Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Nem szidni akarom ezeket a hobbi fejlesztőket, mert nagy dolog amit eddig elértek, de azért minősíti is őket a dolgokhoz való hozzáállásban. Persze, ingyen dolgoznak, de ez nem lehet kifogás erre. Idő is van bőven, türelem is, de sajnos csak ennyire képesek. A bosszantó pedig az, hogy mi a francért kezdenek bele mindig egy "új" projektbe, hiszen tudható, hogy nem képesek meglépni azt a bizonyos szintet... Úgy hogy várom a voice-szal kiegészült Vibert wave1-re. Hamarabb meglesz, mint a többéves Android projekt. Pedig fél éve utóbbiban hittem a legjobb... az élet tele van fordulatokkal.
-
consono
nagyúr
válasz bexinho23 #13802 üzenetére
Senki nem látott semmit Rebellos munkájából, de itt ott találni elcsepegtetett infókat, ha figyel az ember Szóval nem kamu teljesen az egész...
Másig oldalról meg nem értek egyet veled: nincs elég idő a fejlesztésre, senki sem csinálja ezt főmunkaidőben, mindenki (ne feledjük, hogy ez a mindenki a hozzám hasonló műkedvelőkkel együtt is max 10 ember, igazándiból 1! ember csinál mindent) meló, vagy iskola mellett foglalkozik csak ezzel. Ráadásul nincs új projekt kezdve, a platform frissülget ahogy telik az idő, de a JB is az ICS-sel megismert kernelre épül. Ugyanaz a frusztráció hajtja a fejlesztőket ebben szerintem, amit ti is éreztek: nincs előrelépés a modemmel (gyakorlatilag 2 éve, hisz a JetDroid projekt is erre vár), valamit előrelépést el akarnak érni... Nem leszólni kellene őket, hanem támogatni :/
Nem tudom lesz e a modemből bármi is, a protokoll nincs dokumentálva, Rebellos és Dopi a JetDroid teamból nagyjából visszafejtették, de meg kellene írni a RIL-t, ehhez meg jó lenne pár plusz fejlesztő...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
San398
őstag
-
osztraksajt
őstag
válasz San398 #13804 üzenetére
Biztos nem az a 10 ember értene csak hozzá, de a hardcore driver fejlesztők meg a wave tulajok metszete már nem olyan nagy halmaz szerintem és egyre jobban kopik. Aki komolyabban ért hozzá az jellemzően jobban támogatott platformon éli ki magát, pl HD2. A wave minden szempontból vakvágány lett sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz osztraksajt #13805 üzenetére
Mike Gapinski is fejlesztgetett wave-re, de egy ideje eltünt.Nem halad jobban ha az esély sincs megadva, hogy valaki besegítsen!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
consono
nagyúr
válasz San398 #13806 üzenetére
Az a baj, hogy Mike is csak a platformmal foglalkozik igazán, mert ő is tipikusan már eleve androidos gépekre csinál új romot, nem új telókra...
Azzal mélységesen egyetértek, hogy mindenkinek meg kellene osztania amit elért, de jópár emberben, főleg a fiatalokban nincs ez meg... Nem akarják (persze ez szigorúan szvsz.), hogy más az ő hosszú és fáradságos munkájukra építve pár nap alatt áttörést érjen el, mert csak arra fognak emlékezni, aki a sikert elérte :/ (Engem ez már nem érdekel, meg is osztottam mindent, amit csináltam, sőt még egy kis how to-t is írtam...)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Necro_Ramone
tag
Valaki tudna dobni nami 1.2-höz egy működő SHP file-t? Amit korábban linkeltek az a vakvilágba mutat
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Hy!
Ebben a Nami-s 2.0-ban bármely gombnyomásra kivilágosodik a lezárt kijelző?
+ S8500XXLC1/OXDLC1_V2 by NAMI [Frissítve!][ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
rob72
tag
sziasztok
elnézést hogy ide írokvan e valakinek eladó Samsung Wave 8500 telefonja?
posta is lehet , PÜ -ben várom a válaszokat -
Attelah
tag
-
Attelah
tag
válasz David3 #13814 üzenetére
Köszi fiúk! Már feltettem a Nami félét, de majd lehet felteszem a törököt is. Gondolom abban is van magyar nyelv XEH preconfig.
A videokamera rögzítését mem kártyára nem értem, van amikor gond nélkül tudok felvenni vele egymás után több 10 perces videókat is akár, de van amikor csak 12-14 sec-et. Sztem ez nem memória kártya hiba, mert akkor nem engedné sosem a felvételt.[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
consono
nagyúr
-
Attelah
tag
-
gelbelex
őstag
Amióta a Wave II-mön a gyári LB1 SEB van, csak most próbáltam a GoogleMaps-ot:
Az Opera Mini-ben nem nyílik meg a maps.google.com, csak a Google mobiloldala. Van erre megoldás?Egyébként, ha a Google alkalmazásból nyitom meg, a gyári böngészőben akad, használhatatlan. Ha a Dolphin-ban nyitom a maps.google.com-ot, működik, jól.
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz David3 #13821 üzenetére
Még ez kimaradt:
Jelly Bean projekt: Helyzetjelentés
A szakikat kérném, ha valamit elírtam a cikkben, jelezzék. Köszönöm! : )
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, elvileg holnap kapok egy ilyen telefont, de még sosem volt dolgom badával.
Édesanyámat "migráltatnám" androidos telefonról, hogyan tudnám megoldani a telefonszámok és az smsek átmentését?
Gmail fiókot, fb-t és netet nem használ egyáltalán, szóval ezeket tiltanám alapból a telefonon.+volt két hasznos app androidon: az egyik állandóan maxon tartotta a csengőhangerőt a halkítások ellenére is (véletlenül mindig lehalkította a telefont), a másik pedig előre meghatározott idő után bontotta a hívásokat.
Van itt vmi hasonló?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Zirowe #13823 üzenetére
+volt két hasznos app androidon: az egyik állandóan maxon tartotta a csengőhangerőt a halkítások ellenére is (véletlenül mindig lehalkította a telefont), a másik pedig előre meghatározott idő után bontotta a hívásokat.
Egyikre se emlékszem, hogy lenne badára.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Zirowe
nagyúr
válasz osztraksajt #13824 üzenetére
Htc wildfire.
leslieke: gyárilag se lehet ezeket beállítani?
Milyen könnyen némul a készülék?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
osztraksajt
őstag
válasz Zirowe #13826 üzenetére
Akkor marad vagy az outlookon keresztüli szinkronizálás, vagy BT-n átküldözgetni a névjegyeket.
Némulni úgy tud hogy a hangerő gombok veszi egyre lentebb a csengetés hangerejét (persze csak ha nincs lezárva a képernyő), ezt legjobb tudomásom szerint módosítani nem lehet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz osztraksajt #13827 üzenetére
Igen, androidon is így van, de így is sikerült neki csomószor lenémítania, amíg nem találtam meg neki azt az appot.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ezzel nincsen gond, viszont én a véletlenül történő lenémításokat szeretném kiküszöbölni.
De látom erre nincs még megoldás badán.
-
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Orlin
addikt
Hello!
Mi lesz a pontos neve a telefon "expo-nak" ami szeptemberben lesz?
Wave csere elött vagyok még mindig,de azt ki akarom várniTHX!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
ABal
őstag
Ünneprontók.
Egyébként, hogy ízlik az ICS, szimike79? Mert nekem nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest