Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz fecaga21 #43486 üzenetére
Az első két évad nagyon tetszett, a harmadik lehetett volna jobb is.Egy olyan sorozatról beszélsz, aminek az alapvetése az volt, hogy Jankát semmi más nem érdekli, minthogy legyen pénz, meg jólét, az sem érdekli, hogy a férje jó útra akarna térni. Aztán a pénzért még Enoszhoz is hozzá megy ( ) Egy ilyen embert szerinted érdekli, hogy a gyerekeivel mi van? Eleve ezen (is) húzza fel az agyát Mira, Márk is ezért olyan, amilyen. Azért hullik szét a család. Attila meg sok mindent látott életében, a második évadban már csak az az egy hangsúlyosabb sztori is elég volt hozzá, hogy ezt belássuk. Persze azzal egyetértek, hogy jobban ki lehetett volna fejteni. [ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz fecaga21 #46138 üzenetére
Kapásból nem tudom de le van írva valami hasonló az oka: a falu ami a víz mellett volt azt hívták Csernobilnak és oda épült az erőmű, de az erőműtől - láthatóan jó nagy távolságra - felépítettek egy gyakorlatilag új várost 100%-ban az erőmű kiszolgálására és ezt nevezték el Pripjatynak.
-
Cs1csó
félisten
válasz fecaga21 #46151 üzenetére
Ez egy "kvázi" spinoff sorozat. Tehát a Breaking Bad előtt játszódik időben, ezért szerepel benne pl. Giancarlo Esposito ugye mint Gustavo 'Gus' Fring.
NEM láttam még a sorozatot! De miután megnéztem a BB-t utánaolvastam, az a tervem, hogy ezt is majd ledarálom egyben ha egyszer tényleg befejezik.
-
Miklós315
aktív tag
válasz fecaga21 #50401 üzenetére
Már az első évad is háromszor hosszabb volt, mint amit nyújtott tartalmilag. Futkostak föl-alá, mindenki nagyon vagány, micsoda tétje van, és vége lett az évadnak.
Csak lesek, ha írják, milyen jó.
Félreértés ne essék: ízlések és pofonok. De korszakalkotó műremekként babusgatják, közben egy régibb-angol Dallas..."Szerintem."
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz fecaga21 #50460 üzenetére
Én most fogom nézni a legújabb évadot.
Az első évadnál kicsit lassan indul be, de ezt követően szerintem nagyon jó, fordulatos, bár akadnak gyengébb részek, de összefoglalva nagyon jó sorozat. Két évad közt várva én egyszer újranéztem a Breaking Bad-et, és bár annak is megvan a maga feelingje, a BCS a karakterek bemutatásában szerintem már komolyabb, látszik a fejlődés, érezni, hogy ez profibban van összerakva.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
attiati
veterán
válasz fecaga21 #50460 üzenetére
jobb a Better Call Saul
Kötetlenebb, lazább. Valahogy több benne a személyes rész, a szereplők élettörténete.
Azon kívül pedig csak a szokásos:
- profi színészi játék. Hatalmas kedvenc lett . Eszméletlen jó az a karakter és zseniális a színész.Lalo Salamanca
- profi fényképezésEgyszerűen tökéletes ez a sorozat. Éppen jönni akartam áradozni róla, mikor láttam a kérdésedet
Ami sokakat zavar, hogy 10 évvel öregebb arcokat kell nézni. Engem egyáltalán nem zavar. Habár most belenéztem a Breaking Badbe és tényleg jelentős a korkülönbség
Furcsa, hogy egy idő után összemosódik az ember fejében, hogy mi melyik sorozatban történt.[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz fecaga21 #50527 üzenetére
Látom még csak az első évadnál vagy de nagyon nem tökéletes Tokió, sokszor az érzelmei után megy, gerjeszti a feszültséget, a folyamatos jatszmázás a faszik körül... És nem minden úgy történik ahogy ők szeretnék, vagy ez csak neked nem tűnt fel eddig. Persze sok mindenre számítanak de ahogy írtam a múltkor is tervezni egy ideig lehet, és mindig vannak a helyzetből adódóan olyan szituk ami váratlan és alkalmazkodni/ gyorsan reagálni kell rá. Illetve más is írta már ezt a másik oldalnak szurkolást meg nehogy már a rablók legyenek a jó fiúk, de itt pont ez az egyik lényeg a sorozatba, hogy a rablók partját fogja, ahogy azok bánnak a köznéppel, segítik stb. Mert sokszor a hivatalos szervek minden jog nélkül cselekszenek/ áthágják a szabályokat stb. Majd ez később is szembetűnő lesz. -
bobalazs
nagyúr
-
paatrick
őstag
-
Tasunkó
senior tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz fecaga21 #74147 üzenetére
Szerintem van egy művésziesség is benne, amit lehet értékelni.
Nem csak szerinted más liga, és szerintem is értékelhető, minőségi sori.
Krimi dráma ami nem elrugaszkodott a valóságtól. Azért vannak benne elég abszurd részek benne, ami csak ritka de simán megtörténhetett volna igazából is. -
Tasunkó
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz fecaga21 #74169 üzenetére
BB-nél már itt-ott kínlódtam a vége felé, de ennél nem éreztem ezt... tényleg Saul kezdett szétzuhanni és összevissza kapkodni, de a végére magára talált "Goodman" ...meg nagyon tetszett ahogy a sztorit keretbe tették azzal, hogy cigiznek egyet Kim-el... arányok is tetszettek, hogy semmi indokolatlan b*zulást meg túltolt romantikázást nem tettek bele, ami manapság mindenben ott van kötelezően... nem ezen volt a fókusz...
nálam ha a BB 9.0, akkor a Saul 9.5 ...de hát ízlések és pofonok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest