Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• silent84

csendes tag

Lenne egy kérdésem.
    Hétvégén, ugye blizz bejelentette Dio3at, végre....
    Jövő hónapban, kellene vennem egy új gépet(albérlet). Nem is terveztem komolyabb gépet venni, mert amivel játszok megy integrált vgaval is.
    Most vagy veszek egy 50-60k körüli kis alap amds gépet netezni, filmezni vagy próbálok egy kicsit előre gondolkodni, diablo miatt:D

elképzelés a következő lenne
    ezt megvenném most:

-am2+ 780G alaplap, lehetőleg mATX, és 5 fázisú legyen, igen tetszetős a sapphire 780G
    lesznek matxes dfi lapok is, 780Gre, és 790gxre is szintén 5 fázissal, de tartok tőle kicsit sok lesz az ára(a 790GXes dfi külföldi honlapon kb 37kra jön ki, a webshopban találtható többi termék ára alapján sajnos reális is).
    vagy GA-MA78GPM-DS2H, a sima 780gshez képest +1 fázis, és 128mb ddr3 sideport, mindez +30 dollárért kb, de nincs a pwmeken borda, mint a fentebb említett lapokon.

-2x2gb 1066 ddr2

-BE-2350

ezek mellé FSP green 400W, ugyanaz belsőre mint a BSII.
    WD vinyó, és PIO dvd író.

Sapphire lappal 90k környékén lennék.

Aztán jövőre kb ilyenkor belevágok egy 45nm procit, vagy X3 Heka, vagy valamilyen X4, majd elválik, azért is gondoltam, ezek a procik alá jobb lenne az 1066os ram. Elvileg az olvasottak alapján bele kell mennie az am2+ba az új prociknak.

4gb azért mert, előre gondolkozok. Meg inkább most megveszem, mivel elég olcsó.
    DDR3 1600mhz alatt felesleges, az ára meg horror, és az is lesz még egy darabig, nekem kimarad az életemből szerintem, meg a kinézett lapok nem is támogatják.

VGA-t meg veszek majd jövőre, ha meglesz már a cpu, mondjuk valami 45nmes Atit:), de ez az utolső és nem sürgős annyira.

Mi a véleményetek? mi legyen, jó e ez az elképzelés?

Új hozzászólás Aktív témák