- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kiskerben brutto 36K a 9550, alig 2K-val drágább, mint anno a 3000+ wincsim volt.
Engem inkább az aggaszt, hogy egy olyan lap amiben 3GHz-et tudunk belőle kifacsarni, még nincs, vagy ha van, az szerintem irreálisan drága.
A procik csak-csak jönnek, egyszerűen "értelmes" lapot nem kapok alá, elkeseredésemben, már asus, és msi lapra is gondoltam.
Gigából is túl drágán nyomják, ami pedig megfizethető, az nagyon le van butítva. Persze ez felhasználói szokásoktól függ, úgyhogy a butítást az én szempontomból értem.Titkon arról álmodok, hogy a ZAMD boszorkány konyháján készül egy szupertitkos 32nanos proci, ami legalább akkorát üt majd, mint anno az A64.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gigából is túl drágán nyomják, ami pedig megfizethető, az nagyon le van butítva. Persze ez felhasználói szokásoktól függ, úgyhogy a butítást az én szempontomból értem.