Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2590) soldier2 válasza Brawn1 (#2585) üzenetére


soldier2
őstag

Szia. szerintem egyaltalan nem biztos, hogy csak magyar problema. En angliaban akartam rendelni egyet, de mivel itt kicsit mas konfigban aruljak gyarilag, ezert magamnak akartam szemelyre szabatni egyet, es az EB szerianal ez 6 hetet jelentett (az EC szeria - ugyanaz 17 inchen) es az F szeria meg csak 2 het. Szoval lehet, hogy tenyleg a gyartokapacitas van alulmeretezve. (nemreg olvastam, hogy intel core i5 procibol is hiany van vilagszinten, szoval lehet, hogy nem is a sony hibaja) Bar ez engem akkor nem vigasztalt, es gondolom teged sem. En azert nalad kicsit jobban megszivtam. Megrendeltem, kifizettem ezutan kozoltek, hogy nem hozzak ki csak arra a cimre, ahol a bankkartya regisztralva van. Mivel en munkaidoben tobbnyire dolgozom, ezert nem vagyook otthon, 3 napi telefonalgatas es levelezes utan penz vissza, rendeles lemond. Ujabb 8 napon belul pedig ott voltam, ahonnan elindultam. Visszakaptam a penzt, gepem meg nem volt. Na ekkor adtam fel a szemelyreszabott valtozatot, es vettem egyet a boltbol. :)
Az eredmeny tehat happyend, de az a ket het nem keves idegesseggel telt. Viszont a gep karpotolt a varakozasert, remelem teged is fog.

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.