- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Lötyögni éppen hogy nem lötyög, de kézbe fogva szorul csak rá a tok a telefonra. Olyan mintha egy gagyi műanyag telefont fogdosnál ami recseg ropog a rossz illeszkedés miatt. Kb. 1mm lehet a tok és a tecsi között üresen. Ez szerintem egy 1 dolláros vacaktól elvárható, de egy harminc dolcsistól abszolút nem.
Egyébként minőségileg jó az anyaga, gombok kezelésésvel sincs gond. Pár napig még használom aztán meglátom mi lesz, megy vagy marad. -
somnia
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni a Marketbe, mert azt írja, hogy "engedélyezni kell a háttéradatokat"
Hol?
És eddig miért nem kellett? -
RedCat
senior tag
Aki gyári kh3-at használ, el tudná küldeni nekem a system/font könyvtár tartalmát? Köszi
-
-
ERPY
őstag
Ha valaki nem akar várni, és már szeretné az új marketet használni:
-
DeathAdder
veterán
Mondjátok el nekem plíz,hogy mikor kell és mikor nem kell Romolás előtt a wipe data factory reset,wipe cache paritition és advanced wipe dalvik cachet csinálni?
Ha van egy KG6 gyári rom, és teszek rá pl. a Criskelo v10-et akkor kell?
utána meg pl. egy v11-et akkor kell?
Utána meg mondjuk egy v14-et ami már KH3.. akkor kell?
És ha mondjuk van egy Criskelo v14 és lecserélem Batista 3.7.2-re akkor kell?Azért írtam le ilyen óvodásan mert csak így fogom tudni,hogy mire válaszoltok és ti is jobban látjátok ,hogy mire vagyok kíváncsi
-
hdman
őstag
másik topikban linkeltem, hogy az én marketem nem úgy néz ki, mint másoknál. ez mitől lehet? akinek már az új market van nézzen már rá!
[link] -
F-ECT$
titán
Ha jól látom a 3.7.2-es batistában a ninph 2.1.1-es kernel van, kíváncsi leszek a fogyasztásra.
-
-
Richard!
addikt
ez qva gyors
most már alvás.mindjárt 4 óra -
Richard!
addikt
így már mindjárt más.már fent is van.am ha vissza akarom rakni a gyári kernelt,akk azt csak simán odinnal és kész.nem zavar bele a batistába...
-
RedCat
senior tag
Batistaban nem tudok betumeretet allitani? A rendszerben meg jok, de a bongeszoben kicsik. Esetleg egy tema?
-
DarkByte
addikt
A koreai csajoknak az AMOLED jön be
[link]
-
R2D20208
addikt
válasz
Richard! #20066 üzenetére
ha megcsináltad, teljesen törlödik az sd- d. Fel kell raknod ujra a cf rootot és a rom zipjét belső sdre. Nem muszály, de tedd meg még igy is a wipéket, majd install zip chose zip. Jó kell legyen. Ha nem, hibás a zipped, le kell ujra töltened. Én nem vagyok elég okos ehhez, más 5 letem nincs....
Ha felraktad cf rootot, lesz ujra CWM ed. És onnan telepitsd. -
WaterWave
veterán
érzékeli a gépet... de egyszerüen bluetoothon nem tudok küldeni... se telorol gépre, se gépről telora...
komolyan besírok -
Richard!
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
Richard! #20061 üzenetére
Te nem tudom hogy hol lehetsz és mit csinálhatsz. Amikor megáll mit csinál a telod ? Kikapcsol? Vagy villog vagy mi ? Nyomj egy 8 mp - s resetet bekapcs gombbal. Hogy betölt- e a régi KH3 ad. Ha nem, ujra kell rakd odinnal sztem
De lehet a ZIP ed nem jött le egészben, vagy sérült. K. va sok minden lehet...Nincs töltőn, nem hagytad USb- n . Nem tudok mire gondolni...
-
WaterWave
veterán
nálatok jó a blutetooth?
-
Richard!
addikt
válasz
R2D20208 #20052 üzenetére
hát ugye megcsináltam dancsuri írt.
1 felmásolod belső Sd-re a romot ,a Samut kikapcsolod
2 elindítod a Samut Recovery módbanrendszertisztítás:
Recovery-ben van a Samu
3 wipe data/ factory reset -megnyomni a home gombot
4 wipe ceche partition -megnyomni a home gombot
5 NEM indítod ujra a samut6,install zip from sd card -elindítod
7,choose zip from sd card -elindítod
8,kiválasztod a fájlt - elindítodés a telepítés 1/4énél lefagy.nem megy tovább.
nem ír ki semmi hibát. -
-
malibu
tag
Sziasztok !
Szeretném rootolni a telefonomat. Illetve meg is próbáltam de lehet hogy nem jót tettem fel. Tud valaki segíteni?
ez volt a telómon kernel verziója rootolás előtt
XEKF3-CL276555 root@DELL101#2most ez változott de nincs rootom csak sárga háromszögem...
XWKDD-CL161513 root@DELL103#2build:ging...,XWKF3
alapsáv:XXKE7melyik újabb? melyiket töltsem le rootoláshoz?
Ebből már lehet tudni? -
Richard!
addikt
senki nem tud segíteni?
-
red6t6
tag
Hol lehet a a TB-ban a nyelvet állítani? Batistában talán portugál?
Fasza ez az új market is, semmit sem tudok vele letölteni... -
R2D20208
addikt
válasz
xtremetuning #20043 üzenetére
Ha nem lenne rootolva, tudna recoveryben turkálni?
-
Richard!
addikt
válasz
xtremetuning #20043 üzenetére
igen.
R2D20208: nem -
Richard!
addikt
hát nem tudom.sztem nem szereti a teló ezt a romot.4szer mentem rá az install gombra.
szerk.:és nem is telepítette rá
ez meg hogy a francba lehet???epdig végig ment a csík.igaz amikor rányomtam az installra akkor vmi failed-et írt ki.ami nem jelent vmi jót.
-
R2D20208
addikt
válasz
Flashhh #20032 üzenetére
Olvass vissza....Én fel sem rakom Battistát. Légyszi olvasd el mégegyszer, amit irtam. Nem tetszik a battista állapotsora a felső ikonjai maradiak, a redőny, a betűkészlet. Olvasd, én nem battistás, és nem vitapartner vagyok
Mindenkinek más jön be, és ez igy a jó sztem !
-
Varszegig
veterán
válasz
xtremetuning #20031 üzenetére
nem az 1.-ben nincs benne
-
Richard!
addikt
sztem ezt nekem vhogy nem akarja feltelepíteni.az előbb 1/4-nél ált vagy 10 percet,újra rányomtam a telepítésre,most a felénél áll már vagy 3 perce.
1 felmásolod belső Sd-re a romot ,a Samut kikapcsolod
2 elindítod a Samut Recovery módbanrendszertisztítás:
Recovery-ben van a Samu
3 wipe data/ factory reset -megnyomni a home gombot
4 wipe ceche partition -megnyomni a home gombot
5 NEM indítod ujra a samut6,install zip from sd card -elindítod
7,choose zip from sd card -elindítod
8,kiválasztod a fájlt - elindítodeddig megvolt.
-
Flashhh
tag
válasz
R2D20208 #20024 üzenetére
SystemUI.apk nem illik ossze a battery ikonnal?! Mi is az a systemui pontosan? Nekem minden osszeillik tokeletesen, letoltottem egy kékes témát edt tweakkel kékesre allitottam az ora szinet es hiba mentes az egesz rom. Nekem nem lassul nem laggol, pedig 800mhz n hasznalom par napja a telot. Es ez az uj TouchWiz telleg baromi jo lett, csak nehez elmondani h pontosan milyen is, latni kell
No mindegy, ez ugyis meddő vita mert te Batistas vagy en meg Leomaros. Nekem jobban bejon a romkitchen app a naponta frissulo cuccokkal (automatikusan). -
muveszur
addikt
RomKitchen ROM-t használ valaki? Csak mert pillanatokon belül jön a témám hozzá...
-
R2D20208
addikt
válasz
Flashhh #20005 üzenetére
R2D20208 (#19962) én ott irtam , hogy jön a Batttista szétdicsérése 10 percen belül, mert akkor lett linkelve
Én nem rakom föl. SystemUI apk izléstelen, nem illik össze a batery ikonnal, kicsi betűk, nekem egyedül a tárcsázó és a rugalmassága tetszett semmi más. Nekem van egy bevállt romom, számomra hibátlan, azt használom. Leomarnal, sajna még sok a nem kiforrott dolog a piacán, és nekem sokszor belaggolt a telo, mert nem tetszett neki valamelyik opcio. A témaapban. Amugy jó lesz ha kiforrja magát.
-
Soound
tag
"Just something: I don't have Gingerbread keyboard apparently..."
raffaele88 : Sorry, I forgot to put it in the rom
oké
pedig full wipe-ra készültem fel, de inkább várok még 1-2 napot, franc se tudja mi maradt ki még új Batistából
-
Richard!
addikt
válasz
xtremetuning #20019 üzenetére
amúgy nektek milyen gyorsan tette fel?mert nekem kb az 1/4énél áll.vagy csak lassan csinálja.
szerk.sztem ez megállt
-
Flashhh
tag
válasz
dancsuri #20009 üzenetére
Nekem semmi gondom a Leomarral, tenyleg... még frissiteni is lehet kitchenbol nemkell semmit tennem, automatan atlep recoverybe felteszi, rebootol es go. Es a folyamatosan frissulo tweakek temak verhetetlenek szerintem. Batistaba pl van lockscreen lagfix vagy tw 4.5 az uj attunes effektekkel?
-
SANYA28
tag
válasz
xtremetuning #20012 üzenetére
Sikerült
Köszönömhdman: Köszi Neked is, szép lassan tanulok
-
RedCat
senior tag
Feltettem a batistat. Szep, tetszene, gyors is, de a bongeszoben tul kicsik a betuk. Ha pl ezt a forumot olvasom, akkor szelig kinagyitva is aprok maradnak. Mashol olvashatoak, de a bongeszoben kicsi. Lehet ezen valahol nagyitani, betumeretet allitani?
Ja a viber itt is connection to service.... 4 perce. Kh3 azonnal connected. Ez mitol lehet?
-
SANYA28
tag
válasz
xtremetuning #19997 üzenetére
Valami olyasmit ír, hogy csak olvasható, nem lehet törölni.
cannot be deleted because the file system is read only -
Richard!
addikt
válasz
xtremetuning #20006 üzenetére
vettem fater
-
Flashhh
tag
válasz
R2D20208 #19962 üzenetére
Nekem a Leomar Revolution romja verhetetlen. A rom kitchen app egyre jobb. Folyamatosan szinte naponta frissulo temak, modem/baseband switcher, kernelek mind össze vannak gyűjtve. Tele van tweakekkel, ez a touchwiz 4.5 szerintem brutalisan jo lett feldobja a telot nagyon es van lockscreen lagfix is. En ezt ajanlom mindenkinek, legkevesebb gond ezzel van.
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok !
Ma raktam fel Batista 3.7.1 és most újra kell raknom mindent a Batista 3.7.2 szeretném felrakni vagy csak újat telepítem a régire?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari