Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7041) looser válasza pohár (#7039) üzenetére


looser
addikt

Szerintem remek ötlet! Én is hasonlóban gondolkodom, szinte minden itt van a fejemben, csak a bankszámláról hiányzik az a hétszámjegyű érték, amivel el tudnám kezdeni a beruházást :-)
Őszinte leszek. Kipróbáltam sok sörös helyet Budapesten, de maradtam a Csakajósörnél és az ezer éve látogatott otthoni kerthelyiséges kocsmánál, ahol ugyan nincsen SÖR, de van néhány fajta sör. Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy kialakulna a közönsége ennek a helynek is, amit tervezel, mert ilyennel még sehol sem találkoztam. Vagy konzolok, vagy sör, együtt még eddig nem :-) Szerintem pedig sörválasztékben bővíthetsz, az emberek szeretnek bemenni az olcsóbb, de minőségi sörökért (pld. én), s idővel már könyebben beleugranak a komolyabb sörökbe (pld. én :-)
Igen, a cseh sörökre gondoltam; ha eleve látható, hogy van sör 400-tól 18,000-ig (Primátor 12 - Tactical Nuclear Penguin), az mindenképpen vonzó, mint ha csak 700-tól kezdődő belgákat tartasz. Szerintem persze, másnál feltehetőleg másképp van, de én is szeretek beiktatni cseheket, németeket az ár/érték arány miatt, mivel ha sörözök, szeretek eljutni a csúcsra (rosszullét mentes emelkedett állapot).

Csak ennyit szerettem volna elmondani. LOGOFF ;)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.