- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Van valakinek tapasztalata az új (void) phoenix kernellel kapcsolatban?
-
derrik
őstag
Hali!
I9100CEKI2_I9100XENKH1_I9100XXKI1
Ez lenne az utolsó gyári eu rom??
S ha igen van-e valami gond a működésével??
Már csak azért kérdezem mert O2x-nél még a gyárira sem lehetett mérget venni. Sőt az volt még csak kaka/ez egy brazil focista/ -
delbarta
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szia. Keresgéltem a sammobile firmware oldalon, de nem ismerem ki magam. Gyárilag ez volt fent:
PDA: I9100XWKI4
PHONE: I9100XXKI1
CSC: I9100XXKI2
Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011Pda-ból van ott egy csomó, ilyen számmal, de a többi nincs. Mit kell letöltenem, hogy ez kerüljön vissza? Vagy van más oldal, ahol megtalálom ezeket? Van ennél újabb gyári? Bárki tud segíteni, megköszönöm.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Mint az update.zipet, de CWMes kernel kell hozzá, én még várok hátha kiköhögnek egy jobb verziót, mivel én a gyárit erőltetem...

-
Kapanyél
őstag
válasz
charlie1975
üzenetére
Fix: ami javítja
XDA: az xda-developers fóruma, ahol minden téma megtalálható (angol nyelvű)
CWM: ClockWorkMod recovery, mint a PC-n a setup menu, onnan lehet föltelepíteni
1. hsz: az első hozzászólás a topikban, amit kurvagyorsan el kell olvasnod -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
XDA-n CWM-es megoldás...
-
sanyikk
tag
Milyen app-al lehet a beszélgetéseimet állandóan felvenni? Néha érdekes lenne.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Mostanában nem igazán tudtam követni az eseményeket, viszont több ezer oldalt sincs időm visszaolvasni, ezért csak megkérdeném, mi most a legstabilabb ROM, amit érdemes feltenni?
Én még a 2.3.4 XXKG3-nál tartok.
Köszi ha valaki válaszol. -
Szafi77
tag
LP6 első tapasztalatok:
- A GPS tényleg nem megy, de cella infó alapján simán megmondja a maps hogy hol vagy, csak a google navi nem megy.
- Picit akadozik még mindig a görgetés, de annyira nem vészes.
- néha nem érzékeli elsőre az érintést.
- A régi programbackupjaim egy része ment csak fel - Go SMS pl simán, de a játékok közül amit eddig próbáltam az egy sem. Marketből telepítve játékot még nem próbáltam -- mert annyira nekem nem fontos. Backup után clear cache ha megakad a progi az első indulásnál - mondjuk ezzel a mozdulattal a visszaállítás értelmét veszti
- a clear cache amúgy sem árt..De ami nekem kell megy:
- Gmail levelezés, naptár, +, docs
- Exhange Sync
- Böngészés
stb ...- Még nem volt random force colse-om - csak olyan amit kiprovokáltam

Kis mókolással egész használhatóvá lehet tenni ezt a romot. Talán most van értelme főzött romokkal szarakodni ..
Ez a rom most fent marad, ha nem rogyik meg ...
Pittel rootolos
telepítéssel raktam fel, majd CF-root ... ennyi 
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Igaz és az FM rádió se...
- Van hozzá már fix!
- Amúgy nagyon jó Smooth.
- Eddig 1 nap alatt 1FCt sikerült belőle kicsikarnom
- Random restart nem volt!!! -
feyce
csendes tag
Sziasztok, a segítségét kérném minden HOZZÁÉRTŐ illetve TAPASZTALT felhasználótól!
Előre elnézést ha már volt téma, ha más nem, akkor egy link-kel is beérem ahol találok magyarázatot a problémámra.Nemrég vettem egy Galaxy S II-t. Kicsit megnyúztam, minden létező dolgot kiprobáltam amit csak hozzáértő júzer csinálhat rajta: filmezés, netezés, 3d játékok, root, Rom-csere, stb.
Jelenleg RevoHD v4 ROM van rajta, ez ugye 2.3.6-os android, de minden amit itt leírok kipróbáltam már más hivatalos és nemhivatalos 2.3.4, 2.3.5, 2.3.6-os ROM-okon is, Az eredmény mindig ugyanaz volt.
Ezzel kapcsolatban hozzátenném hogy értek az androidhoz illetve komolyabb szoftveres műveletekhez.
Arra lettem figyelmes hogy komolyabb 3D játékoknál (GTA3, Real Racing 2) nagyon csúnyán túlmelegszik!
Mivel tudtommal nincs közvetlen CPU hőmérési lehetőség ebben a telóban, ezért csak viszonyítani tudom: Az akku egyetlen egyszer, töltés közben, kb fél órára kicsit felmelegedett; Android system info progi azt írta 46°-ra. Namost játék közben a hátlapi kamera alatt (gondolom arra van a CPU) ennél forróbbra melegedett! talán csak 5 fok volt a különbség, talán 10, nem tudom, de kicsit olyan érzésem volt mintha sütne. A GTA 3 egy ideig szépen fut, de (feltehetően a melegedés miatt) egy idő után - néha sűrűn - befagy 5-10-15 másodpercre a kép, holott a játék megy tovább. A Real Racing 2 nem fagyaszt, de úgy érzem ennél is feljebb melegíti a gépet...
A játékok előtt mindig minden progit bezárok.Ez a fajta komoly túlmelegedés szinte csak 3D-s játékoknál jelentkezik! Más alkalmakkor is melegszik, de az rálátásom szerint totál normális határokon belül van.
Utánanéztem szinte minden fórumban ahol másnak is jelentkezett a probléma, és a válaszok nagyon vegyesek. Volt aki azt írta, ez normális, volt aki azt írta majd egy frissítés segít, és volt aki azt írta azonnal adjam el, vagy ha van gari akkor küldjem vissza!
Az is probléma, hogy használtam vettem, és már nincs rá gari, és macerás lenne újra eladni, ehhez csak legvégső esetben folyamodnék, bár megoldható.
A kérdésem az hogy most ez tényleg normális, vagy vmi progi kell, vagy valamelyik frissítés tényleg erre van kiélezve, vagy azonnal adjam el, szabaduljak meg tőle?

Chainfire-t még nem próbáltam, lehetséges hogy ennek van köze a problémához?
Kicsit félek, mert nem akarom hogy a kezemben süljön meg a kicsike, ez volt az álomtelefonom...
Bármilyen érdemleges segítséget szívesen fogadnék! Előre is köszönöm!
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok tudna valaki lp6 ról bővebb véleményt írni pl mi nem működik rajta?érdemes felrakni valaki írta kotábban hogy nem megy rajt a gps az igaz?várom a véleményeket köszi
-
Voda2
tag
Basszus, hazaértem, wifi be, csatlakozik, net nincs! Laptop bekapcs, azon se! Sárga kis háromszög kint van a wifi ikonjánál a tálcán. Router restart, és azóta superul működik a sgs2 wifije. De nem érdekes? Hogy itthon is megszivatott a router. Nagy kő esett le gyerekek
Ugyhogy valamit a munkahelyi routerrel csinálhattak, hogy ott nem műkxik. Köszönöm a segítséget mindenkinek. Jah, itthon is G modon van a router, és mégis megy a net tökéletesen. -
Piwi
veterán
-
djapor96
senior tag
Az 1.7.2 es illusionban van Jkay? Mer a xila2 miatt az 1.7.0ban nem volt....
-
csabicska
senior tag
Egy LP2-es modemre lenne csak szükségem.
Vki megdobhatna vele.
Köszönöm. -
R2D20208
addikt
(#47442) tesopapa Grat a melódhoz papa !

-
Rotate
veterán
jött frissítés a GTA-hoz, még mindig kidobál... abszolút játszhatatlan most már... kidobott pénz... nem lehet ilyen esetben refund-ot kérni? valahol reklamálni? betelt a pohár... nem ezért fizettem...
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
hát, ez a korral jár tata

az SIII-ra várakozók figyelmében ajánlanám ezt a cikket, miszerint esélyes, hogy az MWC-n még nem mutatják be az SII utódját, csak valamikor később, de még nyár előtt...
-
happy555
aktív tag
.... és, hogy mi hiányzott az s2-ből, mert lövésem sincs...
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
köszi, de van/marad itt elég sok szakember!

-
trobi28
addikt
Milyen az Illusion 1.7.2 ?

-
tesopapa
aktív tag
Sziasztok.
Hiánypótlásként összeraktam egy témát. A Galaxy S-emen használt BLOCKBUSTER ROM témája adta a gerincet. S1-en csak azt használtam.
Elvileg bármely 2.3.x-re jó, kivéve az ICS-re témázottakra. Azoknál a popup menünél betűszín probléma van. A PNG-ken kívül nem módosít fájlokat, tehát a rom érintetlen marad.R2 romján teljesen jó. Ahhoz csináltam. (Köszi Artu
)Ha nem tetszik valakinek, akkor a telepítéskor létrehozott backupot a jelenlegi témáról CWM-ből vissza lehet állítani.

-
Voda2
tag
válasz
horseface77
üzenetére
Ez baromság! Pont a GPs miatt raktam fel a v20o-t! Kevered a v20L-el!
-
Voda2
tag
válasz
horseface77
üzenetére
O2X-em volt elötte, V20O-val, és hibátlan volt! Nem csak 2 hétig. De bízok benne hogy router probléma lessz, és otthon az én routeremmel működni fog, mert nekem is tetszik ez a xar!
-
Udv!
Illusion romhoz lehet hasznalni a deodexed jkay temakat? Mert ugye gyarilag fent van a deluxe csak kerdes nincs-e azon is mokolva valami?!
-
belashx
senior tag
-
derrik
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
...köszi
Akkor már csak egy ilyen motyóhoz kell hozzájutnom! -
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
akkor vak voltam

-
Piwi
veterán
-
horseface77
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Szerintem is kimagaslóan jó wifije van.Aki mást mond annak tuti szoftveres vagy hardveres hibája lehet vagy valami hálózati mizéria.Vagy még nem próbálta az lgo2x wifijét.A volt lg-met most a nejem használja,de állandóan wifi hiba miatt restartolni kell a készüléket.
-
F-ECT$
titán
válasz
knyitogato
üzenetére
Megszokható az is.
Más: skype hívás szakadást / fagyást tapasztalt ma valaki hosszabb hívás esetén?
-
TazLeacher
nagyúr
Használja valaki rajtam kívül a gyári időjárás widget-et?
Nálam a gyári szélmalmos háttér van bent, és a gyári widget előtte. Valahogy nagyon tré a gyári widget.
Eleve nem tudja azt, hogy azt mutassa ahol vagyok,a háttér viszont igen. Rohadt ritkán frissít, míg a háttér elég jól követi pl.: a nappal/éjszaka változásait. Az viszont vicces, hogy míg mindkettő ugyan onnan szedi az infót, az egyiken esik az eső, a másikon a hó. Viszont 2 napja ennél komolyabb gondom is akadt vele. Az istenért nem frissít. Se magától se erőszakosan. Mindig azt mondta, hogy nem tud kapcsolódni, viszont a háttér tökéletesen frissít. Másnál is fenn állnak ezek?
-
Voda2
tag
Hát gyerekek, én úgylátom ez a wifi probléma rohadtul nem egyedi!
[link]Idáig mindíg használt, de komoly telefonjaim voltak, O2X, Desire, Nexus S stb, de wifi gond, sőt hardware-s gond sem volt egyiknél sem! Erre mondom veszek egy úgy telefont, és 2 hetet megy el. pompás! Idáig még hard resetet sem csináltam rajta, mert ha reggel hazaérek melóból, kipróbálom a saját routeremmel, de kétlem, hogy a munkahelyen az összes routert állítgatták volna! Szóval egyenlőre nagyon nem vagyok jó véleménnyel az sgs2-ről. Ennyi pénzért ekkora x@rt! Mi a garancia hogy a következőbe nem jön elő, vagy más. Fogadok abban a kijelző lessz kuka! De 3.-ikra az árát kérem vissza!
-
ibenny
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
A 45017-es hozzászólásodban volt a link, bocsi, de most nem tudom megnézni, ami az újabb linken szerepel.
-
JUmbozorzje
tag
Normalis hangvetelben tettem fel a kerdesemet azthiszem.
Akkor e valaszt megvalaszolhattad volna normalisan. Nem mindenkinek van ideje bujni a forumokat. Mi mikor jelenik meg es mi mennyibe fog kerulni es mit mennyiert lehet eladni.
Gondolhatod, h nem azert tettem fel ezeket a kerdeseket, hogy baromsagokat kerdezzek, hanem egyszerubb e forumon megkerdeznem, mint 2 orat utanna olvasgatnom.Nincs harag es koszonom a valaszt.
-
ERPY
őstag
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
Az én becslésem elég konkrét és megerősített infók alapján van, szal a megjelenés 100% hogy 2012-ben lesz, még december előtt. Magyarországon megvenni akkor tudjuk, mikor a bolt ahol vesszük nyitva van, egyéb esetben kicsi rá az esély.
A pontos árát nem mondhatom meg különböző okok miatt, mint ahogy az ötös lottószámokat sem. Nem célszerű a GS2-őt eladni, pár év múlva még jól jöhet valamire, ezt majd az akkori helyzet határozza meg.
Egészen pontosan annyiért tudod egyébként eladni, és ezt nemcsak a mostani helyzetre írom, hanem általánosságban, amennyiért megveszik. Egy petákkal se többért, se kevesebbért.
Remélem sikerült mindenre válaszolni.
(Bakker, ha tudnánk bármit most, mi lennénk a legokosabbak, de mivel ezeket nem lehet tudni, még a telóról sincs semmi hivatalos infó csak találgatás, nem gondolod hogy értelmetlenek ezek a kérdések?)
Egyébként nem megharagudni, de hasonló kérdések napjában többször is előfordulnak.
Ja, és aki kérdezné még ma, nincs hivatalos dátum az ICS hivatalos és végleges megjelenéséről. -
JUmbozorzje
tag
Valakinek van becslese az SGS 3 ararol?mikor tudjuk majd megvenni Magyarorszagon?
Ha akarnek egy olyan telot celszeru lenne az SGS3 megjelenese elott eladni a telomat nem?
Mennyiert lehet eladni egy SGS 2 -t?
-
ibenny
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Köszi, de ez három file esetén van, én pedig direkt egyfile-os KK5-öt kértem, hogy ne wipe-oljon. Csak olyat teszek fel, ami nem töröl, ezek szerint amit linkeltél, igen? Mert akkor sajnos nem lesz jó..
-
Ironing
tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Grata hozzá
Már én is várom, hogy felkeveredjek Pestre érte 
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mobil odinnal is visszarakható? Mert az most fent van a készüléken. Van valami amire figyelni kell? Túl új nekem még a samsung. Htc-hez szoktam.

- a clear cache amúgy sem árt..
telepítéssel raktam fel, majd CF-root ... ennyi

Havert lehet, hogy ra tudom beszelni vegre.

persze azért leírok majd néhány egyéni véleményt!