Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Tudom, hogy sorozatos topik vagyunk, de pls engedjük már el a RoP-ot, már annyit ment az ekézése, hogy semmi értelme folytatni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Why The Rings Of Power SUCKS Part 5
..amikor már 5 részes rinya van a sorozatról, tudod hogy tényleg sz@r

-
-
Tasunkó
őstag
válasz
myckey
üzenetére
Amikor a fater odaugrott, a Looney Tunes v
az első sorozatban a fiatal Dúrin egy bunkó volt, a másodikban meg bőgőmasina, az öreg meg fullbunkó,égét láttam felsejleni, amikor Dodó kacsa felugrik. Nem értettem a topicban említett drámáját, mert ez minden ami kiderült róluk,ezen kívül kapzsi és megintbunkó, Lepkesúlyú.hol itt a dráma, annak van drámája akinek vannak bemutatott dilemmái, amiből választania kell. Boromir halálát a stáb reggelijébe keverték. annak a brutalitásához, az sem érne ha mindenkit kinyírtak volna galádul, mégHaldír halálához, és is.Szauron-t
Jó sokat sírtak, férfiak, talán anők is. A szemcseppekre kft.-t bízhattak meg ami a Covidkor azokat a fertőtlenítőket adagolta csak magasabbra állították és kicserélték szemcseppre. -
-FreaK-
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Citadel: Diana (2024)
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Matilda De Angelis alakítása vagy a haja a nagyobb bűn ebben a sorozatban, pedig már lement az évad finálé is. Az alap ötlet egész jó is lenne, mindig érdekes, hogy a "közeljövőben" lévő dolgokat hogyan képzelik el a forgatókönyv írók, milyen jövőbeli technológiák lesznek (itt az okos-kontaktlencse ment nagyot) és azokat hogyan használják majd a karakterek.... de ennyiben ki is fúlt a sorozat, egy izgalmas spin-offot vártam az eredeti Citadelből, de csúnya hasonlattal élve: egy mostohagyereket kap a néző, amit lehet szeretni de nem az igazi... az akciók még elmennek szódával csak-csak (bár itt is mindenkit lekaratéz az 50 kilós csaj..
), de a családok közti viszályt jobban is lehetett volna szerintem.Viszont ez az első olyan sorozat (legalábbis amit én láttam ilyen kémes-maffiózós vonalon), ahol az alvilág urai Alfa Romeo kocsikkal mennek... (jó mondjuk mivel olaszban játszódik ezért kicsit adja magát) kivéve a főszereplő, neki azért egy merci G Wagon van
(ami akkora, hogy alig látszik ki belőle, elég vicces amúgy
)szerk: remélem a következő spinoff, a novemberi az visszahozza a sárból ezt... mondjuk ennél csak jobb lehet

-
stoon
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
még nézz meg egyet

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ja nem ér 8-at szerintem sem.
-
dellfanboy
őstag
sokat játszottam az arkham city-vel meg a knitght-val, és bejött.
elkezdtem nézni a pingvin sorit, + szirmai is felszopta rendesen yt-n.háát 3 epizód után ez nekem távolt van az év sorozatától, nem is értem az imdb 8.8-t nálam ez egy erős 7
-
myckey
veterán
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Season 2 !Az első évad hosszúra nyújtott tészta lett, pár felesleges szállal, karakterrel és hát sokszínű egyéniségekkel, plusz ugye a készítők nem szerezték meg Tolkien alapanyagát ( egészében ).
Kaptunk egy időszakot ami egyébként sem igazán kibontott, de rohadt érdekes és jó sok dolgot bele lehet szőni, míg ténylegesen elérkezünk a rajongók kedvenceihez. Valahogy fel is kellett építeni ezt az egész katyvaszt...tették is a saját szájízük szerint (hűség ide vagy oda). Van aki elfogadja, van aki nem...Én örültem neki, jó volt látni a LoTR világát, az ismerős karaktereket, helyszíneket, kosztümöket, még a zenék is passzoltak, bár nem értek fel a filmekhez. Leszámítva a finálét. A széria hangvétele is komorabb lett, amit egyébként nem bántam.Második évadtól már többet vártam, többet is kaptam...de azért került bele pár defekt, szóval felemás a szájíz.
7.5/10Azon már túltettem magam, hogy a színészek miként illenek bele a lore-ba, igaz ez az alapra is, meg a történetekre. Ez itt az Amazon.
De a logikai hibák, irracionális események és következetlenségek...az otromba írás azért rányomta a bélyegét, még a legjobb részekre. Akadnak apróbb hibák és ordenáré baromságok is, amik kiverik az ember szemét, laikusként. Nem is értem, ott, a hozzáértőket...Fail Compilation.( Vágta-->megtorpanás--->szépek és ocsmányak heloszia--->teleportálás--->törpék--->RESURRECTION ! ( pedig már kezdtem örülni, hogy kiírták a darkelf superherot, de nem ! ) Tetszett, hogy elmagyarázták
kapcsán, miként került oda, ahova...az első évad kb. a szőke hegyesfülről szólt, míg a másodikban aSauron . Ők vitték el a sorozatot a hátukon, a legemlékezetesebb monológok és jelenetek is ide köthetőek, sztm. Ezek viszont valóban jól sikerültek és úgy ütöttek, szóltak nagyot, hogy nem volt benne semmi erőltetett. Fanservice 110 %, The Lord of The Rings ! . Kegyetlen jól alakított a két színész !főmocsok parádézott, karöltve a legnagyobb kováccsal
Miattuk megérte átverekedni magam a többi részen és eseményen. Nem a csilliós költségvetés, meg a szuper látvány vagy hadakozás, és egyebek...akkor működött leginkább a sorozat, mikor ők voltak terítéken. A karakterek habitusa, a formálódás, ármány...zseni ! 
De kevesebb idő jutott a többi szálra, karakterre...persze ez egyébként sem túl sok, ha ilyen szélesen futtatják a cselekményt. 8 epizódban. A másik pozitívum a törpök otthona. Ami a hegyen belül zajlott, az szépen fel lett építve, ki lett bontva a családi szál, dráma és tragédia...
. Ennyi !Balrog ! BALROG ! hát az EPIC volt. ( persze itt sem értettem a böszmemocskot, de hát hagyjuk is már)Mikor a fater odaugrott, A többi szálat is sikerült tovább vinni, a végére valamennyire konzisztensen elvágni, kifuttatni, de az előző kettőhöz egyik sem ér fel...
, szóval vicc.darkelf superhero kapott egy Life bonust
Szőke cicababa sem volt túl eszes...DE a végén szépen beérett, annak azért örültem amit ott alakított, jó volt a szöveg is. Kicsit giccses, de kellett.
( de itt sem úsztuk meg, felesleges drámaiság nélkül, ami már a filmben sem működött, Aragorn kapcsán...mert egyértelmű, mi fog történni. )
A nagy elf is csak-csak összeszedi magát...itt volt a pozitívum, a fizimiskája meg olyan, amilyen. Az ő jelenléte, szövegelése és szerepe tetszett, örültem neki. A sötét oldal pedig súlytalan volt... kaptunk némi Harry Pottert is, jót mosolyogtam rajta.Bombadil Toma
Végére maradtak az emberek...ez sem lett túl acélos szál, bár az az ütnivaló gyerek, az jól hozta a szerepet, rühelltem. Persze az uradalomban olyan pálfordulások akadtak, amire csak meg az ocsmány csürhéje tudott rátenni egy lapáttal. Itt is ott is csak lestem, hogy ezt hogy akarták a készítők. Hülyeség, hülyeség hátán. Egész tűrhető volt aSauron hangvétel, kezdetben tetszett is...aztán összecsapták, akár grandelf barátunkat is.polgárháborús és aIsildurról ...hát ő is ott volt a sorozatban. Ennyi. Legalább a víz másik oldalán voltak értékelhető momentumok a család oldalán, megmutatkoztak bizonyos erények.szerelméről !Előkerült a kard is 
*Az elkorcsosult urambátyámat sajnáltam, ő egy jó figura volt...elég nagyot ment Mordor oldalán, róla meg is feledkeztem. Viszlát Adar. Így vagy úgy, de körvonalazódnak az események, talán sikerül elvarrni pár szálat is, és egyszer megérkezünk oda, ahol valami más elkezdődött. Middle Earth lassan formálódik, kevésbé szép arcát fogja mutatni.
az első szög a koporsóban.Eregion
A konfliktusok is kiéleződnek majd, a szerepek is beérnek... és mutatják mire is képesek. Jó és rossz értelemben is, egyaránt. Már csak valami konkrétabb magyarázat kellene.a gyűrűk már adottak A látvány eddig is rendeben volt, kedvenc jelenetem a
kapcsolódikBalroghoz
de akadt még pár szívmelengető rész, nagy totál, ami hajazott a filmekre is. A filmekre több helyen, helyszínen is ráismerhettünk. Nem is lehet tőle elvonatkoztatni, van miből meríteni. Ez jó, rajongóként értékelem, csak ugye ott a másik oldal, hogy ott bizony egyes jelenetek jobban kivitelezettek. De ez csak sorozat... húztam a szám szélét, a sorozat kapcsán, másfelől pedig betalált. Vegyes, de azért jó.A végső csatán is 
A zenei anyag sztm fejlődött, most több tracket kedveltem meg... ,Bombadil A Troll és a tünde ének...mind remek ! Várom már a következő évadot, egyfelől mert érdekel a Lore, hogyan alakulnak a szálak... másfelől mert a másodikban jóval több a jó dolog mint az elsőben, harmadrészt pedig jó ránézni a szériára, ezt azért el tudom viselni, Tolkien kapcsán.
Egy fokkal sztm még tragikusabb, komorabb és brutálisabb is lett, a filmekhez képest pláne. Csak a forgatókönyv...meg az a sok irracionális baromság. Legalább ezt ne !

[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Pedig IMDB értékelések alapján a második legjobb évad a sorozatból.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen már érezhetően hígult a minőség.
-
-
wolf88
aktív tag
A Slow Horses készítője elmondta, hogy tervei szerint mind a 9 könyvet adaptálná a sorozatban – Mick Herron most írja a kilencediket.
-
stoon
addikt
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Vagy, tudják hogy ez majd nyereségbe fordul. A Star Wars filmeket megnézik majd a mai 8 évesek ha elérik a Pegi-t, és előfizettetnek a szüleikkel, majd maguk előfizetik. Amúgy az a pénz amit kiadtak rá, ki tudja miből van. Lehethogy bangladeshi nyomorultakon keresték meg rá. Azokra még sokáig számíthatnak. terjeszteni az igét is pénzbe kerül, a kor filozófiáját. Médiát is venni kell, ezek nélkül a kiadások nélkül lehethogy egy globális haszonban akkora visszaesés keletkezne, hogy így olcsóbb. Az a veszteség csak egy mikrokozmosz vesztesége, egy bizonyos időben.
-
válasz
Tasunkó
üzenetére
De pont ez a probléma, hogy ha veszteségesen mehet hosszútávon is, akkor nem érvényesül a kapitalizmus lényege. Valakinek pedig ugye ki kell fizetnie.
Ott a Marvel-recept, az tökéletesen működött. Én utáltam, de tagadhatatlan hogy sokan imádták, így profitábilis volt. Most ez nincs, elmúlt, megszűnt, nem tudják reprodukálni. Közben meg a streaminget valamiből fenn kéne tartani...

-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Ja igen, hogy veszteséges lesz majd hosszútávon is. Az idő függvénye, tehát a sorozatok fennmaradnak. Persze emelik a díjjakat, ezt megint nem tudják a végtelenségig. Szerintem ez tutibefektetés nekik, azért toltak bele annyi pénzt, de a hatékonysággal lehet gond, és próbálják kitalálni hogy oldják meg. Biztosan szeretnének olyakat gyártani ami állandó fejőstehén, mint a Breaking Bad.
Itt a kapitalizmus problémája jön a képbe, hogy a tehetséget nem lehet kényszeríteni. A kreativitás az akkor jön ha nincs tétje, tehát annak a rendezőnek tökmindegy hogy ma sikerül leforgatni, úgy is meglesz mindene, az írónak sem kötelező megírnia és akkor megírja. Ezt a haszonelvűség mértéke ellehetetleníti, stressz alatt ez nem fog menni, így próbálják azokat az aspektusait megismételni, amire tudnak befolyást gyakorolni, mivel a tehetségre nem nagyon tudnak. Szeretné ez a rendszer, meg a kor azt hinni, hogy minden pénzkérdés, hiszen a pénz a minden, de nem az, és olyan mértékre spilázták ezt a hitet, hogy már bugyuta. Itt követik el a "csalást"(amiről valószínűleg fogalma sincs) a videóban, hogy rákenik a forgatókönyvíróra, aki eladja a művet, hiszen honnan tudnák hogy az a mű értékes.Eleve olyat pénzzel nem tudnak előállítani aki megmondja. -
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ontopikká tettem a hsz-eiknet, hisz sorozatokról van szó.
Hát pl a komplett Disney film- és sorozatgyártás erről szól, meglévő franchise-okat egészítenek ki. Csak elég gyenge minőségben, s ez szerintem nem fenntartható. Ugye ez a nagy üzleti terv mindenhol, beleértve a streaminget is:
1. Iszonyatos pénzt ölünk egy szolgáltatás kifejlesztésébe, fenntartásába.
2. Szinte ingyen adjuk a fogyasztóknak.
3. Leuraljuk a piac egy jelentős részét.
4. Megemeljük az árakat.
5. ???
6. Profit!Jelenleg a 4. fázisban vagyunk. Miközben szvsz gyenge a sorozatok színvonala, habár azért nem mondom azt, hogy nincs jó, de nem nagyon van.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Ha még több pénzt lehet csinálni vele, akkor igen. Egyébként van olyan is aspektus is, hogy tényleg nem kompatibilis, de hogy ontopic maradjak valamennyire. Például egy sorozat jó befektetés, mivel A Gyűrűk Ura film, 20 év múlva is fog rajongókat kreálni, azok mégtöbbet akarnak, így előfizetnek a Netflixre(szerk. mert az amazonon megy)csalódnak de nem baj, a bankban abból az amazonpénzből 20 év múlva ennyi sem maradna.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Részben a pénz, de a kapitalizmus működik így. Már ez a videó is egy kapitalista, mert tereli magáról a felelősséget, és ráruházza a kisemberre. Annyi hülyét ráeresztenek az egy értelmesre, aki rendesen meg akarja csinálni, hogy képtelenség állni a sarat. A látszat számít így az összes rendező, forgatókönyvíró, nem a hozzáértéséből van ott, hanem hogy jól menedzseli a hozzáértés látszatát. Tipikus példa a Last Of Us. Neil Druckmann játékának tudják be, de csak az a biztos hogy az ő neve volt feltüntetve a Playstation cégnél, és a játéknál. Azt hogy ki vagy méginkább kik csinálták valójában, nem tudták kiásni, de nem is akarják, mert a bevételt a franchise biztosította a többi csak plusz, ami kiszámíthatatlan a tőkések számára. Tisztelet a névtelen hősöknek, sosem tudjuk meg.
Vagy a Gyűrűk Urából mi lett volna ha a woke-korszak beéri, és akkor csinálják meg? Egy hatalmas véletlen a jó produkció, ahol a korszellem, a stáb, minden összeállt, és az idióták elvesztették a kezdőrúgás lehetőségét. Ezenkívül kis részben egy egy személyiség az utolsó verejtékéből küzdi össze. -
Miért készülnek manapaság ennyire rossz sorozatok? (2 perces vicces videó)
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Tomb Raider: Lara Croft legendája
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft (2024)
season 1 finaleNagy reményekkel kezdtem neki, aztán egy közepes semmi lett az egész, itt-ott bekúszik pár eléggé kilógó, nem odaillő dolog, irányzat... mondjuk így, és akkor senki nincs megbántva. A story sima-semmilyen, a VO viszont jó és az animáció is.
-
csaabz
őstag
Végignéztem a Starting 5 -ot. Akit érdekel az NBA, érdemes belekezdenie.
-
Janaboy
Topikgazda
Agatha új része megint érdekes volt.
De ez megint picit zavarossa teszi az egész sorozatot eddig.
SzóvalBilly vagy William egész végig játszotta magát Agatha felé? Meg oké a másik két boszi hallott, de mi van Audrey Plazaval? 
-
Dune prequel trailer?
MAX nov 17.
Szigorúan az előzetes ígéretesnek tűnik. GoT scifi bullshit köntösben. Jó színészekkel. Hàtha nem cseszik el (dehogynem, nyilván).Jah látom már linkelték. Nem csak nekem jutott eszembe a GoT

-
-FreaK-
veterán
Dune: Prophecy | Official Series Trailer | Max
Trónok harca az arrakison. Valahonnan nagyon ismerős volt a herceg(?) csávó, aztán rájöttem: Raised by Wolves-ból (azóta is sajnálom hogy elkaszálták)
-
basaharc502
aktív tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy ez a sorozat bármire is választ tud/fog adni. Az elmúlt 2 évadban hány kérdés, szituáció merült fel, amire már azért illett volna adniuk valami magyarázatot? Megszámlálhatatlanul sok... De egyik feldobott szál sem lett kifejtve, megmagyarázva, ne adj isten elvarva. Ezért szálltam ki s03e01nél.
-
gyuromoj
veterán
FROM S03E04
Mi a fene folyik már itt?!
-
volandy
senior tag
Ancient Apocalypse(Emberek az emberiség előtt)
Graham Hancock újságíró beutazza a világot, hogy az utolsó jégkorszakig visszanyúló titokzatos, elveszett civilizációk bizonyítékai után kutasson.
A dokumentumfilm zseniálisan összeállított, egyszerűen érthető és logikus magyarázatokkal tárja fel az összefüggéseket. A képi megjelenítések rendkívül jól szerkesztettek, így a laikus számára is érthetően mutatja be a lehetséges környezeti változásokat. És igen, Graham Hancock egy kiváló író és oknyomozó az én szememben. A jövő majd igazolja őt, előbb vagy utóbb.
Az újságíró felállít egy elméletet és az elmélet lényege, hogy nagyjából 12 ezer éve egy üstökösök becsapódásával és özönvízzel járó kataklizma elpusztította a Földön élő fejlett civilizációt, amelyek túlélői a tengeren utaztak tovább, és úgy adták át a matematika, az építészet vagy a mezőgazdaság tudományát az ismert ókori kultúráknak.
„Graham Hancock sorozat epizódjainak egy részét azzal tölti, hogy Indonéziától Törökországon és Máltán keresztül Mexikóig bejárja a legfurcsább régészeti lelőhelyeket (megalitikus építményeket, tengerfenéki kőformációkat, föld alatti városokat, piramisokat, szertartásos helyszíneket), ahol az elméletét alátámasztó kutatási adatokról számol be, a képzett régészek szerint ----igencsak szelektíven bánik--- az elérhető tudományos eredményekkel. Az epizódok fennmaradó részét azzal tölti, hogy egyfajta mártírnak, harcos igazságkutatónak, a tudomány felett álló szakértőnek állítsa be magát: miközben elmondja, hogy pusztán újságíróként végzi kutatásait, egyből védekezéssel támad, és hangsúlyozza, hogy a régészek csalónak tartják, és el akarják hallgattatni.” -
A nyomozó (Tracker) [D+, feliratos]
Mintha nem írt volna róla senki még?! Mondjuk sokat nem lehet írni róla. A magyar címmel ellentétben nem egy nyomozóról szól, hanem egy "jutalomvadászról", aki eltűnt személyeket vagy egyéb dolgokat kutat fel a felkínált jutalom reményében (ami azért gyakran kapcsolódik valamilyen bűncselekményhez). Egy epizód egy eset, de van egy eddig nem túl izmos háttérszál a főhős saját családjában lappangó rejtély(ek)ről. Nem igazán újszerű, nem különösebben mély, és nem is körömrágóan izgalmas, de egy fárasztó nap után kikapcsolódásnak pont jó (YMMV). Természetesen woke, de egészen finoman adja elő.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tasunkó
őstag
válasz
totron
üzenetére
Az utolsó 2 részben domináló
Az életüket a rendszerben, de nem úgy hogy ölelgetik egymást, meg sziadrágám, hanem valami szálakon keresztül.Cia-s bennfentes felvigyázónak a karakterét, családját, életét, építhették volna már korábban, hogy működik, mit hazudoznak egymásnak, vagy mit tudnak. A sorozat nagy része az utolsó 2 részben pörgött le, addig csak mentek a sejtetések lapos karakterekkel akikről semmit sem lehetett tudni, csak elfogadni hogy jó hogy szerepelnek. Túl sokat pazaroltak a felügyelőkre időből, és keveset mondtak róluk, de az még a jobbik része volt, például amikor az öregek ott merengtek hogy milyen volt régen az nettó fölösleges volt, nem mondtak vele semmit, csak nézették, és sok semmitmondó töltelék 10 perceket szúrtak bele. A Ferguson csaj is főleg pózolt, de nem vált kedvelhetővé, ami nem a színésznő hibája, egyszerűen ennyit írtak rá, hogy időnként befeszül, meg kihúzza magát, ami még annyira sem elég hogy ne lökjem le a Tajgetosról.És főleg arról hogy létezik ellenállás, akik a ragasztószalagot rátekerték, azokról lehetett volna többet megtudni, hogyan működnek, miben hisznek. -
ViZo72
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az sem baj ha zenélget helyette az öreg Jeff, szerintem jópofa.
Csak egy kis érdekesség, nem mai már de Nekem most jött szembe...
(Van frissebb anyag is csatornáján de ez tetszett meg.)
https://youtu.be/3ipXA9lJzc0 -
Tasunkó
őstag
válasz
totron
üzenetére
Az ismert színészek gyakran csak az első sorozatban szerepelnek, amikor felfuttatják. Úgy saccoltam Tim Robbins azért vállalta el, mert kedveli a balos történeteket, nem kifejezetten politikailag balos, hanem ilyen humánus vagy szabadság jellegű mondanivalóra könnyebben rábólint, akár kevesebb pénzért is. Az első sorozatnál a vége felé sok érdekes információt csak úgy bedobáltak, ezt egy más narrációban jobban be lehetett volna osztani, mert az első 2/3 meg vontatott volt. Balosság ide vagy oda,senki sem szólta volna meg ha lép, mert nem volt valami meggyőző produkció.
-
bobalazs
nagyúr
Slow Horses’ Renewed for Season 6 at AppleTV+
-
-FreaK-
veterán
-
basaharc502
aktív tag
válasz
totron
üzenetére
Szerintem nincs és nem is nagyon volt túlhypolva, max az elején...amikor még csak promózták. Utána meredeken lefelé ívelt, úgy, hogy szépen földbe is állt és lengett a kasza, nagyon helyesen.
Ha onnan indulok, hogy
az egész csak egy szimuláció, amivel az űrben töltött utazást akarták "színesíteni" és ezt éreztették volna megfelelően velünk, hogy valami nem stimmel, mindezt megfejelték volna egy 1800-as éve végi "érdekes" sztorival akkor ütött volna rendesen...de így, hogy az egész sorozat egy rém értelmetlen baromság, teli olyan zsákutcákkal, hogy visszanézve sincsen semmi értelme sok párbeszédnek, jelenetnek így tökéletesen értem, hogy miért kaszálták el. Illetve ha az alapsztorit nézem, akkor ez amolyan egyszeri puskapor...a 2. évadra más irányt kellett volna vennie a sorozatnak, hiszen ott már az űrben kellett volna a sok baromságot folytatniuk. -
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ófakk.
Imádom a woke-ot. Egyrészt a LC univerzumban kábé zéró szerepe volt a szexualitásnak (ha eltekintünk a Larárarecskázósóhajtozó
kiskamaszok millióitól), a külső évtizedek óta mégis meghatározó. Ezt nem lehet csak úgy pofán rúgni, illetve kikérem magamnak. Másrészt ne rakják tele azonos nemű szerelemmel, mert lásd első pont. Amúgy mindenzt hajlandó vagyok elnézni simán, ha jó a szajré. Szerencsére lemondtam az összes rrabló, igénytelen, nyavajás sztrímert már. #Csakavirágbolt,
az is csak akkor, ha tényleg érdemes. -
-
-
Tasunkó
őstag
Nem játszottam vele, de úgy tűnt hogy a Tomb Raider mindigis az orbitális csöcsökről szólt. Mondjuk a játék új részeiben kisebbek lettek a mellei, ez a sorozatban mindenképp hátrány.
-
-FreaK-
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Pont most futottam bele YT-n: Netflix ruins yet another beloved series..
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Maga sorozat amúgy nem érdekel, csak a trend, hogy ilyen-olyan franchise-ok folytatásai milyenek. Szeretik az emberek vagy csak rókabőr. Jelenleg úgy tűnik az utóbbi.

Meg én nem is vagyok annyira kritikus

Nincsenek nagy igényeid. Ha jól rémlik, akkor neked a gyűrűs is tetszett. Igazából irigylem azokat, akiknek kb bármi tetszik.

-
válasz
Janaboy
üzenetére
Fogadok, hogy mindjárt kiderül, hogy ez az új Tomb Raider sorozat is pont úgy "nagyon jó", mint az új gyűrűs sorozat.

szerk: megnéztem...

IMDB: 5.9/10
Rotten Tomatoes: 67% critics, 47% audience
Metacritic: 65/100 metascore, 3.7/10 userscoreEz nagyon durva, még jó hogy én sosem játszottam vele, egyáltalán nem ismerem.
-
totron
addikt
Elég béna ez a túlhype-olt 1899. Papíron minden együtt van, mégsem érezték a készítők a témát. Nem volt pénz jó rendezőre, jó színészekre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Janaboy
üzenetére
Hát szerintem igen, mert
nem valódi gyerekei voltak Wandának és Visionnak, hanem csak teremtette őket, nem? (Vision nem ember volt)
Meg ugye a történet 3 évvel játszódik Wandavision után.Azért akart a boszik útjára menni, hogy megszerezze ő is az erejét. Billy in WandaVision is called William and his brother is Thomas Maximoff. At the end of WandaVision they disappeared. In the comics, however, they have a different ending, the two brothers possibly looked at as pure energy are essentially absorbed by the demon Mephisto who was also mentioned in Agatha All Along. After being wiped from the existence, the two brothers are born once again into separate families William "Billy" Kaplan and Thomas "Tommy" Shepherd. William aka Billy grows up to becoming the superhero Wiccan and we might be watching his origin story in Agatha All Along. -
Agatha 5. rész végét
érti valaki, vagy csak nekem nem jött le? -
bobalazs
nagyúr
válasz
volandy
üzenetére
Hja, fasza, amikor az emberek magánélete nyilvánosságra kerül, ki mikor kivel kit csalt meg, több minden szólhatna az online élet veszélyességeiről . Mai világban kb mindenki online ismerkedik. Tarthatnának ismeretterjesztő órákat már iskolákban is erről, mert ész nélkül oszt meg nyomul mindenki online.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem kattintottam rá csak Google-el rákerestem. 
), de a családok közti viszályt jobban is lehetett volna szerintem.
)
Miattuk megérte átverekedni magam a többi részen és eseményen. Nem a csilliós költségvetés, meg a szuper látvány vagy hadakozás, és egyebek...akkor működött leginkább a sorozat, mikor ők voltak terítéken. A karakterek habitusa, a formálódás, ármány...zseni !
de akadt még pár szívmelengető rész, nagy totál, ami hajazott a filmekre is. A filmekre több helyen, helyszínen is ráismerhettünk. Nem is lehet tőle elvonatkoztatni, van miből meríteni. Ez jó, rajongóként értékelem, csak ugye ott a másik oldal, hogy ott bizony egyes jelenetek jobban kivitelezettek. De ez csak sorozat...