Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bitpork:] 2024 phautós tali ?
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [wapee:] Eltávozott a kis angyalom
- [Re:] Olcsó USB WiFi AC adapter
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/m21.gif)
looser
addikt
Na, a tekilásat még nem volt merszem megkóstolni, bár itthon tartok egy üveg alsókategóriás (Don Jacinto :-) tekit, csak ha jönnek hozzám vendégek :-)
Apropó, SŐT, ez nem is apropó: sörfőző képzés indul a Corvinuson és hát eléggé megdobbant a szívem, amikor megláttam az Index Sörfőzés otthon topicba belinkelt oldalt...
Két év, 700e Ft. Tudom, nem olcsó, de ha az ember azt tanul, amit szeret, akkor az jó, nem? :-)
(#7754) Jhonny06: egy darabig én is ezt gondoltam néhány palack (többek közt skót is) sör után, de mostanában vágyom az egyszerűbb, letisztultabb, nem nyomulós ízekre. Kevésbé hímzett söröket szeretnék inkább; jók az ezerkomlós sokszázibus ipák, keserédes, mindenféle aszalt gyümölcsös porterek és belga apátsági kvantuprelek, de van, amikor csak egy egyszerű sört akarok. Egyre többször. Ciki?
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...