Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
DDR2 PC8000 1000MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (Chip BGA, 1.9~2.3VV, , SPD: 5-5-5-15) 24196 Ft [link]
DDR2 PC8000 1000MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (SPD: 4-4-4-12, Paper Retail, Metallic-Orange Aluminum) [link]
DDR2 PC8500 1066MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (SPD: 5-5-5-15, Paper Retail, Metallic-Orange Aluminum) 30070 [link]
Bandit.
Az 1T-t nem sikerül mindegyik lapban, még ha a ram birná is. Azt nem tudom miért.
Ha füstös a proci (nekem is volt) akkor valamit a tulaj ügyködött. Vagy mint az én esetemben annó a hűtő meghalt és vitte a procit. Kedves volt a boltos figura (érsd egy szemét láda)
de ez más történet.
Viszont nekem mint vásárlónak semmi közöm a nagykerhez!!! Ha a hivatalos magyar forgalmazó v importőr az igen. Arról nem is beszélve nem vagyok köteles a nagyker döntését elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez más történet.