Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Buster17
addikt
Hali!
SONY KDL 48R555C tv-ről mik a vélemények? Semmit nem tudok róla -
headhunter
addikt
válasz Jackie_Chan #17551 üzenetére
Nálam is "hasonló", de csak amikor nincs semmi "jel" az adott bemeneten.
pl.: Rádió hallgatása közben, mit látsz a képernyőn? (Folt, bevilágítás, stb...?)
Defiance sorozatnál, kerestem az államat a "Castithan"-os jeleneteknél. (1080p WEB-DL DD5.1 H.264-ECI)
-
dh66e
veterán
válasz Jackie_Chan #17551 üzenetére
Ez nem túl szép.
Nekem szintén 928B/Dune páros dolgozik együtt.Mondjuk én szemből nézem mindig bár oldalról sem ilyen.Azon a folton esetleg nézd meg hátúl a rögzítési pontot nem e javul egy kis csavar lazítástól vagy ráhúzástol.(#17556) nismoka
A905A ips modell ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz headhunter #17557 üzenetére
Rádió hallgatás közben. Ahogy elnézem a helyzet ugyanaz.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Buster17
addikt
Lehet veszek egy KDL48W705C ha csak nem mondtok ennél jobbat.
Inputlagját lehet tudni ennek? semmi infót nem találtam erről se -
Ragnar95
félisten
-
hegylako01
tag
válasz Svédország #17569 üzenetére
-
junior11
veterán
válasz Svédország #17569 üzenetére
Bolti környezetben szemből szinte sehogy, otthon nappali környezetben dettó, esetleg az IPS "színesebbnek" tűnhet, viszont a betekintési szögek jobbak az IPS-nek. Sötét környezetben az IPS gyengébb kontrasztjának köszönhetöen világosabb feketét ad, mint a VA, de a gyártók különböző trükkökkel próbálják a helyzetet javítani, amennyire lehetséges.
Ragnar95 Okés, várjuk
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Tuomas
addikt
válasz Buster17 #17574 üzenetére
Hello!
SONY KDL 40R550C-t vettem nem rég. Teljesen meg vagyok vele elégedve, PS4-es játékhoz használom, és ugyan az input lagról én sem találtam adatokat hozzá, de a játékok és a fullhd filmek gyönyörűen néznek ki rajta.Szerk: bocs, egy korábbi hsz-re ment, azóta látom már más félét is néztél
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Repentless
újonc
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek? sony kdl-48w705cbaep
Előnyök, hátulütők.
Elsősorban film, sorozatnézésre használnám, szóval a képminőség a fontos.
Hülye kérdés, hifire valahogy rá lehet kötni?
Előre is köszi! -
dualcore
őstag
Amúgy valaki használ képernyőtükrözést, vagy próbálta már? Nekem eddig csak sony mobillal ill. tablettel műxik, semmi mással nem .
-
-
Tuomas
addikt
válasz dualcore #17585 üzenetére
A technikai hátterét nem tudom, nem ismerem, de tény, hogy a házipálesz mindent megszépít
Elvileg a telefonnak is tudnia kell a miracast technológiát, ami lehetővé teszi a képernyőtükrözést.
Ha nem megy, akkor még lehetőség, ha rákötitek kábellel, vagy esetleg valamilyen androidos segédprogrammal, ami nem ugyan azzal a technológiával, de máshogy lehet, hogy át tudná vinni a képet.
(szerk: Kolléga fentebb javasolt appokat)Vagy még egy, hogy ha okos a TV, akkor feltöltitek felhőtárhelyre a videót, és a tv-n bejelentkezve lehet, hogy lejátszaná
Próba szerencse
[ Szerkesztve ]
We were here
-
dualcore
őstag
válasz Tuomas #17587 üzenetére
#17586) Tegla80
Köszi, ezt a progit még nem ismerem de, ki fogom próbálni.
(#17587) Tuomas
A kábeles dolgot már próbáltam, Sony-val ez is tökéletes, látja mint meghajtót a tv, de pl. ugyanez Samsung G S5-telóval, csak egy olyan jött be mintha, hieroglifák lennének. A felhős dologban nem bízok megmondom őszintén, viszont a teló saját hálózaton rácsatlakozva megy, csak elég oda eltalálni.
-
Janaboy
veterán
válasz Repentless #17578 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb van a véleményem!
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Svédország
csendes tag
junior11 köszi az infót. _Valahogy sejtettem.
hegylako01 köszönöm a linket, de valahogy a tartalom nem jött át Bár igaz ami igaz, általános iskolában tanultam orosz idegennyelvet, de annak most nem sok hasznát vettem és a tudásom is már eléggé megkopott
Persze azt a kis angol részt átfutottam -
Tuomas
addikt
-
junior11
veterán
4K tv-k az IFA-n: [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
krx21
nagyúr
válasz junior11 #17597 üzenetére
Csináltam belőle teszt képekkel tarkítva 2 helyre is hiba bejelentést... Remélem majd sikerül frissítéssel megoldani.. Részemről többet nem remegek rajta... Még megmutatom egy fórumtársunknak aki sok tv-t kalibrált már, kíváncsi vagyok mit mond majd...
Ja elindítottam egy youtube videót rajta: ilyen jó minőségben még nem láttam YouTube-on videót...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest