Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3701) deakgyuri válasza CyberPunk666 (#3700) üzenetére


deakgyuri
tag

A folyamat az stimm.

Csak annyi még, hogy csak az elosztóközpont van németországban, onnan még megy tovább.

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3702) csilcsi


csilcsi
csendes tag

Sziasztok :(

Nemreg vasaroltam az allamokban egy felujitott (refurbished) s eppen ezert kiterjesztett garanciaval rendelkezo VGN-FW490J tipusu 16,4" fullHDs notebookot. A garancia ra csupan 6 honap lenne,es nem ervenyes europara :( ugyan meg garanciaban van,de visszakuldeni korulmenyesebb lenne,es nem biztos hogy az olcsobb megoldast jelentene.Mindemellett abban sem bizok,ismerven a szervizek hozaallasat,hogy sikerrel jarnek. Rafognak hogy ez nem tartozik a garancialis javitasokhoz,kulso fizikai ero nyomai...esatobbiesatobbi :| Igy ez csak a vegso megoldaskent szerepelne. (tapasztalat,sajnos)

Igy ugy gondoltam,hogy eloszor erdeklodok itthon,hatha tudnam orvosolni a problemat... :F

Hozzatok fordulok,mert ez a problema engem mar meghalad... :) tudom,lathatatlanba nehez velemenyt nyilvanitani,ezzel en is igy vagyok,de megprobalom idorendi sorrendben reszletesen elmeselni a tapasztalaltaim,hatha vkinek tamad vmi otlete :) amiket elore is koszonok :) mert epp elegge el vagyok keseredve :( amitol feltem bekovetkezett...behalt a laptopom 1 ho utan. Ez nagyon fajo hisz nem csereberelem a notebookjaim havonta,nem kis lemondas aran vettem meg, es az elozo HP-m is 5 eves,es ha kicsit hangos is de meg mindig jol mukodik :)

Az egesz tegnap delutan kezdodott, :( addig minden rendben volt. A gep az asztalon volt,tul nem melegedhetett,s csupan par letoltes futott a hatterben. Arra ebredtem meg hogy bimm-bammol a win. (vista x64 volt rajta gyarilag) a NumLck kapcsolodott ki/be magatol... kikapcsoltam kezzel,de 2 perc mulva megint kezdte...ez igy ment 1-2-3x...utana ujrainditottam...ujraindulas utan mar nehezen ment az egesz billentyuzet,inkabb nem mukodott,mint igen (kulonosen az enter/kurzorok reszen). Volt hogy olyan hangot adott ki mintha beragadt volna a backspace sor torlesenel...vagy epp nem reagalt semennyire.Vegul teljesen befagyott a winfos (bocsi :P ) Force reboot! majd ezutan teljesen megszunt mukodni a billentyuzetem.Csak on-screen bill tudtam begepelni a win. jelszavam. De a bill.tovabbra sem mukodott,s a gep ki se akart kapcsolni....ezert aksit kikaptam, de mivel nem mukodott a bill. ezert ujrainditasnal csak az elso opciot valasztva indult ujra mindig (talan vmi recovery fele) de mikor kezdett volna betoltodni a win (scrollozott jobbra a winbar...lelotte magat es semmi...annal tovabbra nem jutottam) ezt igy eljatszotta velem egesz delutan.
Es csak akkor volt hajlando elindulni a win loading utan,ha teljesen lekapcsoltam a aramkorrol (vagy aksi ki,vagy ha mar ki volt veve,akkor kabelt kihuzva)...hanem legfonebb megporgette a betett lemezt az optikai meghajto,es annyi...meg a kijelzo is fekete maradt,mint kikapcsolt alalpotaban..mintha nem kapna ilyenkor aramot.
Majd kb az 50x probalkozas utan,elindult a recovery,s kijavitotta magat. a gep nagyon belassult,de a bill. kiveve mukodott!! nem mertem tobbet kikapcsolni.egesz ejjel ment,reggel kapcs ki,s azota sem jott helyre. Megnezte egy hozzaertobb ismeros emberke... :) de sajnos nem jutottunk elobbre. Kivette a hardot,kiderult h virusos is vagyok (avast nem jelezte ki???!!!) mentettuk rola a menthetot...majd lefutatott vmi testeket Ubuntu alol ... kiderult hogy a hard uj benne,s minden oke vele (17x24h volt hasznalva) tehat emiatt volt megbontva es emiatt volt refurbished!!!?? formaztuk,particionaltuk...
megprobaltunk szamos win feltepeiteni (7U x86/x64, Vista, XPsp2)de remenytelen (a win loading files utan kozvetlenul lelovi magat es semmi azon tul...
USB-s bill. mukodik hibatlanul...igy be tudtunk lepni a BIOSba,de nem jutottunk elobbre,az optimalizalt alapbeallitasok betoltesen kivul mast nem igazan lehetett valtoztatni.

Erdkes hogy BIOSba latja a HDD-t,s megsem latni/hallani hogy dolgozna a hdd a dvd-rol valo bootolas kozben.
Valamint az is erdekes hogy miutan megfagy telepites kozben,miert nem tudom ujrainditani normal resettel???

lefuttatunk egy par tesztet memoria OK!(4gb ddr2 800mhz) CPU normal hofok (T9600 2,8ghz) VGA szinten (ATI 4650 1gb) ... billentyzetre nem volt semmi teszt,s persze tovabbra sem mukodott,meg Linux alatt sem...vagyis reszben (az ABC-resze neha igen,meg a soft-keys)

most ott tartok hogy vegso elkeseredesmben meg probalgatom hatha elcsipnem a telepitest...de mar kezdem feladni...nem latom ertelmet...

Eloszor gondoltam hogy hardver kontakt-hiba?? (jelzem hogy a gep elozoleg sem leejtve sem elaztatva nem volt folyadekkal!!!) aztan miutan elindult ugye 1 alkalommal gyanakodni kedtem hogy megis csak virus vagta haza csunyan a gepem...de msot hogy lecsupaszitva Linux alatt sem mukodtt a bill. es raadasul egy win. sem akar feltelepulni a gepre :W megint kezdem at hinni hogy csak vmi hardver hiba...teljesen eltanacstalanodtam :O

vkinek vmi otlete,esetleg tapsztalt hasonlot,vagy hallott rola.tud olyan helyet ahol utannanezhetnek...googlet probaltam,nem sok serencsevel :( kerlek segitsetek...

elore is koszike mindnekinek :R

cupp:csillus :)

(#3703) csilcsi válasza csilcsi (#3702) üzenetére


csilcsi
csendes tag

jujjj most latom,de hosszu lett :B bocsiii..de leg ertheto remelem :K bocsi,es koszike

(#3704) fotel válasza Eduscho (#3691) üzenetére


fotel
aktív tag

Igen aktiválni kell neten vagy telefonon. Ha egy dobozos windows-t veszel szerinted a számsoron és a dvd-n kívül mit kapsz még?

(#3705) csilcsi válasza csilcsi (#3703) üzenetére


csilcsi
csendes tag

nekem senki nem valaszol? :F

(#3706) Osiris


Osiris
őstag

Sziasztok!

Letöltöttem egy filmet: Mary.And.Max.2009.720p.BluRay.x264-REVEiLLE
És amikor megpróbálom lejátszani a laptopomon Mediaplayer Classic Home Cinema x64-el, akkor a laptop egyszerűen lefagy. Ugyanezt a filmet az asztali gépemen nvida vga-val simán le lehet játszani, dxva hardveres gyorsítással. A laptopom típusa VPCEB2Z1E.
Szerintem az ATI driverrel van gond, de eddig nem mertem frissíteni, mert az AMD oldalán azt írják, hogy csak a SONY féle drivert szabad telepíteni.
Az lenne a kérdésem, hogy frissíthetem e a drivert az AMD oldaláról a legfrissebbre, vagy tudtok e más megoldást arra, hogy az mpc-hc lejátsza az mkv videókat hardveres gyorsítással?? :F

(#3707) Osiris válasza csilcsi (#3702) üzenetére


Osiris
őstag

Szia!

Ez nagyon gyanús, hogy hardver hiba lehet. Elvileg ha az előtelepített oprendszer megvan még a hdd-n, akkor ahogy a saját telepítőjét indítod, kellene hogy legyen egy lehetőség, amivel a hardverdiagnosztikát el lehet végezni. Ezzel egyértelműen kiderülne, hogy hardveres vagy szoftveres e a hiba.
A másik lehetőség, hogy a driverekkel van problémád, de ennek szerintem kisebb az esélye a leírásod alapján.

(#3708) Osiris válasza Osiris (#3706) üzenetére


Osiris
őstag

...minden mpc-hc-val lejátszott movi kifagyasztotta a vaio-m... de végül rájöttem mi volt a gond: az ac3filter valamiért szétfagyasztja.. Kivettem letíltottam a használatát, most jó.

(#3709) RedCat


RedCat
senior tag

Hello!

Van egy Sony Vaio vpceb1z1e típusú laptopom, benne egy Ati 5650-es vgakártya. Ennek a driverét szeretném frissíteni, de itt: http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VPCEB1Z1E_B&l=en_GB a legújabb 2010 márciusi (Graphics Driver (ATI) 8.672.1.2000). Az Ati oldalán letölthető driver azt írja Sony Vaio-t nem támogat, töltsem le a gyártótól. Ott viszont frisset nem találtam. Hol találok frissebb Ati drivert? Egyáltalán a Sony miért nem frissíti sűrűbben az illesztőprogramokat? Egy majd 300k-s laptophoz nem jár friss meghajtóprogram?
Akinek van megoldása ossza meg velem. Köszönöm!

(#3710) CyberPunk666 válasza RedCat (#3709) üzenetére


CyberPunk666
senior tag

Ez a laposoknál így szokott lenni, egyébként mire nem elég a márciusi? Szerintem minden megy vele. Ha majd esetleg nem fog valami, akkor megnyugodhatsz, hogy a sony ki fogja adni az újat.

(#3711) deakgyuri válasza RedCat (#3709) üzenetére


deakgyuri
tag

Igaz, a VAIO csak a sajátot támogatja.Nem találsz más helyen frissítést.Azért nem rakja fel a Sony 1 szempillantással :W később a drivert, mint ahogy az ATI oldalán kijött, mert teljesen felesleges törnie magát.Majd ha több ezer hibajelentés befut, hogy a jelenlegi driver hibás, addig semmiféle frissítés sem lesz.
Egyébként meg én sem értem, hogy miért kell a frissebb?
Van ami nem indul esetleg?
A 300k-s laptopokhoz is jár frissítés, de ezeket a készülékeket általában a stabilitásuk miatt veszik, és azt azért valljuk be, hogy egy driverfrissítés azért tud galibákat okozni...

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3712) thesound válasza deakgyuri (#3698) üzenetére


thesound
őstag

Feltettem a HDsentinel programot és úgy nézem, hogy amikor kattan a HDD, akkor kimegy a fej(?) parkolóállásba majd vissza. 11599-et mutatott ez az érték. Kattant a vinyó és már 11600... kattant még egyet később 11601.
Szerintem durván magas ez az érték egy olyan vinyónál amit 1,5 hónapja használok. A Progi szerint 97-szer volt be kapcsolva.

Ez energiagazdálkodási lehetőségek között megnéztem, ha hálózaton van soha nem kapcsol ki a HDD beállítás van.

(vajon ezzel az info-val tud valami kedzeni a VAIO support? Azért lehet fontos, mert ha elküldöm a gépet és ők is ezt állapítják még és visszaküldik x hét múlva, hogy ez nem is probléma, akkor :(( )

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3713) konzol01


konzol01
csendes tag

Hello! Tudna valaki valami ötletet, hogy hogyan tudnék ittt kis hazánkban optikai meghajtó helyére merevlemez foglalatot? előre is köszi! (Sony Vaio EB-szériás laptopom van!)

[ Szerkesztve ]

(#3714) mandria


mandria
csendes tag

Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy Sony Vaio W22-nek.
Az volt az elképzelés,hogy az iPhone-ról internet tethering segitségével nyerem a netet.
Bedugtam USB -vel, illetve Bluetooth-szal párositottam az eszközt bekapcsoltam a tetheringet...létrehozott egy hálózatot, nyilvánosnak minősitettem.
Majd ugye updatok sorozata zajlott,közben elfogadtam az ajánlott McAffe sc.-t és a próbaverzót aktiváltam.
Most ismét próbálkoztam volna a 3G-s nettel és nem sikerül.A McAffe letiltotta volna?Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor sem találja.
Valakinek lenne esetleg tapasztalata?
A nagy laptopomon,( Dell)tökéletesen sikerült,pedig Kaspersky van rajta....

[ Szerkesztve ]

(#3715) mandria válasza mandria (#3714) üzenetére


mandria
csendes tag

Remélem iTunes nem kell hozzá,mert azt nem szeretném felrakni rá?????

(#3716) earny válasza mandria (#3714) üzenetére


earny
tag

Háttööö nekem az előző (Albacomp) notimon nem ment ájtúnsz nélkül a tethering. (Felismerni felismerte a szifont, mint fényképezőgépet de semmi több)
A vaion meg sem próbáltam itunes nélkül.

Itt van szó ilyesmiről:
[link]

(#3717) mandria válasza earny (#3716) üzenetére


mandria
csendes tag

Szia!! Köszönöm a gyors segitséget!!

Nagyon hálás vagyok a linkért ! Sikerült a tethering bluetothon keresztül!!!!
Nagyon örülök, mert erre a netbook-ra nem szerettem volna feltenni az ITunes QuicTime monstrumot!!
Szép napot:m.

[ Szerkesztve ]

(#3718) ro_bert17


ro_bert17
őstag

Sziasztok!
Ilyenje (vagy ez a széria) gondolom van itt valakinek?
A kérdésem a következő: lett belőle egy a családban. Kb. 1,5 hónapos. Ami ledöbbentett, hogy kinyitva lifeg a kijelzője. Úgy 1,5 - 2 cm-t.
Bár máshol nem próbáltam ki, erősítsetek meg, hogy ez így nem egészen normális....? :F

(#3719) thesound válasza thesound (#3712) üzenetére


thesound
őstag

Nos hívtak a VAIO suppotról. Elmeséltem nekik, hogy parkoláskor kattan a vinyó és, hogy az érték 1,5 hónapos használat után lassan eléri a 12.000-et.
Szerdán viszik a gépet :U A supportos fazon (abszolut rendben volt) szerint is ez az érték nem normális, egy ugyanilyen vinyót tolnak bele recovery partícióstól mindenestől.
A futár jön és viszi a gépet, ami mellé se akksi, se hálózati kábel semmi nem kell (igaz ezt én is így gondoltam)

Megkérdeztem a ghostolást is, azt mondja valszeg működhet a dolog (adatmentést valóban nem végeznek, tehát én fogom megtenni). Ami furcsa, hogy se számlát, se gar. papírt nem kell a futárral küldenem.

Ígért javítási határidő 5-8 munkanap.

(fejlemények ha valakit érdekelnek akkor beírom ide is :) )

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3720) deakgyuri válasza thesound (#3719) üzenetére


deakgyuri
tag

Minden korrekt.
A gar. papír, számla nem kell, mivel a sorozatszám alapján lehet látni mindent a készülékről, ezért nem szükséges egy javításhoz az összes mindenség.

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3721) deakgyuri válasza ro_bert17 (#3718) üzenetére


deakgyuri
tag

Hi,

Mennyire könnyen lifeg?

Egy EB2Z1E kijelzőjét ha megbillentem 1 ujjal akkor az erősségtől függően 1-3 másodperc alatt abbamarad az 1-2cm-es kilengés.
Ha megfogod a készüléket és megemeled, majd döntöd előre és hátra, akkor mozdul valamennyit a kijelző? / Csak mert nem szabadna /

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3722) ro_bert17 válasza deakgyuri (#3721) üzenetére


ro_bert17
őstag

Pontosan így lifeg. Ha megemelem, és kezemben tarom a gépet, billeg magától. :(((

(#3723) RedCat


RedCat
senior tag

Hello

Egyik haverom szeretne venni egy Sony laptopot külföldről. Nem nagyon van otthon a témában ezért hozzám fordult (igaz én sem). Az Apple-nél van olyan, hogy beütöd a megvásárolni kívánt gép sorozatszámát, akkor megmondja a gépről hogy lopott e. A Sony-nál van hasonló?
Ha külföldről származik a gép, akkor a garancia hol érvényes? Itthon is tudja javíttatni? Ha használtan veszi, akkor a garanciát hogyan tudja érvényre juttatni számla esetleg garipapír nélkül? Egyáltalán honnan tudja meddig garanciás? Hisz az eladó azt mond amit akar...

(#3724) RedCat válasza CyberPunk666 (#3710) üzenetére


RedCat
senior tag

A Windows-os XBMC nem megy vele, ha bekapcsolom a hardveres dekodolást (DXVA2). Csak fekete képernyő fogad.

(#3725) deakgyuri válasza ro_bert17 (#3722) üzenetére


deakgyuri
tag

Ha a készüléket megmozdítod és akkor is billen, akkor már túl laza.
Support -> Javítás -> Boldogság ;)

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3726) ro_bert17 válasza deakgyuri (#3725) üzenetére


ro_bert17
őstag

Majd a kisasszony elviszi Dániába, ahol vette, ha akarja! :)
Csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi! :R

(#3727) deakgyuri válasza ro_bert17 (#3726) üzenetére


deakgyuri
tag

Európán belül ingyen szervízelhető, futárszolgálat hozza-viszi. ;)

[ Szerkesztve ]

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3728) nofi


nofi
őstag

Hol lehet most jó áron EB2Z-t kapni? Jó ideje vacillálok, de hó elején már illene megvennem a kiválasztott notit. Annyit gondolkoztam, h lemaradtam az év eleji fukaros akcióról. Még mindig nem vagyok 100%-ban meggyőzve, de ki tudja mikor jön új széria...

Xbox GT: nozsolt

(#3729) thesound válasza nofi (#3728) üzenetére


thesound
őstag

Most vannak a Sony honlapján új gépek (központi szalonnál is), bár én a proci típusán kívül (i5 mindkettő) "más" különbséget nem láttam.

EB2Z-t 269-ért látom mindenhol, de mostanában nem kutakodtam.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3730) Filpo84


Filpo84
csendes tag

sziasztok!

szükségem lenne egy kis segítségre, Sony FW21-e gépem van XP-t telepítek rá (VirtualBox)...eddig minden oké.....a videokártyát a világért nem telepíti fel...szedtem le hozzás xp-s drivert( ati hd3470), de semmi..a telepítés elején kilép
ötletek???? milyen drivert kell feltelepíteni, hogy a letötltött ati hd 3470 xp-s driver mukodjon??

köszi

(#3731) ro_bert17 válasza Filpo84 (#3730) üzenetére


ro_bert17
őstag

Esetleg a virtualbox topicban?
Egyébként régebben én is húztam fel fw21-re vpc2007 xp-t. Semmi gondja nem volt. Így valószínű a problémád nem noti specifikus.

(#3732) Vudi83


Vudi83
csendes tag

Sziasztok

Meg tudná valaki mondani hogy ausztriai vásárlású sony vaio laptop garanciát Magyarországon is lehet-e érvényesíteni?
Köszi

(#3733) deakgyuri válasza Vudi83 (#3732) üzenetére


deakgyuri
tag

Lehet.Ingyen.Ha osztrák vagyis Ausztriában vásároltad.Ha Ausztráliában, akkor is lehet, de akkor csak pénzes javítás, kivéve, ha világgaranciája van.

[ Szerkesztve ]

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3734) Filpo84 válasza ro_bert17 (#3731) üzenetére


Filpo84
csendes tag

megoldottam igaz nem telepítettem fel a driver :)
eleve az volt a gondom, hogy nem tudtam beállítani a 1600x900 felbontást(csak 1600x1200ast kínálta fel)
erre.....virtualbox---->integrációs szolgáltatások telepítése----> violá és csodatörtént...bejött az 1600x900

(#3735) ro_bert17 válasza Filpo84 (#3734) üzenetére


ro_bert17
őstag

Virtualizáló szoftvereknél nem hinném amúgy sem, hogy külön drivereket kellene feltelepíteni (a vpc2007-nél biztos nem kell) . Ezeket tudja a szoftver. Ami szokott kelleni, az a kiegészítő alkalmazás a szoftveren belül (pl. hogy a host gépen tudj tallózni, stb.)
Egyébként a virtualboxot sajna nem ismerem ennyire. :B
A lényeg, hogy a vaiod teszi a dolgát! :K

(#3736) thesound válasza thesound (#3719) üzenetére


thesound
őstag

sms jött hogy UPS jön, UPS jött, hozta a dobozt, doboz használati útmutató megnéz :DDD , kartonlapra ragasztott fólia alá notebook be, kartonlap szélei aláhajt, fólia ráfeszül, VAIO stabil, egy nagyobb dobozba be, VAIO nem mozdul, doboz leragaszt, szállítólevél, UPS el

Várom a továbbiakat.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3737) deakgyuri válasza thesound (#3736) üzenetére


deakgyuri
tag

Elsőre nehéznek tünt a csomagolás ugye?
De visszagondolva meg logikus és ésszerű.
Vagy csak én goldolom így?

[Lehet, hogy igaz ami nem...][Lehet, hogy nem igaz ami igen...][Vagy nem...]

(#3738) thesound válasza deakgyuri (#3737) üzenetére


thesound
őstag

Először nem teljesen középre tettem a gépet és nem haljott alá a fóliás kartonlap egyik oldala :DDD
De amúgy hatékony megoldás sztem.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3739) TaliGa


TaliGa
aktív tag

Régen nem írtam, mindenesetre köszi a korábbi válaszokat. Amúgy a kapott Office kulccsal a már fentlévő Ofice Startert én csak angolnak tudtam kihozni, viszont a kulccsal az MS oldaláról lehúzott már magyar lett. Utólag visszagondolva már nem bánom, hogy EB2Z-t vettem, ugye a képernyő (a CCFL hátérvilágítás sztem a fogyasztásban is meglátszik, nemcsak a betekintési szögben), a harmatgyenge akku engem is kísért, de már megszoktam, viszont a hardver bődűletesen jó, a billzet kényelmes és hát az ajándék egér (asszem az is 17k boltban) is beesett.

"So say we all"

(#3740) Sidius


Sidius
tag

Valami elromlott... Mar tobbszor lefagyott a gepem, es ujratelepiteni sem tudom, mert telepites kozben is lefagy :( :( valszeg a wifimmel tortent valami, mert a driver telepitese kozben szokott fagyni. Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mennyi idot vesz igenybe a garanciaztatas? Eb1s1e-rol van szo.

Udv.

(#3741) Sidius válasza Sidius (#3740) üzenetére


Sidius
tag

Visszaszivom a kerdest, mert visszaolvastam, csak mivel a lapos hidegen van,telorol kicsit hosszukas volt ;)

(#3742) Sur1G


Sur1G
aktív tag

VPCEB2M1E típusú gépnél tapasztalta valaki, hogy ha maximumra veszi a hangerőt torzít és recseg? Vagy ennek így kell lennie? (az előző laptopomnál nem volt ilyen probléma)

(#3743) d4rkst4r


d4rkst4r
csendes tag

Sziasztok

Most szeretnék beújítani egy VAIO-t Jelenleg Kanadában élek, ugyh itt szeretném megvenni a picikét... :)
Két gép között vacillálok, mindenféleképpen az új EB seria-t szeretném megvenni
A pontos seria szám: VPC-EB3AFDWI, a másiké a linkben :)
Keresgéltem neten, de nem találtam meg, amugy a boltban ajánlották ezt a 2 gépet!

Az első jelentkező: 800$, kb 153ezer Ft
proci: i5, asszem 2,53MHz
memó: 4giga
vinyó 500 Gb
videók.: Intel, vmi alap

Kb ez a gép, csak i5ös provival!
http://www.sonystyle.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=20153&catalogId=100803&langId=200&productId=8198552921666271324#specifications

2. jelentkező: 999$: 192ezer Ft
proci: ua.
memó: 4giga
vinyó 500 Gb
videók.: ATI R. 512mb ram
+ Blu-Ray dvd

A másik pontosan ez lenne!!!
http://www.sonystyle.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=20153&catalogId=100803&langId=200&productId=8198552921666227225#specifications

Kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet jó ez a gép, mert az ára nagyon csábító!
Előre is köszi a válaszokat, minden érdekel, az is, hogy ki melyiket venné meg!!! :)

[ Szerkesztve ]

Pusz mindenkinek ))WWJD((

(#3744) mandria


mandria
csendes tag

Sziasztok!
Mennyire használható a gépre telepitett Vaio center?
A recoveryt még nem csináltam meg,csak egyszerűen kövessem az utasitásokat, vagy itt is van valami trükk?
Köszi!
SonyVaio W22

(#3745) thesound válasza mandria (#3744) üzenetére


thesound
őstag

Milyen center? Control Center? Recovery Center? Milyen trükkre gondolsz? Mit szeretnél csinálni?

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#3746) néha


néha
aktív tag

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy napokban vettem egy használt sony vaio netbookot, namár most rendesen megjártam, mert ha kikapcsolom a lapotopot, nem akar bekapcsolni, csak ha olyanja van.... de ha alvo ózemmodba teszem és felnyitom a laptopot, ugy müködik, vmi tipp h mi lehet a baja? egyszerüen nem akar bekapcsolni, csak ha éppen kedve van...

"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen

(#3747) Kbali válasza néha (#3746) üzenetére


Kbali
nagyúr

Esetleg kontakthibás kapcsológomb?

(#3748) Osiris


Osiris
őstag

Sziasztok!

Rákötöttem a VAIO-t a hdtv-re, szerettem volna egy mkv-t lejátszani 24p-ben, de nem látok más frissítési frequenciát az ati driverben csak a 60hz-et.. Elő lehet valahogy varázsolni a többit? (24, 25, 30, 50hz) Mert így sokat nem érek a hdmi kimenettel. :(((

(#3749) CyberPunk666 válasza Osiris (#3748) üzenetére


CyberPunk666
senior tag

Minden felbontással, képfrissítéssel kapcsolatos problémára az első ami az ember eszébe kell jusson
PowerStrip

Amit ezzel nem tudsz megcsinálni, azt nyugodtan tekintheted megoldhatatlannak.

(#3750) Grande Ale válasza Osiris (#3748) üzenetére


Grande Ale
őstag

A catalyst control center-ben menj a hdtv beállításokra. Ott van, hogy 720p, 1080i. Nekem így van beállítva: 720P, 50hz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.