- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz JUmbozorzje #15957 üzenetére
még nem hallottunk hamisítványrol (attol még lehet) de az aksi alatt a matrica az imeiszámmal árulkodhat
megaztán ha biztos vagy az üzletbe akkor a fizetés elött a samsung oldalán regisztráld a telót, ha átmegy a regisztráción akkor eredeti
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz JUmbozorzje #15959 üzenetére
igen + kéri a sorozatszámot is , de miért nem próbálod ki? itt
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
sippet
senior tag
válasz JUmbozorzje #17466 üzenetére
a telefonodon be vagy jelentkezve a marketba? ha ugyanazzal a google accounttal nyomulsz a webes felületen is, mint a telefonon, akkor a weben bejelentkezés után látnia kell a készülékek között.
-
Phobion
őstag
válasz JUmbozorzje #17483 üzenetére
A samfirmware.com-os csomagban van kernel, nem?. Vagy Te mást keresel? Vagy én vagyok eltévedve? [KÉP]
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #17466 üzenetére
EZMIEZ?
Reggeltem a swipe-ra és:
"Sorry! This is not an Android phone.
Sorry! You're not on an android phone, so you cannot download the Swype-Installer.
To download the Swype-Installer, on your android phone bring up the email we sent and click the link again.
If you believe we have made a mistake in detecting your device, please check our FAQ for help."(#17497) HXY: Kell setcpu? a futó szolgáltatásoknál meg tudod nézni, h mi fut...
(#17500) bepe79: akkor ez egy big slut/fuck
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz JUmbozorzje #17807 üzenetére
A 3 óra az nagyon kevés. 1 napot ki kellene bírni.
1. Ha leteszed a telefont, előtte a Home gombot sokáig nyomva előjön a feladatkezelő, ott nézd meg menyik alkalmazás fut a háttérben, illetve érdemes mindet bezárni. Esetleg futhatnak a háttérben és eszi az aksit
2. Más beállítás nem nagyon van erre, fényerőt veheted lejjebb.
3. Érdemes romot cserélned, gondolom egy régi van fent. 2.3.4 KG6 a legújabb és szerintem a legjobb.
4. Repülő mód: hasonló a kikapcsoláshoz, de csak a telefont, wifit, bluetoothot kapcsolja ki, az összes többi funkció elérhető marad. Azaz ha hívnak, úgy hallja a hívó hogy ki vagy kapcsolva, de te tudsz pl játszani a telefonnal. -
WaterWave
veterán
válasz JUmbozorzje #17813 üzenetére
batista az mégis egy batisra kéremszépen
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
RedCat
senior tag
válasz JUmbozorzje #17813 üzenetére
3 órás akkuidő szempontjából nem. Nem jobb nála. Az egy házilag készített ROM, kicsit más kinézettel, néhány új dologgal kiegészítve, kicsit talán gyorsabb is, de a te esetedben nem ez a probléma.
Feladatkezelőben nem fut valami? Akku használat mit mond?WW: ezzel sokat segítettél neki
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz JUmbozorzje #17807 üzenetére
3 óra alatt merül le, vagy 3 óra aktív használat után? Ha ez utóbbi, az reális.
5-6% / óra: mit fut a háttérben? Gmail sync, live wallpaper, időjárás widget, skype, viber, akármi?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz JUmbozorzje #17817 üzenetére
Akkor ez jó: óránként 2% belefér 3g-n. A kijelző 23%-a percben mennyit jelent?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz JUmbozorzje #17823 üzenetére
Akkor tényleg nincs miért panaszkodnod: 10 óra akkuhasználat, amelyből majdnem 1 óráig ment a kijelző, mindezt 20% akksival. Az 54 pernyi kijelző önmagában megeszik 8-10%-ot, a maradék 9 órára így óránként 1%-nyi akku esik, aminél jobbat nem nagyon lehet elérni.
Dive ever, work never.
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #17865 üzenetére
Milyen romod van? Ilyen nem szokott előfordulni!
Telefon újraindít, hátha...(#17866) HardRic : Bárcsak az lennék vagy legalább fél és segítenék a rászorulóknak + az összes milliárdos világ manipulátort kiírtanám
(#17868) Maramiri: Mindjárt átküldöm a pro-t, próbáld ki, de lehet kell egy kernel csere...
Vágod a témát?[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz JUmbozorzje #17865 üzenetére
Nem telepitettél uj mms.apk - t ? Ha igen, olyankor néha restart kell..Vagy launcherváltásnál pl...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
csabám
addikt
válasz JUmbozorzje #20469 üzenetére
Csak miui alatt fognak működni. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
RedCat
senior tag
válasz JUmbozorzje #20480 üzenetére
Másold fel az sd kártyára a zip állományt, tedd recovery módba a telefont, ott ki tudod választani, hogy install zip form sdcard, kiválasztod (choose file) és mehet.
-
smoli
aktív tag
válasz JUmbozorzje #20480 üzenetére
Ha zipben van a rom, akkor felmásolod belső SD-re és recovery modban install zip from SD card kiválasztod és install, utána reboot és kész.Vörös cica megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz JUmbozorzje #20483 üzenetére
Az autómon világít egy piros hibát jelző lámpa. Miért? --- Kb ilyen szintű volt a kérdésed...
Mi a hiba, mit ír ki pontosan, mikor jön elő, mit csináltál előtte, stb.
Romokkal kapcsolatban olvass vissza... 10-en 10 félét fognak javasolni. De a criskelo az egy jó rom.
UP: töltsd le újra a file-t...
[ Szerkesztve ]
-
smoli
aktív tag
válasz JUmbozorzje #20485 üzenetére
Milyen alapromod van fent?
Mert ezt gyári KH3-ra kell felrakni!!! -
smoli
aktív tag
válasz JUmbozorzje #20487 üzenetére
Alapromot odinnal kell felrakni, lásd 1. hsz.
Megnézni azt hogy mid van a "Beállítások--> A telefon névjegye" menüben tudod
Egyszerübben a *#1234# kódot üsd be a billentyüzeten -
smoli
aktív tag
válasz JUmbozorzje #20489 üzenetére
Hát nem éppen mert ebből nem derül ki hogy gyári vagy costum, mert pl ha egy Darkys KH3-ad van fent akkor nem valószínű hogy a criskelo felmegy rá.
Azért írtam hogy a beállításokban nézd meg ott benne van minden. -
RedCat
senior tag
válasz JUmbozorzje #20489 üzenetére
Igen erre fel kell mennie. Letöltötted újra, ahogy fent írtam?
-
Gizmo94
veterán
válasz JUmbozorzje #21372 üzenetére
Én ezt használom amióta kijött, semmi problémám nincs vele, minden alkalmazás fut, akadásmentesen, nincs FC, stb, pedig elégéé rendesen meg van pakolva appokkal, launcherrel, stb. Ez a rom számomra tökéletesnek, hinbátlannak tűnik. Akksiidő nem egy bajnok, de ha használom a telefont,nem igazán telefonálásra, hanem ebook vagy filmek,tv,tehát nálam a kijelző egyfolytában megy. Így bő egy napot bír. Bár sokszor előfordult, hogy nekem problémamentes volt a lite'ning, mások pedig küzdöttek vele, ezért várd meg mások véleményét is.
-
R2D20208
addikt
-
csabám
addikt
válasz JUmbozorzje #27294 üzenetére
Beállítások - Vezeték nélküli és hálózat - Mobilhálózatok - Hálózati mód - Csak GSM
-
R2D20208
addikt
válasz JUmbozorzje #27380 üzenetére
Irtam azt is. Rengeteg megoldás lehet. Meg kell keresni az ikonpackettet, és a 3 launcheren kívűl amiket én írtam, még tuti rengeteg tudja azt, hogy bármilyen ikonra lecseréled. Szerintem ez egy ikoncsomag.
(#27382) JUmbozorzje
Még linket is kapsz. Itt láttam ilyent. Itt van vagy 900 ikoncsomag. Keresd meg[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
válasz JUmbozorzje #27380 üzenetére
ADW vagy GO lehet, egyszer mintha mar talalkoztam volna vele, es en csak ezt a ket launchert hasznaltam
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
R2D20208
addikt
válasz JUmbozorzje #27386 üzenetére
Nem kell telepitsd. Csak rakd be a belső sdre, és észlelni fogja, hogy pl png képek vannak egy bizonyos mappában. És azoknál a launchereknél, amit irtam, ha hosszam rányomsz az alkalmazásra, alkalmazász is cserélhestz, és bármilyen képet, ikont berakhatsz alkalmazásikonként. Hu, rakd fel valamelyik launchert és megérted... Nem is engem kérdeztél bocs.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz JUmbozorzje #27377 üzenetére
Az óra/dátum: BobClockD3
PeachMan: Ha nem változott az imei akkor mentheted. . .
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz JUmbozorzje #36021 üzenetére
Mindenki másra esküszik. Nekem a Cognition rom jött be nagyon. Annyi hogy a kernelt Siyah-ra cseréltem alatta. Kb nyár óta vannak fent a rom különböző változatai és eddig sok remek tapasztalatom volt vele. A legutóbbi, amit linkeltem is egy GPS meglepetéssel szolgált. Az első GPS indítás (mindenféle rásegítés nélkül) egy panelház szobájában történt és kb 30 mp alatt belockolt 6 holdat. Igaz nem túl erősen, de használhatóan. Eddig ilyen élményben még nem volt részem, igaz nem is nagyon használom a GPS-t. Most is csak kipróbáltam.
Fogyasztásilag, hangminőségileg is rendben van ez a kombináció, szerintem egy próbát megér.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz JUmbozorzje #36026 üzenetére
Ezt így senki nem fogja neked megmondani. Nagyon függ a használattól, milyen modem és kernel van alatta. Mivel neked vannak csak magadhoz hasonló használati szokásaid, ezt ki kell kísérletezned. Viszont egy tanács! Új rom feltétele után battery stat formázás és legyen 2-3 töltési ciklus. Addig ne alkoss végleges véleményt a fogyasztásról!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
nbukta77
addikt
válasz JUmbozorzje #39106 üzenetére
miui.hu
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz JUmbozorzje #39108 üzenetére
Passz a radiot nem probaltam. En kulon kernelt nem raktam fel hozza.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
F-ECT$
titán
Valaki írta már hogy, megy. (De én még nem próbáltam ki a miui romot.)
Dive ever, work never.
-
HUTCHDB
nagyúr
en ezt ajanlom inkabb. (maradjon a ki4 modem, mert szerintem az jobb)
+void kernel
+void kernel beallitasaelotte en a kk5 3 fajl+pit-es felrakast ajanlom reparttal.
elotte kodos reset.
majd bootolast kovetoen ismet kodos reset, majd cwm-es kernel, majd rom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz JUmbozorzje #39337 üzenetére
küldtem privátot.
lassan, nem kapkodva, lépésről-lépésre csináld!
minden dolgot legalább 2-3 x ellenőrizz, hogy jól csináltad-e, jó helyen van-e betallózva a fájl![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
djapor96
senior tag
válasz JUmbozorzje #39337 üzenetére
Ha felraktad a kiszemelt főzött ROMot kapcsold ki, majd hang fel+home+bekapcs.... bejön a recovery .... wipe /factory reset, ill. wipe cash.... majd reboot és menni fog....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
znagy69
őstag
válasz JUmbozorzje #39703 üzenetére
Kereső? Sógi több képet is felrakott.
-
Leonardo91
senior tag
válasz JUmbozorzje #39809 üzenetére
Beállítások-->Vezeték nélküli és hálózati-->Mobilhálózatok--Hálózati mód--Csak GSM (2G)
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
xnace
őstag
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #39809 üzenetére
Hello, pont ilyet vettem kb 1 hete és használom is, nagyon jó cucc, minőségi darab, nem igazán tudok rá rosszat mondani!
Nem kell félni a webes vásárlástól, reggel paypalon (ez az egyik legbiztonságosabb oldal, ahol regisztrálhatod a bankkártyád), aztán e-bay-en is reggelsz és megveszed, 0 rizikó...évek óta vásárolok bankkártyával neten...Sosem volt még problémám(#39826) Leonardo91: Ez az egyik tok, amibe belefér 2amperes akkuval is a telefon
Kicsit passzentos lesz, de bőven jó még így is!(#39831) HUTCHDB: Lassan meghozzátok a kedvem erre a miui-ra, már napok óta olvasgatok és ez most elég stabilnak tűnik és működik minden benne, igaz?
(#39833) Soound: Igen, én már használom ezt a scriptet és azt vettem észre, h kernel csere után mintha "azonnal" beállna a megfelelő akkufogyasztásra...
-
DjBlero
őstag
válasz JUmbozorzje #41979 üzenetére
mindegyiket amelyik tetszik szerintem
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
F-ECT$
titán
válasz JUmbozorzje #41979 üzenetére
Ja, de wipeolj, főleg ha a rom nowipe-os.
Dive ever, work never.
-
R2D20208
addikt
válasz JUmbozorzje #41995 üzenetére
Próbáltam. Nem mutatott semmit. Régen jó volt SGS-en, most nekem nem volt meggyőző..
Vótmá Offtopickba !
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz JUmbozorzje #42006 üzenetére
törölve
ahogy te gondolod,én siyah kernelel használom
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
pzstm
titán
válasz JUmbozorzje #44366 üzenetére
minden további nélkül.
Factory reset ajánlott szerintem azért.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #44366 üzenetére
Stock amire tennéd, ugye? Gondolom rootolva vagy...?
Kilépsz recoverybe miután mindened lemented (!) és tolsz neki egy wipe data-át+wipe cash partition-t+advanced menüben egy wipe dalvikot és a mount menüben egy wipe systemet, ha ezek mmegvannak, akkor install zip from sd[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz JUmbozorzje #44478 üzenetére
Én a LauncherPro-ra esküszök
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
xnace
őstag
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #44528 üzenetére
Beállítások-Kijelző-Képernyő
Aktív témák
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
- iPhone 15 Pro 128GB (Blue Titan) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest