Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence89
csendes tag
Hello!
Volna egy olyan gondom, hogy K9a2 Neo-F es alaplapom van nekem is. És ugyebár írtátok h csak ennek nem volt gondja a memória kezeléssel. Nos nyilván való én vok a béna de nekem a 2Gb-os 1066Mhz es Kingmaxot nem ismeri fel csak 800mhz en.Biosban átállítottam, hogy 1066-on menjen, ezt így értem el:
FSB/ Memory Ratio [1:2.66]
de aztán azt írta ki hogy:
"DQS training failed on previous boot, reverted to slower DRAM speed"És természetesen Phenom procim van.
Valami tippetek volna azt megköszöném

(Esetleg BIOS frissítés lehet megoldaná de nem értek hozzá kiírtam flopyra arról botolva azt irja vegyem ki a floppyt s nyomjak gombot , csökkentett módba elindítva sem csinál sokat.)
Szóval nem tom hogy kell frissíteni valaki pls írja meg köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest