Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #49772 üzenetére
konvergenciát érzek itt a remix ICS rom körül. V9.0 a Gapps és v8.6 a legfrissebb rom mellé. Próbálta már így valaki?
-
Mi a teendő, ha a kódos reset (*2767*3855#) nem működik? beírom és nem csinál semmit csak eltűnik.
-
Udv!
Illusion romhoz lehet hasznalni a deodexed jkay temakat? Mert ugye gyarilag fent van a deluxe csak kerdes nincs-e azon is mokolva valami?!
-
Köszi srácok, de régen szórakoztam már eleget a Spicaval, akkor benne voltam csak már minden a feledés homályába merült
Kicsit frissíteni kell a tudást.
Az ok egyszerű: ez a touchwizz engem kifejezetten idegesít.
-
Hali!
3 év iPhone használat után ma megvettem életem első komoly Androidos telefonját egy SGS2 személyében. Olvasgattam itt párezer hozzászólást de egy-két dolog nem tiszta.
Most jelen pillanatban melyik az a custom ROM és kernel amit érdemes feltenni a gyári helyett? Az első hozzászólásban mindent megtalálok ami kellhet, hogy ezeket feltegyem? Olvastam azt is de kissé kínai az egész úgy ahogy van. Ha valaki itt, vagy privátban vállalna egy gyorstalpalót annak örök hálám. Mire kell figyelni, esetleges buktatók?! Csak nagy vonalakban a többit hozzáolvasom csak lássak már egy konkrét ROM felrakási metódust.
Köszi!
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest