- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
ez a soc hub arra lenne, mint a wave-en (csak itt alapból prémium), hogy a nem push-os mailjeidet is összegyűjti a samus szervereken, és pusholja. És integrálja bele az sms-t, a chatet stb. Wave-ről jövet ez volt nekem a kánaán, aztán rájöttem, semmi szükségem rá

(Gmaillel is le lehet szedetni a pop3-as fiókokat pl.) -
Varszegig
veterán
válasz
Gabesz8103
üzenetére
ezzel működik a superoneklick, az a legegyszerűbb.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabesz8103
üzenetére
ha ennél hosszabbat szeretnél, akkor azt is tudnunk kéne, milyen firmed van most.
-
Varszegig
veterán
na így én is jártam. Aznap volt valami kavar, 2x vontak le tőlem egy korábbi kártyás fizetést, én meg botor módon nem gondoltam rá, hogy nem tudom kifizetni a progit. Aztán valahogy így beakadt a dolog, ilyen se olyan, se ilyen állapotban. Végül 1 nap után meg tudtam újra venni. (addigra rendbeszedték a levonást, és a market is rájött, hogy nem vettem meg.)
Gondolom a fedezethiány kavar be.(#50276) ERPY: Hát én mindenkit lebeszélek az Ace-ről. A Galaxy W nagyságrendekkel jobb, az asszony Ace-ét is arra cseréltük
(#50268) zac: Nem hinném, hogy ez lehet a gond, mert a gyerekek gio-jéra az én kártyámmal vettem progit a marketről.
-
Varszegig
veterán
válasz
kalapaacs
üzenetére
azt nem állítom, hogy akkor sem fog menni, ha a fejed tetejére állsz, de azt gondolom, előbb stabil dolgokkal kell próbálkozni, hogy ne zavarhassanak be egyéb tényezők.
Utolsó hivatalos firm: XWKI4, amit elvileg OTA frissítani lehet XWLA4-re T-seknél.
Használható még az XWKI8, és az XWKK5 is, ezeket a KIES nem ismeri, de elvben hivatalos stabil firmek. Szóval ezekből választhatsz, aztán lássuk, úgy megy-e? -
Varszegig
veterán
válasz
kalapaacs
üzenetére
meg kéne próbálni egy hivatalos firmmel, nem pedig egy kiszivárgott bétával legelőször is.
Merész vagy, hogy mókolt firmmel bevitted a T-be. Örülj, hogy nem tépték darabokra a garipapírt
Hozzátenném, ez nem is igaz:
"Mivel nem T-Mobile-os firmware hanem Samsung gyári, egyértelmű nem tartalmazza a netes beállításokat."Megfelelő firmmel, product kóddal mindig tartalmazza a beállításokat, mert azt a simből veszi. Az én telefonom nem t-s, hanem független, a firmes XEH prodkódos, azonban bérmikor újrahúztam, azonnal beállította az apn-t helyesen.
-
Varszegig
veterán
nekem TBEF04, és ez a legfrissebb szerinte.
-
Varszegig
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
én sem érzem, hogy feszegetném az S2 határait. Annak idején a wave-ről nagyon akartam már az S2-re váltani, de most úgy vagyok vele, ha jön az S3, lehet veszek majd egyet, de nem fogok elsők között rohanni érte. Vagy ha igen, akkor valami nagy meglepit kell belerakniuk

-
Varszegig
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
ha töltőn van, akkor nomoarpowah be tudja kapcsolni
-
Varszegig
veterán
válasz
72mviktor
üzenetére
igen, csak épp ezt minden indításkor újra meg kell csinálni, zseniális, mi?

Pszihonaranc: Miért is kell 3 böngésző? A "csak szörfözésre" miért nem jó az opera, firefox, vagy bármi? És ebbokhoz minek kell böngésző? Nekem ez zavaros nagyon. Ebbokhoz szerintem Aldiko kell pl. Meg mondjuk egy tab, mert azért telefonon hosszú távon nem élmény olvasni, még ekkora telefonon sem.
-
Varszegig
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
az nem kérdés, hogy ez a böngésző hibája, én csak arra utaltam, hogy túlélhető. de mivel van más baja is szerintem a gyári böngészőnek, lehet jobb választás az opera.
-
Varszegig
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
nincs rá megoldás. Hozzáteszem a dupla kattintásos módszer pont jó. Aki akkorában nem tudja elolvasni, ott ideje lenne elgondolkodni egy jobb szemüvegen
(40 évesen szemüveg nélkül tökéletesen elolvasom normál távlatból a dupla kattos szöveget a szemem erőltetése nélkül. Sőt ugyanezt még az asszony galaxy w-jén is a kisebb kijelzőn.) -
Varszegig
veterán
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
az outlookkal miért kéne szinkronizálni? Az egy kliens, szinkronizálni a szerverrel szoktunk

-
Varszegig
veterán
válasz
Gergőkee
üzenetére
Ezeket nyújtja:
Besides bringing the smartphone's firmware to version Android 2.3.6 Gingerbread, the update adds several changes and corrects some bugs.
It is also worth mentioning that Android 2.3.6 for Galaxy S II improves the security of the phone, as well as the performance.
In addition, the phone is reportedly booting-up faster after with the latest update, while the HSPA connectivity speed has been increased.
Some changes have been added to the camera interface, but no details have been disclosed yet. The infamous lockscreen hang bug has been fixed fixed as well.
-
Varszegig
veterán
válasz
pda5454
üzenetére
alábbit próbáld meg: akksi ki, power on 4-5 mp-re(nem történik semmi persze), majd akksi be, és downloadba próbál. Fiam GIO-ján működött, igaz az nem lehúzva lett, csak nem jó rom ment rá.
Ha kijössz Pécelre, akkor megdugom a telefonodat egy JIG-gel.
(#46501) adamho:Ilyenkor jó lenne egy hivatalos gari, Ez már szerintem hw hiba. Alaplap, akksi, vagy tároló hiba. szerintem
-
Varszegig
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
Varszegig
veterán
-
-
Varszegig
veterán
engem meg baromira idegesít a beszélgetésnézet, ugyanis a céges fiókunkat is a gmail kezeli, és sok automatikus levelet kapok, ha egy bejegyzést tettek a redmineba. Ezeket kitörölném, de nem tudom, mert csak a teljes beszélgetést lehet, de én csak azt az egyet levelet törölném. Ilyenkor amíg haza nem érek, és gép elé nem ülök ott sorvadnak ezek. Van hogy napi 10-20. Baromi jó.

-
Varszegig
veterán
válasz
knyitogato
üzenetére
-
Varszegig
veterán
válasz
KillerKollar
üzenetére
dehogynem tudod gépre csatlakoztatni. Volume up, Home gomb, és bekapcs egyszerre bejön?
Akkor van recoveryd. Ott tudsz cachet törölni. Próbáld ki!
Ha ez nem megy, akkor meg van download mód, és tudsz cf kernelt felrakni. -
Varszegig
veterán
válasz
KillerKollar
üzenetére
ugye olvastad, amit neked írtam, fentebb?
-
Varszegig
veterán
válasz
JUmbozorzje
üzenetére
logolja merre jársz, és elküldi a fejlesztőnek. volt akinekrestartot okozott. Ezeket az apróságokat leszámítva jó

KillerKollar:
Lehetőségek:
1) recovery, cache ürítése, ettől talán nyer egy kis helyet, és bebootol.
2) Ha ez nem ment, akkor jöhetne még a dalvik törlése, de az nem lesz a sima recoveryben. Tehát odin, cf root fel, cwm-ből dalvik törlése, és hátha bebootol
3) ha ez sem, akkro cwm mentés, majd odinnal romot újrarakni, aztán a mentésből majd titaniummal kiszedheted, ami kell.Tényleg úgy álltál neki frissíteni, hogy a belső tárhelyen elfogyott a 11 GB?

Merész vagy...
(Ha nagyon kínai, amit írok, akkor keresni kell valakit, aki segít, szerviz is kb. ezt csinálja, csak nem ment adatot. Merrefelé laksz, hátha van aki a közeledben van.) -
-
Varszegig
veterán
az első frissítésem alatt 5x állt meg az odin, engem is kivert a víz.
Azóta a feleségem pc-jét használom frissítésre, azt én raktam össze, az stabil. A laptopom egy Acer Aspire 8940-es core i7 procival már 3x járt szervizben, és még mindig egy fos, de már nincs kedvem megint szervizbe küldeni, mert biztos megint egy újabb hibával kapom vissza. Legutóbb nem ment az usb, most megy, de instabil. Inkább hanyagolom... A klavija geciszar, állandóan ismétel, az első szerviz azért volt, mert leesett a backspace róla pár hónaposan
Visszasírom a korábbi dellemet 
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Szedd ki a karanténból, és mehet.