Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
silent84
üzenetére
Tovább nem is néztem, sorry. Hát nem tudom, ott volt valami gebasz, gondolom az NB/IMC feszültségét nem piszkálták, mert nevetséges mértékben csökkent csak a teljesítmény, ennek így nincs sok értelme.
Szerk.: Van ott ilyen is:
AMD Phenom X4 9550 @ 2.2GHz/0.944V 68.7W 82.9W 89.7W -
Gyuri27
félisten
válasz
silent84
üzenetére
A dio3-l előre nem lehet számitani. Mert semmit nem tudni róla. Tehát a gépigényt nem lehet belőni. A 780g azért jó megoldás mert ha nem megy rendesen a dio raksz bele egy 3470-t és hajtod cf-ben. A sid port ramnak lenne értelme viszont kérdéses a beszerezhetősége és a garija meg hogy milyen procik mennek benne.
Tehát szvsz a sappi jó (max mint írtam egy 3470 kell hozzá most 10k, vagy 3450 7k). A ram elég, a táp is. Proci: amit néztél az ugye 2100-n ketyeg. Viszont nem biztos, hogy g2. [link] javaslom ezt egy árban a 2350-l. Ill ezt [link] 2k-val többért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a Raji: Kaliyuga, ismét elmerülhetünk az indiai mitológiában
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux Mint
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest