Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7757) looser válasza koxx (#7750) üzenetére


looser
addikt

Na, a tekilásat még nem volt merszem megkóstolni, bár itthon tartok egy üveg alsókategóriás (Don Jacinto :-) tekit, csak ha jönnek hozzám vendégek :-)
Apropó, SŐT, ez nem is apropó: sörfőző képzés indul a Corvinuson és hát eléggé megdobbant a szívem, amikor megláttam az Index Sörfőzés otthon topicba belinkelt oldalt...
Két év, 700e Ft. Tudom, nem olcsó, de ha az ember azt tanul, amit szeret, akkor az jó, nem? :-)

(#7754) Jhonny06: egy darabig én is ezt gondoltam néhány palack (többek közt skót is) sör után, de mostanában vágyom az egyszerűbb, letisztultabb, nem nyomulós ízekre. Kevésbé hímzett söröket szeretnék inkább; jók az ezerkomlós sokszázibus ipák, keserédes, mindenféle aszalt gyümölcsös porterek és belga apátsági kvantuprelek, de van, amikor csak egy egyszerű sört akarok. Egyre többször. Ciki? :B

[ Szerkesztve ]

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.