- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
CrawLinG
tag
válasz
nyafnyaf #4098 üzenetére
hali!Én mindenképp lecserélném, én is iphonal kezdtem aztán szép lassan áttértem androidra, az Iphone kezd népbetegségévé válni( azért mert népszerű nem hozza azt a szintet mint az androidos telefonok) ha nem buksz sokat rajta akkor én helyedbe cserélném
mondjuk én is arra várok elmenjen a kicsi HTC Herom mert pont annyi hiányzik s2-höz
-
pzstm
titán
válasz
LaptopSystem #4097 üzenetére
kérdezz nyugodtan. ÉLetem első androidos, érintőkijelzős telefonja. És én konkrétan tegnap este óta lent vagyok hídban. Semmit nem tudok még szinte, viszont iszonyatosan tetszik rajta minden, pedig még se firmware upgrade se root...
nyafnyaf: amenyniért sok epénisz-re adó hü*yegyerek megveszi a szifon4-edet, anyniból simán kihozol egy egy SGS2-t
-
nyafnyaf
csendes tag
Sziasztok.bocs hogy ezt ,irom de hol kérdezzem ha nem itt? Szerintetek megéri lecserélnem az iphone 4,-emet egy galaxy s2,-re? Miben tudhat többet,miben jobb stb stb..? Elöre is köszi a válaszokat. Üdv
-
-
pzstm
titán
válasz
LaptopSystem #4093 üzenetére
én nem azt kaptam...hanem sokkal többet, mint amire vártam
-
-
Szeretnék kérni véleményt ki mennyire elégedett a telefonjával van aki esetleg csalódott nem azt kapta amit várt?
-
Varszegig
veterán
válasz
LaptopSystem #4091 üzenetére
rajtad kívül mindenki tud róla
-
Sziasztok ki tud esetleg arról hogy a Telenornál lesz e ebből a telefonból?
-
Bilux
veterán
-
még mindig keresgélek ilyen telót ne felejtsetek el szolni akinek esetleg akad egy elfekvőben
-
djapor96
senior tag
válasz
kissandras20 #4084 üzenetére
Mert nem készítették el az S2-re való változatot.....
-
muveszur
addikt
válasz
kissandras20 #4084 üzenetére
Azért kell a root, mert a Chainfire 3D jelentősen belenyúl a rendszerbe...
-
kissandras20
aktív tag
nincs rootolva a telóm, és nem is tervezem.
Enélkül hogy hogy nem megy? -
djapor96
senior tag
válasz
kissandras20 #4082 üzenetére
https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.cf3d[link]
Ja és ez is kell:
PowerVR -
djapor96
senior tag
válasz
kissandras20 #4080 üzenetére
Settlers megy és az Oregon trail is! Persze Chinefire 3D-vel....
-
kissandras20
aktív tag
Gameloft játékot próbált már valaki? Backstab pl?
-
Phobion
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
muveszur
addikt
válasz
djapor96 #4074 üzenetére
Használd a szerkesztés gombot kérlek!
Drbonci:
Szia!A saját SystemUI.apk-d kell, nem pedig letöltött cucc...A sajátodat itt találod:
/system/app/SystemUI.apk. Rootexplorerrel másold ki a belső sd-re, onnan meg a pc-re.
Apktool-lal dekódolni kell, megkeresed a statusbar_background.9.png képet, szerkesztesz egy átlátszót ügyelve az 1 px széles keretre, majd dekódolod. aztán a régi apk-ból behúzod a META-INF mappát és a *manifest*.xml-t az újba, és bemásolod az a telefonon a megfelelő helyre, felülírva a régit...
Vagy pedig írsz nekem egy privit, és megcsinálom neked. -
Drbonci
aktív tag
válasz
muveszur #4063 üzenetére
Akkor egyenlőre ezt nem piszka
a fenti sávot ahol az óra , térerő stb. ikon van (statuszbar?) hogyan tudom átlátszóvá tenni ? Találtam XDA-n ilyet és letöltöttem , vmi systemui az lenne az ? csak ki kell cserélni és kész ? vagy mi ennek a pontos menete ?Desirem abban szinte mindent kicseréltem de ez egész más .
-
djapor96
senior tag
válasz
Painkiller77 #4052 üzenetére
igen
-
djapor96
senior tag
válasz
tejeszacskó #4048 üzenetére
Én így jártam! fél órával az átvétel után már a szervizben voltam a Budafoki úton.... egy az egyben cserélték.... nem adott hangot (csöngés, kihangosítás, stb)
-
zeroo5ux
aktív tag
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
CrawLinG #4062 üzenetére
#4058 richie900812:
" Ajándék kedvezmény, ha a honlapunkon rendel: 120 díjmentes perc hálózaton belül vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS "
" 1) Ajándék kedvezmény havidíjas előfizetés vásárlása esetén: 120 díjmentes perc hálózaton belül, vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS, amit az aktiválást követően 30 napon belül használhat fel. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben a díjcsomagja keret-megállapodáshoz kötött kedvezményes díjcsomag, vagy nem publikus díjcsomag, ezen kedvezményeket nem veheti igénybe. A szolgáltatás kedvezmények kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők. " -
Phobion
őstag
Tudja valaki, hogy melyik az a widget amelynek segítségével a vakut lámpaként lehet használni?
-
szkorhetz
őstag
Céges előfizetés elintézéséhez papírok megvannak, eddig oké. De az, hogy csak egyetlen pécsi üzletben tudok venni a cég miatt, ami alapból is csak egy T-Partner és nem is kaptak az első szállítmány GSII-ből, azért az nonszensz. Félretenni pedig nem fognak nekem, mert egyáltalán nem biztosak abban, hogy a következő csomagban kapnak.
Céges előfizetés, én így szeretlek. -
muveszur
addikt
válasz
DjBlero #4064 üzenetére
Egyelőre még nincs sajnos...A hónap végére ígérik: MHL adapter
-
DjBlero
őstag
valaki nem tudja hol lehetne szerezni hdmi adaptert vagy hdmi kábelt a gs 2 höz,olyat ami müködik is ?
-
CrawLinG
tag
válasz
Richard! #4058 üzenetére
jókérdés: Mondjuk én is inkább személyesen venném át de úgytudom egy darabig nem lesz közvetlen a t-pontokba.Webshop annyival jobb hogy ha új előfizetésel veszed akkor kapsz 120 percet ingyen vagy 50 sms-t és 50mms-t.Egyik barátomnak most jött meg a s2 semmi baj nemvolt vele.Mondjuk életemben én is csak egyszer vettem webshopon keresztűl pedig 15 éve t-mobilos(westel) vagyok.Ha valaki hallott valamit afelöl hogy érkezik t-pontokba ,azt kérem ossza meg velem is hogy melyikbe érkezik először
remélem MOM,Mammut ilyenek
üdv
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Nekem két éve, mikor az LG Arena-t vettem T-Pontban, az ügyintéző úgy hozta ki hátulról a dobozt, hogy a lezáró matrica már el volt vágva (gondolom vki meg akarta nézni a telefont?), a Webshopból rendeltnél én vágtam fel... És mivel samsung eredetiség-igazoló matrica, a tmobile bele se nyúlt.
-
tejeszacskó
tag
válasz
CrawLinG #4057 üzenetére
hát milliós perelés az nem volt, viszont elvitte a duna plázába a t-pontba, ahol a kedves hölgy kijelentette hogy ezt nem náluk kell, de szívesen beküldeti a szervízbe felülvizsgálásra és majd tájékoztatják az eredményről
1 hónap múlva válaszoltak h jaj tényleg, rá 2 hétre pedig kapott egy új készüléket
azt hiszem most előrendelem, de elvileg 8án jön készlet addig meg nem akarok várni.... lehet jobb lenne személyesen, csak 31én voltam, és a hölgy azt mondta, hogy készülék az van, de nincs beárazva, ezért nem adhatja el, úgyhogy ...
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
ROM csere nélkül megoldható, hogy ne keljen a Samsung felületet használni?
-
Richard!
addikt
és melyik jobb?webshop vs személyes
-
CrawLinG
tag
válasz
semmi baj a webshopal. semmilyen esetben sem küldhetnek használt árút. vagy ha mégis akkor milliokra belehetne perelni
.Én is most tervezem előrendelést,
-
kellerman
tag
válasz
Mikor nekem hozta a futár, ő mondta, hogy feltétlen bontsam ki ( amúgy is megtettem volna) , mert az egyik kollégája már járt úgy , hogy amit kivitt csomagot, abban nem volt bent a telefon, csak a doboza.
-
tejeszacskó
tag
-
Drbonci
aktív tag
CWM mentést és visszaállitást csinált már vki ? Én most csináltam backupot , csak jó lenne tudni hogy mindent mentett-e normálisan
vannak már romok és jó lenne kicsit variálgatni .
-
DjBlero
őstag
válasz
én már sok nagy értékü telot rendeltem a webshopon és mindig ujat küldtek,azt nem akarom elhini hogy használtat küldenek
a galaxy s 2 is a webshopon rendeltem -
Painkiller77
csendes tag
Google Névjegyek szinkronizációjánál a képeket és minden adatot átviszi a telefonra?
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Jézusom.
Még sok ilyet írjatok ide be, és fejre is állok.
Itthon sem leszek amikor a telefont szállítják kedden, ráadásul nagybátyámnak viszik, akinek akár egy dummiet is adhatnak, pont alá fogja írni és átveszi..
-
tejeszacskó
tag
válasz
Richard! #4043 üzenetére
ha tudod a szerződéshez felhasznált kódjukat (amivel be tudsz lépni az oldalon telefonszám, alatta pedig jelszó, ami a szerződéses jelszó) akkor tudsz rendelni, vagy ügyeket intézni a nevükben
az én kérdésem pedig:
T-mobile webshop tapasztalatok? ismerősöm rendelt egyszer egy nokia c5-00 készüléket és használtat hoztak ki neki, utána pedig 1,5 hónapos tortúra után kapott másikat.
attól félek hogy hibás készüléket hoznak ki..
-
Fortunei
csendes tag
válasz
Csillagkuty #3996 üzenetére
Megnéztem vagy századszor, minden fellelhető helyen, esküszöm , hogy nincs sem kiírva, hogy T-M, sem simkártya ikon . A másik telefonon (abban egy ősrégi, kb. 10-11 éves kártya van) az alkalmazások között van, azokkal a funkciókkal, amit írtál. Selejtes kártyám van
djapor96: a régin rajta van, az újon (2 éves sincs) nincs
-
Varszegig
veterán
válasz
77Kilroy #3983 üzenetére
ha jól gondolom a beépített exchange-gel próbálkoztál. Az sajnos nem ismer olyan opciót, hogy felhasználónév=/=emailcím. Nem tudom, ezt hogy okoskodták össze, de nagy baromság. A merketen az enhanced mailt vettem meg, az tud mindent amit kell, és még a naptárat is a telefon naptárába szinkronizálja, nem külön appba. Remélem segíthettem.
(#3998) eNKá: Névjegyek/menü/egyebek/megjelíenítés beállítások és onnantól látni fogod.
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
sztrogoff19 #4039 üzenetére
Hát szerintem tökmindegy ez az azonosító, hogy van vagy nincs. Úgysem név alapján fogják megtépni, vagy felrúgni a sarkon az elégedetlen ügyfelek, valamint most nem lett volna totálisan mindegy, ha teszem azt, azt mondom, hogy Koropácski Valéria, te szarjá' farfekvéses sünt akkor, ha nincs telefon, vagy név említése nélkül teszem ugyanezt?
-
Richard!
addikt
egy olyan kérdésem lenne,hogy 2 év hűségnyilatkozattal venném így:
2 év hűség az előfizetésreT-Pontokban és partnereinknél:
114 990 Ft
Kedvezmény:
-5749 Ft (5%)
Webshop ár:
109 241Ft
Vegye meg részletfizetéssel!THM: 0%
Kezdőrészlet:
34 241Ft
Törlesztések:
12 hó X 6250 Ftitt ugye én választom ki,hogy melyik csomagban kérem.de ez lényegtelen.
nos a kérdés az,hogy a részletfizetéshez kell valami különleges okirat,nyomtatvány meg ilyenek? pl kereseti igazolás,stb... -
sztrogoff19
tag
A T ügyfélszolgálat védelmében emelnék szót, nekem soha semmi bajom nem volt velük
Egyszer volt olyan, amin felháborodtam, miszerint egy ÜSZ-el történt beszélgetést követően kaptam egy SMS-t, amiben az állt, hogy "reméljük elégedett volt munkatársunk XY munkájával".
Na, erre mondtam azt, hogy a jó k*rva anyját a T-nek, mi a f*sznak küldözgeti a munkatársak nevét SMS-ben
Senkinek semmi köze hozzá, hogy hogy hívják az alkalmazottat, az oké, hogy mikor felveszi a telefont akkor bemutatkozik, de ha a gyökér betelefonálónak (mert lássuk be, azok között is van jópár idióta) van valami gondja, akkor mondjanak egy azonosítót, aztán arra hivatkozva mehet panaszkodni aki akar, ennyi.
Dolgoztam én is olyan helyen, ahol ki kellett tennem a névtáblát (mondjuk én csak szigorúan álnéven futottam
), illetve a mostani helyemen is a nálam alacsonyabb beosztású kollégáknak kötelező viselniük, de kérdem én mi a fenének. Legyen valami azonosító, aztán csókolom.
-
djapor96
senior tag
válasz
Gizmo94 #4029 üzenetére
De még egyszer nem vagyok fun.... de elégedett vagyok velük én nem váltanék, habár telenor/Pannon ügyfél nem voltam soha....
1 éve vettem náluk az elődöt egy SE Xperia X10i -t. Májusban járt le a gari. Áprilisban saját hibából letörtem az alaplapról a micrusb csatit.... Bevittem garira és széttettem a kezem, hogy nem értem hogy törhetett le..... Bement a srác és a raktárból kihozott egy zsír új készüléket és szó nélkül cserélte.....
Azt eladva vettem most ezt....
A legtöbb helyen szét vizsgálták volna, hogy miért nem garis az eset....
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #4035 üzenetére
Értem én ezt amit írsz, mivel ebben a formában, értelmes érvekkel alátámasztva érthető is.
Ha valaki ezt bármelyik t-pontban így elmondta volna, azt mondtam volna: akceptálom, itt sem vagyok. De nem így történt, csak a fentebb leírtak szerint. És tegnap már jún. 1. volt, ma pedig már 2., de a helyzet mitsem változott a korábbihoz képest. -
djapor96
senior tag
válasz
Gizmo94 #4029 üzenetére
Igen ez lehet, de valahol ezt is meg lehet érteni.
Van egy központ, ahonnan kapnak egy utasítást, hogy jun 1-től árusítható a készülék, de kiszállították a boltokba. A gépbe bekerült árral, tehát technikailag ki lehetne adni, de tilos. Egy pár partner saját szakállára, hogy a májusi bevételét felturbózza az utolsó napokban kiengedi a készülékeket. Mások meg betartják a szabályokat és nem.... Viszont az ügyfelektől meg azt hallják, hogy más üzletek árulják... nekik meg tilos....
Valahol érthető a szitu, nem? Te mit tennél, ha napi szinten kapnád a forrázást e miatt?
-
Gizmo94
veterán
válasz
djapor96 #4025 üzenetére
Részben igazad van, de az averzióm oka éppen az elmúlt napok t-s tapasztalatai alapján adódott.
Minden igaz amit írsz, listaár alatt, stb..
Lenne egyébként, mert ez csak azért lesz így, mert ajándékba kapom (nám)
Amúgy sosem vettem kedvezményre telefont, csak az elődjét, az SGS-t, azt is csak azért, mert mikor bementem a telenorhoz kifizetni a számlaelmaradásomat az ügyintéző szeme kigúvadt, hogy " maga itt van nálunk az indulástól, miért nem vesz készüléket?
Mondtam, az eszem menne el, maguk nem egy grállovagok, azért vegyek,hogy lehúzzanak vele? Amint kiderült,hogy semennyit nem kell befizetnem és kaparinthatom az SGS-t, meginogtam, elhoztam.T-ről: én ennyi egérfejű, arrogáns, pofákat vágó, láthatóan az ügyfelet a picsába kívánó, dilettáns, idétlen és segíteni nem hajlandó, semmit nem tudó, bambán egymásranéző alkalmazottal életemben nem hadakoztam, mint az elmúlt napokban ezért a szaros telefonért.
Hangsúlyozom, ez csak a személyes kontaktus volt a t-pontokon, a telefonos ügyfélszolgálatukhoz nekem nincs hozzáférésem. Lehet,hogy ott superman és káosz kapitány vállvetve küzd az ügyfelek kegyeiért, ropi-csoki nápolyi jár mindenkinek dhl-lel, ezt nem kétlem. De a személyes kommunikációt illetően a tapasztalatom negatív... -
djapor96
senior tag
válasz
Gizmo94 #4012 üzenetére
Nem akarom őket védeni.... de jó fej vagy....
Most veszel tőlük egy telefon a normál listaár 20% -áért.... Ha ez az unszimpatikus cég nem lenne, neked sem lenne még egy darabig s2!
- A legújabb telefonokat hozzák be és elsőnek dobják piacra, elérhető áron (0% thm 12 havi részletre), szinte minden hülye megveheti.....
- A telefon szolgáltatás jó (anno a Voda nagyon gyenge volt emlékszem), a 3G jelenleg leggyorsabb Mo.-on......
- Elsőnek érhető el náluk szinte minden technikai újítás....
- Pannonnál sűrűbben van országos vagy területi kimaradás mint a T-nél
- Telefonos ügyfélszolgálat belátható időn belül felveszi a hívást (Vodánál van, hogy fél óráig zenét hallgat az ember)
- Ha normális hangon jelzed a problémádat korrektül eljárnak (mondjuk itt volt valami iPhone-os story az elszineződött vízesedés jelzőkkel, de hülye aki iPhonet vesz)
- A magenta nekem sem színem.... -
pzstm
titán
válasz
BladePocok #4019 üzenetére
akkor ECO havidíjas csomag + GoNetL (500mega, nincs túlforgalmazási díj, csak lassítás)
Ez így 3800HUF azt hiszem. Teló meg 95ezer huf. Részletre is akár -
Linkin
senior tag
Mondjuk én a Média Markt-ban láttam olyan telefont ami Samsung Galaxy Sl volt csak az a SGS butítot változata volt
-
BladePocok
tag
válasz
ForRedGlory #4017 üzenetére
Én is szeretnék vásárolni majd , és én is válaszolnék erre a kérdésre
Elsősorban netezésre és médiaszolgáltatásokat nyomatnám a telón , kevés telefonálással
-
Zin
őstag
meik csomagban éri meg vasarolni?
-
Gizmo94
veterán
válasz
77Kilroy #4014 üzenetére
Ebben biztos voltam, nem kételkedtem benne, mert azóta van a másik cégnél előfizetésem, (semmivel sem jobbak azok sem) csak azt nem tudtam a kőagyammal,hogy SL= simlock.
Azt hittem, valami degradáltabb Samsung típus.
jah, amúgy 94' a kutyám születési éve, aki is Gizmo névre hallgatott, míg élt. Én ennél jóval régebbi évjárat vagyok, szintén hetessel kezdődően, csak agyilag nem mindig
-
Gizmo94
veterán
Ehh, akkor megnyugodtam...
Rendbetetted az idegeimet, köszönöm.
Akkor az SL nem lényeg, this problem will solved about five minutes.only. És innen meg minnyá kivágnak, mert ez itt tilos. :kellerman: Nem is kellene merga, bmw-s vagyok.
Amúgy a t- rásózott mindent nagybátyámra, valami két ajándék domino kártya is lesz hozzá, továbbá mittudoménmilyen t-s kegytárgyak, meg a jóég tudja mi. Gondolom ami rajtuk rohad ezer éve.
Amúgy szvsz egyáltalán nem szimpi egy cég nekem ez a t... :S
-
Gizmo94
veterán
Nahh, hiába futottam köröket, a t-s nagybátyám ma szépen elszarta nekem az egészet.
Mondtam, jól megajándékoztál, a lábam lejártam, telefon nincs, ez nem ajándék, hanem idegbaj. Erre berágott, felhívta az ügyfélszolgálatot, kifogott valami ügyintézőt, aki meggyőzte,hogy azonnal rendeljen, fel is vette a rendelését és keddre szállítják ki a telefont, be sem mehetek érte addig több t-pontba. Fukka.
Ráadásul kapott valami rendelés visszaigazoló mailt, ilyen köszönjük vakert midndenféle kódokkal, amin az van,hogy a rendelés tárgya egy Samsung Galaxy SII-SLNa most tiszta para vagyok, hogy mi az az SL????
Remélem, nem valami butított, low costos modell, ragasztós képernyővel meg negyed rammal , valami lábbalhajtós kivitel, egyéb "extrákkal" :SValaki nem tudja véletlenül konkrétan,hogy mi az az SL?? Mert láttam, weben,hogy van Sii meg SL.. Amilyen mákom van, az SL az valami büntetés lesz.
-
aggleány
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy lehet-e képernyőfotót csinálni a visszanyíl-menü gomb kombinációval, mint az SGS-nél?
Előre is köszönöm
-
keIdor
titán
Hétfőn csatlakozom a klubba.
(#3970) AS: Sokkal... GPU az Galaxy S-é, a CPU-t nem tudom. Két magos az egyébként, vagy csak 1?
-
77Kilroy
csendes tag
Szeretnék majd egy gyári tokot venni. A Samsung mintaboltban (Westend) azt mondták 2-3 hét múlva talán már lesz.
Addig meg talán jó lesz ez is: [Samsung Galaxy S2 tok]
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged