se tudtam kicsoda, mikor párbeszédekben emlegetik X-et meg Y-t, fogalmam sem volt róla kiről beszélnek, szóval kb ennyire maradtak meg. Meg őszintén nekem a Star Wars amúgy is a Jedikről meg a Sithekről szól, most az, hogy Mon Mothma random npc-től hitelt kér és beszél egy másik random npc-vel.. Langyi volt nagyon, de ennyire nem volt megúszós mint az Akolitus.
-
stoon
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem az Andor ,az ajnározások ellenére ,dög unalom ,lelőt "poénnal" talán csak a birodalmi "kaptár" húzta ki a sz@rból . Ott kaptunk valami egyedi érdekességet minden más hablaty, időhúzás, kb mint most az Acolyte. van benne potenciál, de annyi szemetet raknak rá , hogy közben elvész az érték belőle. kb egy 8-10 részes évadból ,ha van max 2 rész ami izgalmas , akkor minek 10 rész csináljanak egy "netfixes" 1.5 órás szórakoztatás és kész , de az ,hogy mindenféle kreativitás nélkül össze ollózunk minden honnan mindenfélét és magozzuk ki a lényeget belőle ..... kár a belefeccelt idő mindkét fél részéről (gyártó/néző) kb mint ST disznóvery.....van az az animációs sorozat a gyermeki mivoltjától eltekintve, több pozitívumot tudok elmondani mint a STD-ről amiről sajnos csak a retinámba beéget börhem mimikák jutnak eszembe.....most hirtelen ezek jutottak eszembe, és nem mindenépp neked szól a "válasz" csak kikívánkozott belőlem...thx ,peace

(#77649) Essejó: a Zygerria rabszolgakereskedők hasztálták! clone wars
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a Boys egyre undorítóbb.
-
Yodamest
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Igen, ami eddig zsigerből jött, most izzadtságszagúnak hat ezekkel a direktbe ráerősítésekkel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Hogy lehet valami annál undorítóbb, ami eddig is az élmezőny leggusztustalanabb tagja volt?
Kéne csinálni egy szavazást, hogy melyik xarabb, a Star Wars vagy a The boys, mert hétről hétre kapják rendesen, bár az is igaz, hogy az egyiknek volt rá vagy 5 évtizede, a másik meg 5 éve.
-
pekoka
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nagyon elszurtak ezt a sorozatot is.
Pedig nalam elso 10-ben benne volt. -
markknight
nagyúr
Annyira undorító lett ez a The Boys, hogy tényleg kihívás végignézni már egyes jeleneteket. Ez a mostani
hát nem tudomtortás.. 
-
Essejó
veterán
Nem tudjátok, hogy a Resident Alien harmadik évadának miért állt meg a magyar felirat fordítás a harmadik résznél?
-
Essejó
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Bár úgy rémlik a lézer korbács már korábban is szerepelt egy másik SW filmben.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Tasunkó
üzenetére
A Mayor of K. 1. évad eléggé jó, szerintem. Nem értik meg egymást a bűnözők és a rendőrök.
J. Renner az összekötő, ő ért szót 1-2 bandavezérrel, de ott is vannak kivételek. Meg csak néha tartják be az íratlan szabályokat, mennek a saját fejük után, pont ebből vannak a bonyodalmak. Nameg egy ilyen kisvárosban nem sok mozgástere van a bűnözőknek, szóval kénytelnek kompromisszumokat kötni.
Teljesen más, mint pl. a Yelósztón. Az tényleg k. unalmas hogy 5 percenként ez megy: Nem adom el a birtokot, merazenyém meg a családé 100-150-100000éve...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Tasunkó
üzenetére
Azt nem mondom hogy nincs igazad, mert igazad van.
A valóságtól azért el lehet vonatkoztatni mert ilyen nincs. Vagyis van, csak nem ebben a formában mint itt.
Renner egyébként pont azt mondta balesete után hogy
Még mindig a valóságban próbálok élni, próbálok élni. Szóval nehéz volt átlépnem a határt. Ez egy nagy szakasz volt ”
Küzdelmei ellenére megnyugvást talált az ismerős szerepekben, mint például Mike McLusky karaktere a Kingstown polgármesterében . Renner elmagyarázta, hogy ha a szerep megerőltetőbb lett volna, például egy saját személyétől távol álló karaktert ábrázol, akkor lehet, hogy nem tudta volna elvállalni. -
Tasunkó
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Lehet megnézem, mert izgalmasnak tűnik, de nagyot kell nyelni hozzá, és eddig csak az 1883-nál nem adtam fel. Az hogy unalmas nem mondanám, a probléma hogy mind egy kaptafa, mint a Jean Claude van Damme filmek, ahol már az első se volt jó. A mesebeli karakterek és mesebeli állapotok, ahol a bűnözők és a rendőrök is jól megértik egymást, mindannyian betartják az íratlan szabályokat, és a bűnözőnek is megvan a helye és ösztönösen tudja mindenki mit kell tenni. A Piroska és a farkasból a farkas sosem megy át a három kismalachoz, stb. Meseország egy központi figurával, aki lényegében John Wayne , helyén van az esze meg a szive. Annyiban változtatta meg, hogy John Wayne óta már fejlődött annyit az emberiség, hogy feltételezi a nézőiről, hogy tudják mit jelent az hogy alfahím, vagy nőstény, és erre finoman is utalgat, de nem bízza a véletlenre ezért szájbarágósan is elmutogatja. A valóságban már 3 ember nem tudna így megegyezni, az ilyesmit a korrupció működteti, nem megegyeznek, hanem mindenkinek folyik a lóvé, és a csúcson szociopaták vannak, nem a rendes emberek, akik a tisztességből meg erőből, mint az amerikát összetartó habarcsból vannak gyúrva.
-
markknight
nagyúr
válasz
Ryder62
üzenetére
Sajnos mindig ezt csinálják. Első pár rész dögunalom, aztán az ötödik az mindig király, utána megint tötyögünk, majd az utolsó két részben össze van csapva a befejezés és vége is az évadnak.
Kivétel az Andor, azt mintha egy teljesen másik stúdió csináta volna ebből a szempontból, bár ott is többször elaludtam (konkrétan, bealudtam, nem ferdítek) a lassú tempótól.
-
S e t h
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
A Slow horsessel ebben a topikban találkoztam először.
Az első rész után kukázni akartam, nem értettem mire fel a hype, a második rész sem volt sokkal erősebb, de a harmadik után folyamatosan nézni kell feeling lett rajtam úrrá.
Tipikusan az a sorozat ami menet közben kap el, az elején meg sem próbál elcsábítani. -
Ryder62
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nem, a negyedik dög unalmas rész után megint kaptunk egy dög unalmas részt. Úgy látszik szendvicsben tolják.
Komolyan, direkt húzzák a játékidőt. 2 percig azt kellett nézni ahogy Sol bambul előre és gyászol. Fantasztikus.
Ami ebben a részben volt vagy 10 percbe bele lehetne sűríteni.
Rettentően irritáló már számomra ez a tendencia amit a Disney a SW-el művel.Számomra a legrosszabb és leg leg legunalmasabb SW mindközül.
-
Tasunkó
őstag
Nah, megláttam az első rész végén, hogy Mayor Of Kingstown-t is Taylor Sheridan jegyzi. Már megint egy John Wayne 2.0117, nemigaz hogy ennyi produkcióba beengedik, folyton ugyanazt írja, jó ha annyit bevariál, hogy bikával vagy bika nélkül.
-
HUTCHDB
nagyúr
PFUUU….
Ezt nevezem én brutálisnak.
A Presumed Innocent (Ártatlanságra ítélve) 5. része ismét pazar lett!
Nem csak a sztori , hanem minden együtt!
Nagyon minőséginek érzem a sorozatot, ami annyira összeáll, hogy csak na!
Kerek egészet alkot a történet, a képi világ, a színészi játékok, a fényképezés, a díszletek, megvilágítások, sőt a zene is!
Ez az Apple Tv + ismét minőséget rakott össze…Black Bird szint, más kategóriában.
Csak ajánlani tudom! -
Lajmund
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Nekem sokszor mondtàk hogy kezdjem el hogy milyen jó. Én meg előitéletes voltam hogy ilyen kaszabolos beteg szar nem érdekel. De egyszer nem volt más és ez màr be volt fejezve így elkezdtem és nagyon bejött. Kíváncsi vagyok mennyire lesz jó az előzmény sorozat. Minden adott hogy jó legyen. Rajtuk múlik. Remélem Dexter nem egy pigment hiànyos néger aki kövér kopasz hormonzavaros lelkileg instabil álomvilágba élő nő lesz aki lelkizni fog egy levàgott lábbal.

-
Đusty
addikt
-
wolf88
aktív tag
-
Land
veterán
Üdv!
Megnéztük a Mayor of Kingstown 2. évadját is és tetszett.
Kellene kezdenünk egy új sorozatot.
Van ezek között egyértelműen legjobban ajánlott vagy teljesen mindegy melyikkel kezdjük, mert mind jó?Gangs of London
Tulsa King
Slow Horses
Dark Matter
The Outlaws
Izraeli kém -
WayneGace
őstag
6. rész Acolyteban úgy látom már
fényostor is van. 
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
WayneGace
üzenetére
Végül is igazad van. Lehetne új cselekményt is kitalálni.
Csak arra céloztam a jelenlegi felhozatalból sem láttunk mindent.
Animációt nem bírok évadokon át nézni, élőszereplősben érdekelne.Bad Pritt
Magamból kiindulva szerintem rengetegen nem néznek animációs SW sorozatot.
Ezért tartom jó ötletnek.
TomDeNemm
És? Ha a filmben nem bontják ki a karaktert, akkor már nem is létezik?
Megnézted a linkelt videót? Akkor értenéd. Vagyis nem teljesen, mert a filmek csak a jéghegy csúcsa. Hozzáteszem a Mando, Ahsoka, Obi-Wan sorozatokhoz sem árt háttértudás, hogy értse a néző.Rigormortiis
Így van, játékokban is van bőven tartalom.
Darth Nihilus, Darth Revan, Darth Bane... Vader és Palpatine csak egy a sok közül.Egyébként Mault csak példának hoztam fel, nem azt írtam, hogy mostantól rá kell építeni mindent.
-
Nordic
Közösségépítő
Sajnos több lélek, izgalom, történet, karakter+karakterfejlődés, minőség van bármelyik The Old Republic MMO CGI trailerében, mint bármelyik disney élőszereplős produktumban(kivéve Rogue One), pedig azok csak pár percesek. Nem véletlen, hogy azóta nem nézek SW-t, amióta ott vannak a jogok. Tőlük sose lesz minőség, amíg náluk vannak a jogok. Nem is értem, hogy a Rogue One hogy a francba lett jó, hogy ment át a disney szűrőn...

-
Rigormortiis
veterán
Mondjuk a kotor 1-2 sztorijával, karaktereivel kezdhetbének valamit.
-
WayneGace
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Értem én, hogy írtak a karakterhez sok mindent, de az ő visszahozása nagyobb baromság, mint Palpatiné.
Ez számomra nem a várt kreatívitást mutatja. Az animációkban, képregényekben rengeteg karakterhez írtak utólag valamilyen történetet. De tényleg az lenne a várt irány, hogy ezt most élőszerepben is lásssuk? Miért? Miért nem teljesen új karakterrel csinálnak valamit? Lehet ugorni két ezer évet előre, olyan érát találhatnak ki, amilyet akarnak. Különálló rendszerekkel, sötét, világos oldal használókkal vagy bármi mással, lehetne rengeteg újdonságot belevinni. -
Grave_444
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Ezt értem, de elég sok szál létezik még a Skywalkereken kívül, amik hozzátesznek a trilógiákhoz.
WayneGace
Igen ő az és egyáltalán nem lerágott csont. Az animációs sorozatokban főszereplő, köze van ugyanúgy Obi-Wan, Vader, Ahsoka karakteréhez nagy mértékben.
Kis túlzással hosszabb csak az ő sztorija, mint a három trilógia együttvéve.
Elég színes karakter, ha érdekel nézz bele. Végül kb kiderül, hogy könnyű vele szimpatizálni és nem is csak gonosz oldala létezik.
[link] SpolierNem csak a mozifilm és Disney sorozatos vonala létezik az univerzumnak.

-
TomDeNemm
csendes tag
nekem a már sokadjára bejátszott "Jedi templom" scene tetszik majdnem minden részben, amiből lehet tudni, hogy most Coruscant-on vagyunk
1x bejátszani tetszett, de már hanyadjára tolják -
Ijk
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Tőlem csináljanak nőkkel sorozatot, de kedvelhető karakterrel. Rey, élőszerplős Ahsoka meg a festett hajú, Mandalóriné, inkvizítor csaj a Kenobiban, Holdo, és most ez a teljesen antipatikus ikertesók ahol már a színészi képességekkel is erős fenntartásaim vannak. Egyedül Rogue One-ban lévő csaj volt számomra pozitív, és persze az egyetlen nézhető SW a Disney-érában. Még most a szintén nem túl jó Tales of the Empire-ben Barisst voltak képesek pozítívan megírni, de az csak egy animációs miniszéria.
Bár ehhez min. ki kellene venni a mostani menedzsment kezéből az egészet és valódi művészek kezébe adni, nem ilyen poltikai aktvista kontent kreátoroknak.
A gond az hogy SW fogyasztók 95%-ban férfiak, fiúk, akiknek olyan karakter kell akikkel képesek azonosulni és egy kiscsaj főszereplővel ez nem fog menni. Lehet erős női karaktereket bele tenni lásd Padmé vagy Leia, de hát ma elfogadhatatlan hogy ne női főszereplő legyen. Pedig jó lenne észhez térni még ha csak fejőgép is, mert a brandet sikerült addig rombolni hogy már önmagában nem fog tejelni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Azért kérdeztem, mert én nem sokat látok már ebben az univerzumban.
Megvolt az ultimate gonosz, a jó, az egyensúly, minden ami ezen felül van, az már csak alul van.Ha láttad már a maximumot, akkor mindig az lesz a viszonyítási alap és sosem lesz elég ami utána jön.
Amióta Thanosz kifeküdt, azóta a Marvel sem talál magára, pedig van elég matériájuk.
A ősfanokat is a régi nagyok 1-1 megjelenésével próbálják megfogni, "Úristen, láttad, ott van Vader!"
Szóval vagy tudja vki mit kellene csinálni, de hallgat róla, vagy mindenki csak találgat.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem nem kizárólag a dizninél, de egyébként rajongói körökben sem tudnák megmondani, hogy minek is kéne történnie.
-
markknight
nagyúr
Azt hiszem a harmadik rész után megvan a második legrosszabb Acolyte rész is. Rettenet, hogy mennyire nem történik semmi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-FreaK-
üzenetére
Akkor viszont a spoileres az innen koppintotta, mert Presumed Innocent-nek volt egy régebbi előzménye.
-
-FreaK-
veterán
Presumed Innocent S01E03
Tetszik a sorozat eddig, bár ennek a résznek a legvégén volt egy érzésem, hogy ezt már láttuk valahol.. be is ugrott:
Easttowni rejtélyek -
Ijk
nagyúr
The Boys már kimerítően átment aktuálpolitikai szatírába, az már csak mellékes hogy szinte teljesen egyoldalúan (gondolom készülnek a választásokra). De annyira megcsömörlött ez az erőltetett "humor" már a 4 rész alatt, hogy lassan szenvedés nézni minden ilyen jelenetet.
-
shotika
őstag
Nem tudom nézte-e valaki még rajtam kívül, de itt a 2. évad
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És manapság ez nem csak a SW-ra igaz.

A Slow Horses nem jött be nekem, szó szerint,
és az a gondozatlan szőrős arc,fej is betette a kaput...