Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv! Gondolkodunk a From nézésén. Mennyire horror? Párom nem horror párti, de pl a Supernaturalt vagy a Stranger Thingssel nem volt baja.
-
Land
veterán
Üdv!
Megnéztük a Mayor of Kingstown 2. évadját is és tetszett.
Kellene kezdenünk egy új sorozatot.
Van ezek között egyértelműen legjobban ajánlott vagy teljesen mindegy melyikkel kezdjük, mert mind jó?Gangs of London
Tulsa King
Slow Horses
Dark Matter
The Outlaws
Izraeli kém -
Land
veterán
Megnéztük korábban az Outer Banks 1. évadját. Nem volt rossz, ritka a kincskeresős sorozat. Persze a tini dráma része annyira nem volt érdekes. Úgy látom a 2. évad Rotten alapján talán jobb mint az első. De a 3-nak rossz az értékelése. Inkább engedjük el az első évad után szép emlékeket őrizve?
-
Land
veterán
Hijacket nézzük. 1 rész van vissza. Izgalmas, fordulatos sorozat. Nagyon bejön.
-
Land
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mikor írtam, akkor még imdb-n nem voltak odaírva a dátumok.
-
Land
veterán
Azt mondjátok érdemes nézni ezt a sorozatot? Első évadot sokak lehúzták anno itt a topicban.
-
Land
veterán
Az Apple Tv-s sorozatokhoz lesz valamikor szinkron?
-
Land
veterán
Ha már sci-fi téma.
Nem vagyok nagy Star Trek fan, a régi sorozatokat sem láttam. Egyedül az elmúlt 10-15 évben készített filmeket néztem meg és tetszettek.
Az alábbi 3 sorozatot különösebb ST előképzettség nélkül is lehetne követni? És ha igen ajánlottak? Milyen sorrendben kellene nézni?
Star Trek: Discovery
Star Trek: Picard
Star Trek: Strange New Worlds(Az Orvillet a héten kezdtük el nézni, eddig tetszik.)
-
Land
veterán
Az ilyen összeeskövős, akció sorozatból kis politikai szállal megfűszerezve van még ajánlott ezeken kívül?
Ezek tetszettek: Recruit, Night agent, Rabbit holeA Diplomat is hasonló lenne?
-
Land
veterán
Akkor végignézzük. Végülis csak 6 rész. Lehet az sem segített, hogy hullafáradtan néztük meg az első 2 részt.
-
Land
veterán
Elkezdtük nézni a White Lotust, mert kritikák szerint jó és 7.9 imdb. 2 rész ment le és nem érzem a nagy késztetést, hogy nézzem a következő részt. Ez végig ilyen lesz vagy be fog indulni?
-
Land
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Twin Peakstől kicsit félek, hogy agyrohasztásnak túl "figyelős" sorozat. X-Aktákat láttam régebben. A Money Heist 1. évadját megnéztük, de a későbbieknél olvastam már, hogy felesleges, meg nem annyira jó, így nem tudom megéri-e belefeccölni tovább is a drága időt.
Di Natale: Egy darabig néztem, aztán kaszáltam. Szenvedtek csak össze vissza.
-
Land
veterán
Üdv!
Az utóbbi időben úgy nézünk sorozatot, hogy nézünk egy "húzó" sorozatot és egy tölteléket (nyomozós).
Kezdünk kifogyni a húzó sorozatokból, erre kérnék ajánlást.
Ezeket tekintjük húzónak: Andor, House of Dragon, Reacher, Stranger Things, The Book of Boba Fett, Mandalorian, The Lord of the Rings The Rings of Power, The Witcher, Peacemaker, The Boys.
Tehát ami valami miatt kiemelkedő: látványos, vicces, izgalmas stb
Keresgéltem, de nem találtam sok kimaradt AAA sorozatot.Ezek jöttek szembe:
Dead to me
Sandman
Des
LokiTudtok még ajánlani húzó sorozatokat a felsorolásomon kívül? Ajánlott valamelyik a listámról?
-
Land
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Humoros időnként és nyomozós? Fő szál van vagy minden részben más az ügy?
k-adi: Felüdülés volt a Reacher.
-
Land
veterán
Tudtok ajánlani a Reacherhez hasonló időnként humoros, de alapvetően izgalmas, nyomozós sorozatot?
-
Land
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Imdb 3.7? Ejha

volandy: Felírtam ezeket, köszi.
-
Land
veterán
Köszönöm srácok. Igazából bármelyik nemzettől jöhet a sorozat. A skandináv/brit jelzőt azért használtam, mivel főleg tőlük láttam jó krimiket.
-
Land
veterán
Mi ma kezdjük a The Chestnut Man-t.
Tudtok ajánlani jó skandináv/brit minőségű krimit?
Ezeket láttam a krimik közül és tetszettek:
Broadchurch
Clickbait
Bron
Harpers Island
Luther
The Killing
The Night of
True Detective
Vigil
Mare of EasttownKöszi!
-
Land
veterán
Üdv!
Ez a Clickbait krimi sorozat eléggé bejött nekünk. Van ehhez hasonló sorozat, mely hasonlóan izgalmas és csavaros a történet?
Illetve tudtok ajánlani izgalmas post apokaliptikus sorozatot? Köszi! -
Land
veterán
Van az utóbbi 2 évben jó sorozat, melyet nézeti magát? Megnéztük a Squid gamet és az ilyen volt. Rendesen vártam mindig a következő részt. A többi sorozat, amit nézünk ennyire nem érdekes sajnos.
-
Land
veterán
Van ajánlott szinkronos kaland sorozat? Kicsit kezd mostanában sok lenni -az amúgy teljesen jó- több nyomozós sorozat, melyet nézünk. Kellene változatosság.
-
Land
veterán
Tudtok ajánlani természetfeletti/szörnyes/nyomozós sorozatot?
Olyasmit mint a Supernatural, X Akták stb..Epizódikus, izgalmas, csavaros.
-
Land
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valami katonás, akciós, lövöldözős:
Én nem láttam, de a Jack Ryan lehet ilyen: [link] -
Land
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány "húzó" sorozatot? Értem ez alatt amely álleejtős, egymás után több részt megnéz belőle az ember. Jelenleg nincs ilyen sorozatunk.
Ezeket nézzük most, szórakoztatóak, de semmi extra:
Altered Carbon S02, Bones S08, Brooklyn 99 S06, PErson of Interest S05, South Park S23, The 100 S05, The Outsider S01 és elkezdtük tegnap a Mindhunter sorozatot, illetve le van szedve a Westword 2. évadja. Köszi! -
Land
veterán
Most végeztem a Broadchurch 1. évadjával. Zseniális dráma, amolyan Killing szerű nyomozós , de nekem bejön az angolsága. Mindenkinek ajánlom!
-
Land
veterán
Megnézte valaki a Killing Eve-t? Tényleg annyira jó?
-
Land
veterán
Elkezdtük nézni a Bones sorozatot. Tetszik nekünk viszont ncoren eléggé hiányos a "készlet". Van tipp, hogy a 2. évad hol lehet fent minimum 720p minőségben? Köszi!
-
Land
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Hasonlóak vagy komolyabbak, de nyomozós?
-
Land
veterán
Üdv!
Sajnos úgy néz ki ma kivégezzük a Castle sorozatot, melyet nagyon szerettünk. Itt az ideje megtalálni méltó utódját.
Nyomozós, néha vicces, könnyed, de minőségi sorozatot tudnátok ajánlani?
Amit nézünk hasonló vonalról, de szünetel vagy még nincs meg az új évad szinkronja: Lucifer, Lethal Weapon.
Esetleg ezek közül?
->Orange is the new black, iZombie, Ray Donovan, The Night Of?Köszi!

-
Land
veterán
Prison Break új évada annak is ajánlott, aki nem látta a régieket? Én láttam, nagy kedvencem, de barátnőm pl csak az első évadot látta anno.
-
Land
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Pl nekem bejött a Z Nation is, mely imdb-n nem domborít jó pontszámmal, de pl a Defience nagyon töltelék sorozat volt. Semmi extra, de azért végignéztem. A Sanctuary, mely szerint a megvalósításban gagyi volt, de azt is végig néztük barátnőmmel, de jelenleg elég sok minőséginek tartott sorozatot tudnánk elkezdeni. Pl. GOT, Gotham, Shield ügynökei, Daredevil, Jessica Jones, Black mirror, Colony, Mr. Robot, Humans, Legends of tomorrow, Shannara krónikái, Westworld stb
-
Land
veterán
A Dark Matter milyen minőségű az Expanse-hoz képest? Érdemes nézni?
-
Land
veterán
Köszönöm, akkor lesz mit nézni. Csak nem szeretném, hogy ez is érdektelenségbe fulladjon, mint az Arrow, pedig azt szerettem egy darabig. A Stranger Things, Banshee, Lost, Prison Break pl eléggé tetszettek végig.
Nézni fogom, akkor mindhármat, sőt utánaolvasva a Daredevil is erősen ajánlott.
Ha még Marvel: Jessica Jones is faszányos?gyuromoj: A Lucifer milyen jellegű? Nyomozós, krimi, horror? Annak is jó az imdb pontszáma.
-
Land
veterán
Bár nem feltétlen lényeg az imdb pontszám, de a Carter ügynöknek (8.0) és a Gothamnak (8.0) magasabb az átlagpontja, mint a Shield ügynökeinek (7.5). De ha azt mondod okés, akkor elkezdjük.
A Sherlock nagy kedvenc, csak a mostani évadot nem láttam még, de megvárom a szinkront, ahogy az előzőeket is úgy láttam.
-
Land
veterán
Kezdenénk egy izgalmas, érdekes, akár epizódikus (minden részben más után nyomozós), scifis, fantasys sorozatot.
A kiszemeltek: Carter ügynök, Shield ügynökei, Gotham, Legend of tomorrow, Daredevil (feliratosan) + bármi ezekhez hasonló.
Black list és a Castle nagy kedvenc. Tudom utóbbi az vicceskedős nyomozós és nem scifi, de nem baj ha picit fantasy a világ ha jó esetek vannak.
Arrownál megálltunk a 4. évad elején, Flash még nem kezdtük el. Félek az is hasonlóan puding, steril sorozat lenne. Nekem picit elment a kedvem az Arrowtól, de majd folytatjuk az S04E01-gyel, nem szoktunk sorozatokat félbehagyni.A felsoroltak közül melyik a legjobb, amely tartja a szintet? Esetleg valamiért a felsorolásomból kimaradt titkos esélyes?

-
Land
veterán
Stranger Thingst mennyire necces barátnővel nézni, aki a Supernaturalt szereti, a WD sok neki mert zombis, alapból pedig nem szereti a horrort, de az izgit igen.
-
Land
veterán
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Hú tényleg abból vagy 10 éve megnéztem pár évadot.

-
Land
veterán
Prison Breaknek lesz új évadja? Tutira?
Szerkesztve: Valóban látom írtok itt róla. De hát ki lesz a főszereplő benne?
AHS lehet jó sorozat, de horror barátnőmmel nem jöhet képbe. Különben már a Stranger Thingset néznénk, amit egyedül fogok nézni vélhetően.
A Gothamról sorozatjunkien elég vegyes a vélemény, sőt inkább rossz vélemény van róla az évad értékelések alapján.
Mr. Robot izgalmas vagy vontatott? Az elsőről jókat olvastam, a második évad valóban megosztó. -
Land
veterán
Üdv!
Barátnőmmel sok sorozatot nézünk (néztünk együtt). Van egy listám, amit el kellene kezdeni, de hátha kapok tőletek egy ajánlott sorrendet.
Amiket mostanság nézünk (vagy szinkronra várunk): South Park, The Big Bang Theory, Supernatural, Brooklyn 99, Arrow, Castle, Justified, Black list, Aranyélet, Blindspot, Bosch, Wayward Pines, Egynyári kaland.
Végignéztünk: Fringe, Sanctuary, Lie to me, Chuck, Battlestar Galactica, Misfits, How i met your mother, Eureka, Legend of the Seeker, Dr. House, Sherlock (angol), Haven, Banshee, Londoni rémtörténetek.
Kiszemeltek (sorrend nélkül): Legends of Tomorrow, Frequency, Humans, Marvels Agent Cartel, Mr. Robot, The Expanse, The Shannara Chronicles, The 100, Wesworld, The Flash.
Főleg szinkronos érdekel jelenleg és ne laposodjon el a 2-3. évad után. Semmi kedvünk végigszenvedni egy sorozatot kötelességből, csak mert az 1. évad még jó volt. Ami megtetszik azt végig szoktuk nézni.
Szeretjük a jó vígjátékokat (HIMYM, B99, BBT), szeretjük a jó nyomozós sorozatokat (Bosch, Castle, Sherlock, Lie to me, Black List, Blindspot), a poénos/nyomozós sorozatokat (Castle, Eureka), szeretjük a rejtélyes/lényes/Sci-fi sorozatokat (Supernatural, Fringe, Wayward Pines, Misfits), a fantasy sorozatokat (Legend of the Seeker (tudom ez azért nem "A" kategóriás, de nem túl bő a kínálat), és sajnos kb ennyi ebből a fajtából), álleejtős/izgalmas/kemény sorozatokat (Banshee nagy kedvenc).
Amit én nézek vagy végeztem velük, tehát nem jöhet szóba: Z Nation, WD, The Strain, Vikings, Argo, Bates Motel, Ments meg, Defience, GOT, Bloodline, Ash vs Evil Dead, Dexter (vége), Breaking Bad (vége), The Killing (vége), Luther (vége?), Strike Back (vége), Prison Break (vége), Lost (vége), Harpers Island (vége), Jericho (vége), Generation Kill (vége).
A kiszemeltek között van nagyon ajánlott vagy van amit lehagytam és érdemes lenne belekezdeni? Ismétlem szinkronos a cél és végig érdekes, izgalmas, vicces vagy bármilyen legyen aminek kitalálták, tehát tartsa a szintet.
Köszi!
-
Land
veterán
Üdv!
Barátnőmmel nagy sorozat fanok vagyunk. Elég sok sorozatot nézünk és fejeztünk már be.
Kicsit a comedy/Sitcom sorozatokkal vagyunk meglőve.
Amelyeket nagyon szerettünk vagy szeretünk: HIMYM (befejeztük), The Big Bang Theory (a szinkronos részek kipipálva), Community (még nézzük, bár kissé lapos lett - 3. évad végén járunk).
Tudtok ajánlani hasonló színvonalú komédiát, amit érdemes elkezdeni? -
Land
veterán
Tegnap érdeklődve kattintottam a "Fáradt gőz" szóra és meglepődve tapasztaltam, hogy szinte minden létező dologról van is topic. Sorozat "függő"-ként úgy érzem itt a helyem.
Nagyvonalakban hogy miket láttam: Lost, Dexter, Battlestar Galactica, Fringe, Eureka, Luther, Dr. House, Breaking Bad, Legend of the Seeker, Lucky Lui, In Fades, Prison Break, Hős alakulat, Elit alakulat, Jericho, Irak, Rejtélyek városa, Hazudj ha tudsz, Sanctuary, Generation Kill, Harper sziget...
Jelenleg is nézem: Supernatural, Arrow, Így jártam anyátokkal, Fargo (végignéztem eddig), Vikings, Justified, The Walking Dead, Strike Back, Sherlock, Misfits, Haven, Killing, Ments meg, Homeland, Community, Deadwood, The Big Bang Theory, X-akták, Chuck, Primeval, Castle, V...
Azért van ami évek óta jegelve van persze...
Amikben gondolkodom: Trónok harca, Kemény motorosok, The Flash, Once Upon a Time, Hannibal, Banshee, Gyilkos hajsza, True Detective, 24, The 100, Londoni rémtörténetek, Falling skies stb...
Aztán fene tudja. Egy ideje már nem kezdek bele újba, mert iszonyat idő ezekkel is haladni. Sőt sokat jegelek, mert munka mellett már nem jut annyi idő a nézésükre, mint régen suli alatt.
Ti melyeket ajánlanátok a felsoroltakból vagy lenne más tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Fujifilm X
- RAM topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest