- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemesebb-e egy full amd konfighoz (amd proc.+ ati videokari) ASRock A770DE alaplapot venni, vagy elég egy ASRock K10N78! Azt tudom, hogy az K10N78 Geforce 8200-as chipset-tel van felszerelve, de azt nem, hogy ez hatással van-e az ati videokártyára? A tesztet olvastam itt a prohardveren, amelyben összehasonlítják a 8200-at a 780g-vel, de ott nem volt sok különbség a két chipset között, ráadásul a A770DE-ben 770-es chipset van, amiről ugyan nem tudok sokat, de biztos régebbi, mint a 780! Szóval kérek valakit, hogy indokolja meg nekem, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni, úgy, hogy a K10N78 2000ft-tal olcsobban kijönne! A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest