Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Necro_Ramone #526 üzenetére
Egy átlag ember 1-2, esetleg 3 évre vesz telefont. Addig biztosan elég lesz a hardver. Ha ennek semmi értelme, akkor igazad van. Ha jól látom az aláírásodat, akkor ipad2-d van, abban is 2 magos a proci
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
válasz Necro_Ramone #3837 üzenetére
Én az enyémet eladhatnám vadi újnak De azért a tok sokat segít/számít!!!! Érdemes tényleg!
-
Goldmen75
őstag
válasz Necro_Ramone #3842 üzenetére
Érdekes felfogásod van! Még mindig veri a 2-3-as wave-kat az 1-wave! A pénzbeli értéke valóban veszett, de eszmei értéke nőtt! Én vigyázom minden cuccomra, ezért is kapott ez is tokot. S olyan mint az új! Ennyi...
-
lafaty80
addikt
-
Goldmen75
őstag
válasz Necro_Ramone #5108 üzenetére
Ez miez?
-
Goldmen75
őstag
válasz Necro_Ramone #5113 üzenetére
jah értem, na nekem ilyenre momentán nincs szükségem
-
consono
nagyúr
válasz Necro_Ramone #5169 üzenetére
Lassú a browser az 1.2-höz képest????? Na ne... Az aksi is csak az LA1-től kezdve vacakabb.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #5175 üzenetére
Szerintem pont úgy ügyeskedték ki a sebességet hogy W3on simán menjen, a régieken meg azért legyen már egy kicsit szar..
Ebben lehet valami, W3-on jól működik a 2.0.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
válasz Necro_Ramone #5175 üzenetére
Szerintem is a 2.0-at csak ideloktek nekunk, hogy ne panaszkodjunk . Ezzel azt uzentek : Ha jobb telot akarsz, ne frissits, vegyel jobbat !
Egyetertek Abalal, nekem is marad az 1.2 es a wave , amig ki nem jon egy olyan telo aminek ugyanilyen minimum a kijelzoje, a fenykepezoje es a merete .
Bar ahogy elnezem a most kikerulo telokat , 4" alatt nem nagyon fog jonni .Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #6468 üzenetére
Nyilván nem, épp ezért nincs semmi értelme elküldeni. Sőt, úgy az egész netes háborgásnak sincs értelme, mert nem érdekli őket.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
F-ECT$
titán
válasz Necro_Ramone #6470 üzenetére
I4 már be volt jelentve 2010 júniusban, nem?
Dive ever, work never.
-
szebev
senior tag
válasz Necro_Ramone #6466 üzenetére
Errol az aldozzuk-e fel a fenykepezot a jobb bongeszoert gondolatrol jutott eszembe Kelly az "Egy rem rendes csalad"-bol . Megtanult vmit, de vmi fontosat el is felejtett helyette ( pl.: kinyitni az ajtot ) .
David3
Itt mindenkinek gondja van a Kies-el ![ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
gelbelex
őstag
válasz Necro_Ramone #7276 üzenetére
Elite v3 Wave-re..? Nekem nem teljesen világos még itt sem, hogy v3 van-e rá.
Lejjebb csak a Wave II-re ír v3-hoz linket, a Wave-re csak a v1-hez... -
TomWexX
addikt
válasz Necro_Ramone #7303 üzenetére
Én ezzel pont fordítva vagyok. Mivel nekem beszart a fényképezőgombom, így csak 2.0-n tudok fotózni. És nálam nem is csinál szarabb képeket mint anno 1.x-en.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #7323 üzenetére
Spoof a JI2-ig vagy a JI3-ig működött, ez meg azoknál újabb.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #8080 üzenetére
-
ABal
őstag
válasz Necro_Ramone #8097 üzenetére
Én szoktam használni és meg vagyok elégedve vele. (Persze a saját érdeklődésemnek megfelelő oldalakon)
Azt tudd, hogy a híreknek csak az elejét tölti le, a teljes hírhez a böngészőt használja mobilnézetben. Lehet, hogy ez máshol is így van, én csak ezt használtam eddig, úgyhogy nem tudom összehasonlítani.(#8101) leslieke: Akkor jó.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #8117 üzenetére
Mobilon regisztrálj. Ott elfogadja, utána már Kiesen keresztül is tudsz vásárolni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #8119 üzenetére
Ezt érdemes: English-Hungarian Dictionary
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Necro_Ramone #8119 üzenetére
Még ezt megnézheted: Simple unit converter
-
Dhampir
félisten
válasz Necro_Ramone #9542 üzenetére
Tényleg, homályos fotókat lő.
-
vepe
őstag
válasz Necro_Ramone #10350 üzenetére
De miért?..mivel másabb az 1.2 a 2.0-hoz képest?
-
consono
nagyúr
válasz Necro_Ramone #10356 üzenetére
Én nem látok különbséget a kamerában, döcögni sem döcög. A híváslista az tényleg vacak, de az, hogy a home gomb mit csinál, csak megszokás kérdése...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Nimda
addikt
válasz Necro_Ramone #10366 üzenetére
A fizikai gombot használva,gyorsan késziti a fotókat,az érintögombos exponálásnál sem vészes az idö...
Egyébként én pár hónapos 2.0 használat után a következö hibákat vettem észre:
-Újrainditás után,elfelejti a böngészö a mentett jelszavakat.Korábban a telepitési helyeket felejtette el.
-A 3G idönként lassan tér magához,mikor a böngészöt megnyitom,ugyanez vonatkozik a mail szinkronizációra is.
-A fotók minösége gyengébb az 1.2-höz képest,de ez készülékfüggö,ahogy a fórumban megoszlanak a vélemények.
-A push néha beragad
-A fenti hibák miatt gyakran kell újrainditani a telefont,pedig a gyári appokon kivül nem igazán használok mást.Mindezek ellenére a 2.0 korszerübb rendszer az 1.2-nél...vannak hiányosságai,mert sokat változtattak rajta,de azért ne felejtsük el,hogy minden rendszernek vannak hibái,nincsen kollektive hibátlan telefon.Ebben az árkategóriában (30k) nem igazán találtam jobb és minöségibb telefont és itt most nem az akciós szolgáltatós telókra gondolok.
-
consono
nagyúr
válasz Necro_Ramone #11551 üzenetére
Még egyik 2.0-s CFW-ben sem volt minőségváltozás, szerintem ez is mehet leslieke titkos listájára Vagy majd ICS alatt (ezt még én sem láttam, kimaradtam a pörgésből)
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Necro_Ramone #11731 üzenetére
Ezt a fényképező fikázást nem értem... Nekem pont tegnap jegyezték meg, hogy milyen fasza képeket csinál a Wave...
-
Dhampir
félisten
válasz Necro_Ramone #11731 üzenetére
Nekem nem volt vele problémám, de lehet, hogy azért, mert még kalibráltam az alapbeállításokat.
-
Goldmen75
őstag
válasz Necro_Ramone #11762 üzenetére
Ha lesz időm összeválogatok neked párat!! Én állandóan ezzel fotózom! De mint anno már régen írtam, mikor vettem wave-t s azon még 1.2 volt, csináltam képeket s érdekes mód csak a kijelzőn volt eltérés, pc-re másolva egyformák voltak!
-
EAndrew
aktív tag
válasz Necro_Ramone #13226 üzenetére
Na ez a kérdés foglalkoztat engem is nagyon. Csak mert gondolkozom a frissítésen, de nekem fő szempont a felvételek és képek minősége. Ugyan már kaptam választ, miszerint elvileg nincs jelentős változás a minősegben, de azért nem lenne rossz ha tudna valaki feltenni valahová teszt képeket 2.0 LC1es szoftverrel. Könnyebb lenne dönteni, és az eredeti kérdésre is választ kapunk .
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Orlin
addikt
válasz Necro_Ramone #13432 üzenetére
Azért kiváncsi lennék ha nem nyalom be a Bada felzárkózásást a IOS és az Android-hoz akkor is így éreznék-e késztetetés új telfonra?!Vagy csak a csalódotság a használhatatlan alkalmazások a lefagyások kikapcsolgatások a hitegetés a 2.0-val és a kapott hibás rendszer vezetett ide?!
Vagy a nagy telefon dömping a havi szinten megjelenő telefonok ugyis új telfon vételére késztettek volna?!Az LG Optimus 4X HD nagyon csinos is gy elsőre
Kár,hogy 100 felett nem nagyon adnék telefonra...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
TomWexX
addikt
válasz Necro_Ramone #13503 üzenetére
Nem, ez egy gyári fw. Most nem tudom linkelni a Nami cfw-jét amiben van PSH, mert jelenleg nem működik a badablog.hu. Pár nap türelem...
-
TomWexX
addikt
válasz Necro_Ramone #13503 üzenetére
Illetve a preconfigos verzió lehet működik, de arra már nem emlékszem hogy kell csinálni...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Necro_Ramone #13536 üzenetére
2.0 mellett ez van, nincs mi tenni. E-mailhez teljesen elég az Edge is, kapcsold ki a 3G-t és nem fog csak 5-10%-ot merülni standby.
Illetve vedd úgy, hogy kétmagos Android szupermasinád van és akkor teljesen rendben ez a merülésEljövend az idő, hogy beruházok és rituálisan odaadom a vévet a 10 éves lányomnak. Innentől idegeskedjék ő miatta
Én meg valszeg veszek egy Samsung öööö azt sohamár ... Huawei ascend p1-etTomajdon: nekem a laptopon megmaradt minden, a puccos PC-men szinte semmi, csak a névjegyek. Picit rapszodikus a KIES...
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
s4tch
veterán
válasz Necro_Ramone #13678 üzenetére
-
s4tch
veterán
válasz Necro_Ramone #13680 üzenetére
A második találaton ott van a keresett firmware, nyuszifül.
-
David3
őstag
válasz Necro_Ramone #13685 üzenetére
Én magam is belinkeltem Neked. Figyelj kicsit jobban. : )
-
s4tch
veterán
válasz Necro_Ramone #13685 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz Necro_Ramone #14765 üzenetére
az enyém is elileg eladósorba kerül majd nemsoká'...
a megfogalmazásod az nagyon kész, itt röhögök rajta...
az ára viszont lehet, h pöppet sok lesz... én úgy tudom, h ilyen 22-3k körül mennek...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Viktojka
tag
PÜ
-
Yeffy
veterán
válasz Necro_Ramone #14767 üzenetére
miért nem?
bár én is elpasszolom valószínűleg, szerettem... egész jó kis teló. főleg ezzel a 2.0-val... csak pár normális app kéne rá...lol, most fedeztem fel, mekkora már: beletettek ilyen Siri-szerű cuccot is... az mi komoly ...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
snecizero
senior tag
Szerintem nagyon jó ár érte a 25 e többet nem szabad érte adni. Anno régen a független wave 1 et 90 db ropogós ezresért vettem.
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest