Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz Tuomas #17587 üzenetére
#17586) Tegla80
Köszi, ezt a progit még nem ismerem de, ki fogom próbálni.
(#17587) Tuomas
A kábeles dolgot már próbáltam, Sony-val ez is tökéletes, látja mint meghajtót a tv, de pl. ugyanez Samsung G S5-telóval, csak egy olyan jött be mintha, hieroglifák lennének. A felhős dologban nem bízok megmondom őszintén, viszont a teló saját hálózaton rácsatlakozva megy, csak elég oda eltalálni.
-
blakey
titán
válasz Tuomas #18739 üzenetére
Ha a routeren tudsz dlna szervert telepíteni akkor próbáld meg, nem fűzök hozzá túl sok reményt, gondolom miniDLNA fut rajta, nem minden eszköz szereti. Gépról indíts egy DLNA szervert vagy NAS-ról, Plex, UMS, Serviio.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
shmano
tag
válasz Tuomas #18736 üzenetére
mkv-t támogat a tv-d, szval mennie kellene
egyébként mindenkinek ajánlom, hogy ha hdmi kábelt használ, vegyen egy normálisat, nagy különbségek érhetők el pl egy audioquest forest hdmi kábellel. Szerintem ezek megérdemelnek egy nem gagyi kábelt. De ez csak az én véleményemThe Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény