- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó #4853 üzenetére
Hát ezzel az Asus-al most megfogtál. Nem tudok egyet se szívfájdalom nélkül ajánlani a kínálatából. Nem emlékszem, hogy valaki is istenített volna AM2-ből Asus-t. Talán ami Balinov-nak is van ASUS M2A-VM 12697 Ft vagy a testvére ASUS M2A-VM HDMI 15282 Ft. Természetesen vannak 23k+ áru Asus lapok is, de szerintem a tudásokhoz képest ezek már drágák. Sajnos az Abit kínálata is kicsit átalakult. Abból a KN9 és KN9-S típust többen is ajánlgatták már régebben, de ezt nem tudom be lehet-e még szerezni.
Az LG TFT-hez nem tudok hozzászólni. Nemigen vagyok tájékozott TFT ügyben. Majd jön katt777 meg Chaser aztán megmondják mit gondolnak róla. Mindenesetre annyit tudok csak mondani, hogy a TFT-t, ha tudod vásárlás előtt bekapcsolva teszteld meg a hibás pixelek miatt.
Ehh még egy bug előjött a motorban. Ha visszanézek a normál fórumba a böngésző vissza gombjával, majd az előre gombbal újra a HSZ szerkesztésbe jövök, kitörlődik amit addig már megírtam. Kétszer kellett ezt a hozzászólást is megszerkesztenem. Eddig nem volt ilyen gondom, de az új motorral ez kicsit bosszantólag hat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest