Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Tuning esetén tényleg légy résen az UJ 790G gigával mert a "régi" 780G giga alapon hajtva nagyon stabil és megbizható de tuningolva kész isten verése.
VaniliásRönk: Én mindig alapos fentartással voltam az asrock iránt de bevallom ez nálam inkább csak előitélet mint tapasztalat
. Mennyire lehet megbizni az asrock-ban? Mennyi gari van rá? Olcsóbb mint mások, hol jön ki rajta az olcsó hús-híg lé dolog?nesa: van humorérzékem. Félre értettél, cask ennyi. A humorérzék is olyan dolog mint a verbális komunikáció. Eléggé tájjelegü. Ami nálunk az, az nálatok nem az. Igy én is írhatnám hogy neked nincs humorérzéked de a fentiek megértése miatt nem teszem. Nem tettem a sor végére egy
. Ha ezt hozzá teszed, más lesz tőle? Remélem igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mennyire lehet megbizni az asrock-ban? Mennyi gari van rá? Olcsóbb mint mások, hol jön ki rajta az olcsó hús-híg lé dolog?
. Ha ezt hozzá teszed, más lesz tőle? Remélem igen