Hirdetés
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
KDJ modemet próbálta már valaki? Egyáltalán: flasheli valaki ODIN-nal a gépet, vagy csak KIES játszik még?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz killerjohn #2429 üzenetére
killerjohn, Legendd:
Az SGS (1) topikból estem át ide, ott ez mindennapos. Szerintem, mire megjönnek itt is a készülékek, kb. a 4000. hozzászólásnál már itt is mindenki tolni fogja ODIN-nal az új, egyedi PDA-PHONE-CSC kombókat 512-es PIT-tel, re-parttal, aztán dob rá egy hackelt kernelt, majd CWM-ből egy deodexelt ROM-ot, aztán pár tweak-et a recovery2e-ben, mint a BLN és JIT, majd update.zip-ből egy témát.
Sőt, addigra beindul a romkitchen is a theme kithcen mellett, akkor lesz ám az igazi kánaán!Oppenheimer:
Ha még PFC-re is benézek, az már túl sok lenne így meló közben.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz Oppenheimer #2435 üzenetére
GS2-t még nem partícionáltam újra, csak gyűlnek már a ROM összetevők szépen.
A JIT sosem vonzott, meg a "lagfix" sem, egyébként...Most látom csak: nem RFS már a 9100?
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz killerjohn #2445 üzenetére
Kb. így van, bár HTC bonyolultabb, szóval nem lesz gond. (legalábbis a Legend update-elése 10x nehezebb és bonyolultabb, mint az SGS-é)
Keresd itt meg a Galaxy S topikot, ott az első hsz-en rágd át magad, de itt pár dolog más lesz majd, mint ott.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz knyitogato #2459 üzenetére
Vegyél SGS (1)-et, már 80 alatt is van új.
Az élmény kb. ugyanaz és nem buksz rajta fél év alatt 70 lepedőt.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz t72killer #2557 üzenetére
Jól tudtad, bár gyakorlatilag sima edzett üvegről van szó. Semmivel sem karcálóbb, mint egy ablaküveg (ami nem edzett). Ha az üveghez hasonló keménységű valamivel találkozik, az bizony megkaristolja. Ilyen a beton, homokszemcse, másik üveg, meg általában a kövek.
-
Kapanyél
őstag
válasz killerjohn #2566 üzenetére
HSPA-s netet WiFi-n ossz meg, miközben a töltőn van. Ez egy eléggé életszerű üzemmód, ha valaki notival netezni akarna. És ha még közben elindítasz egy 3D-s játékot is...
Egyébként szerintem egészségtelen, hogy ennyire melegszik. Igaz, hogy vékony az egész készülék, de ha kint ilyen meleg, bent tuti 60-80 fokos.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz kellerman #2720 üzenetére
Az előrendeléses lista akkor lépett volna érvénybe, ha kevesebb készülék jön. Mindig így csinálják. Mivel vélhetően ötvenszer annyi jött, mint amennyit webshopban előrendeltek, ezért aki most rendel, az is ugyanúgy meg fogja kapni holnap, mint a többiek.
És a boltokba is kikerül hétvégéig...
Már csak egy Domino-s árra vagyok kíváncsi.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz killerjohn #2730 üzenetére
Én kétszer is végigfutottam, de nem látom, mi ebben az ígéretes.
Jó lenne tudni, mik azok az optimalizálások, amitől jobbá lesz a világ...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz norbert999 #9645 üzenetére
Az Ace-en lévő ROM nem összehasonlítható az SGS2-ével. Csak az oprendszer alapja közös, az Ace egy kalap szar hozzá képest. Tegnapelőtt dobtam föl én is rájuk.
-
Kapanyél
őstag
Leo-sok!
A removed wifi sharing az a tethering kiherélést jelenti? Tehát nem tudom megosztani AP-ként a telefon mobilnetjét?
Hogyan lehet ezt visszapakolni?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Ez a Leo' elég instabil egy szar. Folyton FC-zik, telót kikapcsolja...
-
Kapanyél
őstag
válasz 72mviktor #11593 üzenetére
Vatta új SGS2, TMH-s volt, gyári állapotból, ODIN-nal KG1-re, majd CFRoot kernel, és CWM-ből ez a Leo. Mindegyik előtt és után is FR! Flash counter: 1. Ennél szűzebb nem is lehetne. Még csak belakni akartam, de már az SNS fióknál kétszer FC-zett. Töltőre dugva meg nem éledt föl. Persze, mert kikapcsolt. Akku ki-be segített csak.
Asszem maradok ennél is a gyárinál, a másik GS2-mön az van, azzal semmi ilyesmi nem történt soha.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz ForRedGlory #11607 üzenetére
Bazz, FRG, te most tényleg komolyan ezt írod nekem?!
Gyári KG1-re nyomtam CWM-ből. Előtte, utána, mögötte, alatta és fölötte is volt hard reset meg wipe, mert csak. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy utána már nem kellene, de megcsináltam, mert azon a 2 percen már nem múlik.
Inkább igyunk sört, ez akkor is szar.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
KG2-re melyik kernelt ajánljátok? CWM 4.0.1.0-t vagy a KG1-es CF-Root-ot? Esetleg "C"?
-
Kapanyél
őstag
Ebben is bugos (KG2 és KG1 is) a nem fogadott hívások kijelzése. A rolót lehúzva ismeretlen számot ír, de rányomva a híváslistában már látszik, ki keresett.
-
Kapanyél
őstag
Ne szarakodjatok a Swype-pal, ott a SlideIt Keyboard, sokkal jobb.
-
Kapanyél
őstag
És végre újból működik a DTMF hangzás, nemcsak kluttyog! Oh yeah! (régebbieknél is be lehetett ezt kapcsolni, csak nem csinálta)
-
Kapanyél
őstag
válasz RedCat #12011 üzenetére
Szerintem se frissítsd! Sőt, később se, ha fölajánlja... Amennyire szép és csili-vili, annyira lassú. Sőt, gyakorlatilag használhatatlanul lassú. Mintha egy proxy lenne csak.
R2D2
Nem nagyon zuhan még. Pár helyen lehet 110 alatt kapni, de általában nincs. Magyar jótállásos még mindig a T-nél a legolcsóbb, de azt meg rögtön elcseszi az ODIN.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz dancsuri #12017 üzenetére
A jótállást baromljuk szét azzal, ha ráküldünk egy nem hivatalos firmware-t. Tehát hiába a legolcsóbb a T-nél, még ha T-sek is vagyunk esetleg, akkor is cumi.
Legalábbis, ritka az, amikor még vissza lehet tolni a TMH-s firmware-t, pl. sárgás a kijelző vagy elromlott a mikrofon, stb.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz dancsuri #12025 üzenetére
Nem riogatom, de nem lenne túl fasza érzés úgy visszakapni a kijelzőhibás gépedet, hogy fölmondják a jótállást, mert a counter nem 0-n áll... Az, hogy a gyakorlatban nem értenek hozzá, nem foglalkoznak vele az nem releváns jogi szempontból.
Sőt, én kifejezetten fölhívnám mindenki figyelmét, hogy ha beletúr ODIN-nal, akkor legyen azzal tisztában, hogy fölmondhatják a jótállási kötelezettségüket.
A többi már valószínűségszámítás és vudu.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Ajánljatok legyetek szívesek olyan "tűzfalat", mint a DroidWall! Ez utóbbival az volt SGS-en a problémám, hogy pl. a Loud programajánló nem tudott csatlakozni a kiszolgálójához, amíg föl volt telepítve (gyk: engedélyezve volt! ). Amint uninstalláltam, működött rendesen. Nekem ez a nem túl megbízható kategória. Van még ilyen progi, ami bevált nektek?
-
Kapanyél
őstag
Én direkt Androidos telefont akartam az asszonynak is, mert egyrészt abban tudok segíteni, ill. a lehetőségek száma végtelen.
De töksimán lecserélném egy i4-re az övét. Tulajdonképpen, miután belakja az ember, és nem akar ROM-olgatni, akkor... nekem is jó lenne. De most is nyert a Robot, az SGS-em helyett is inkább SGS2-t vettem. De ha lemegy 70 alá az i4, szerintem veszek abból is.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz dancsuri #12234 üzenetére
Azok a külső programok, amik nem hitelesített eszközadminisztrátorok, mind magukban rejthetik a keylogger funkciókat, amit forráskód-ellenőrzés hiányában nehéz kivédeni.
Ezért az általános figyelmeztetés.
De pl. egy copy-paste is már összegyűjtésnek számít, ill. ha "tanulós" a prediktív bevitel szótára, az egyértelműen.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz DonDragonka #12266 üzenetére
A 2 év jótállásos az EU-s (bolti) vagy Samsung Magyarországos?
-
Kapanyél
őstag
válasz DonDragonka #12270 üzenetére
Valós Idejű Bruttó Elszámolási Rendszer
Vélhetően a Skype nagy ellenfeléről van szó.
Viber cikkHús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz DonDragonka #12276 üzenetére
Akkor az a legjobb. És a legdrágább változat.
Más:
Viber-t nem találom a Marketen. Milyen keresőszót használjak, hogy kidobja?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Köszi a linkeket! Közben a 3. keresésre meglett.
Azt mondjuk jó lenne tudni, hogy a regisztrálós SMS-t milyen emeltdíjas számra küldi... És hogy havonta mennyit vonhat le. Paranoidkodok csak...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz dancsuri #12299 üzenetére
Attól függ, mennyire kapják föl.
A kb. 500 telefonomban lévő kontaktból 20 máris Viber-képes. Ők vélhetően iPhone-osok.
Most csatlakozik majd hozzá még 30-40 Androidos, meg is van a 10%. És látom, itt a telefonomon azonnal. Ez óriási fegyver a Skype-pal szemben.ps: a Facebook-on pillanatok alatt Viber-lavina indult!
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
válasz Szafi77 #12302 üzenetére
Nem ez a lényeg! Egy platform elterjedése leginkább a PR-on múlik. Ha valamiből van sok alternatív megoldási lehetőség, és azok alapvetően nem nagyon különböznek minőségükben, akkor mindig a hype-olt marad meg. Lásd MSN Messenger, Skype... amikor ezek igazán fölkapottak lettek, már millió és egy hasonló alkalmazás volt elérhető. És a Skype mögött ha jól tudom nem állt egy akkora cég, mint a MS a MSN mögött.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest