Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz diablo1984 #10641 üzenetére

Azt én se mondtam hogy stabil :DDD De nem fagy ki se semmi prime-ot ,orthost nem néztem csak 3300 valameddig addig stabil volt.Feljebb gondolom hogy nem stabil de arra elég hogy egy oc rekorodot jegyezzek vele több értelme úgysincs bőven elég a 3.2,3.3 is.Most az adatimnál lévő mhzen használom 24/7be szintén 1.4en de ami nekem oriási meglepetés volt hogy rettentő hűvös a proci még 1.4volton is mx-2 pasztával és asus silent knight-tal plusz az oldalára nyomja a levegőt egy 12centis cooler.Reggel idle magok 4-6 fokosak voltak felszín 24 körül.Hozzá kell tenni hogy a szobába se volt 18foknál több de fűtés után is marad idle 10fok körül a mag terhelve meg 50fokig kúszik fel a felszín a magok meg 37 fok körülig 1óra prime után. Ház oldala persze nincs fent mivel mindig bogarászok benne.
    Ha meglesz a vga futtatok prime-ot 3500on addig nem szeretném piszkálni bár sejtem hogy 10 sec alatt elbukik :DDD .De a lényeg szerintem azon van hogy ezek a procik 7-8k körül vannak és ezért az árért mennek majd mind 3200on stabilan amiért nagyon jó ár szerintem :K ezt te is tanusíthatod
    Sorry a sok offért :U

Új hozzászólás Aktív témák